Leuk ontvangen in Bergen op Zoom, ruim assortiment daar, we hebben onze keuze kunnen maken en ivm corona iets langer moet wachten op onze banken maar we zijn zeer teveel.

• Vestiging: Bergen op Zoom

Mijn ervaring is heel goed

Goede ervaringen

Verrassend goed

Winkel was gemakkelijk te vinden, parkeerplaats voor de winkel. vriendelijke ontvangst, acceptabele keuze goed advies

Slecht

Geachte Ls Wij hebben bij jullie een boxspring en er inbreekt een onderdeel Mvg Georgios koupatskas

• Inrichting showroom N.v.t.
  • Assortiment N.v.t.
  • Bereikbaarheid ( tel./ e-mail) N.v.t.
  • Persoonlijke aandacht N.v.t.
  • Medewerkers / verkopers N.v.t.
  • Deskundigheid / kennis / vakmanschap N.v.t.
  • Vestiging: Heerlen

Ik ben in de winkel geduldig en deskundig geholpen

Helemaal volgens verwachting

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Komen de gemaakte afspraken na.

• Vestiging: Bergen op Zoom

deskundige, vriendelijke en snelle service vanaf koop tot plaatsing

zie hierboven

• Vestiging: Heerlen

keurige bezorgers hebben netjes dopjes onder de stoelpoten gedaan

Alles goed geregeld

Sommige meubels wel lang geduurt

Klantgericht en klantvriendelijk

Bank besteld, er konden duidelijke afspraken gemaakt. Natuurlijk is het altijd de vraag of men zich hieraan houdt . Dat deden ze zeker en dat wordt erg gewaardeerd

• Vestiging: Eindhoven

Fijne winkel goed geholpen. Maar comunicatie betreffende levering kan beter

Goede ervaring.

• Vestiging: Nieuwegein

Bij binnenkomst netjes begroet. Daarna vroeg de verkoper waar we op zoek waren en vroeg of wij een bakje koffie wilde.Na bekend gemaakt te hebben wat ik zocht en terwijl wij van de koffie genoten.Had zelf een tekening van de huiskamer gemaakt met de maten en geplakt van de meubels op de plek waar het moest komen dat hadden ze nog nooit meegemaakt. Had mijn huiswerk goed gemaakt. Wist dat de meubels met korting waren maar daar bovenop nog de Black Fryday korting. Nu nog op zoek naar een bank de bank die ik wilde maar die werd niet meer geleverd in de kleur dus op zoek naar een andere aangezien ik klein van stuk ben is dat altijd een probleem het zitgedeelte is vaak te diep dus dat is dan niet zitten maar liggen bijna. Het was voor mij een geslaagde middag. Kijk er naar uit wanneer het telefoontje komt van het bezorgen.

• Vestiging: Alkmaar

Na 21 jaar op n superband te hebben gezeten viel ik voor deze en vond dat t wel eens mocht maar

Na 6agen viel er een knoop van een kussen! En gek gedaan?? Nope! Gewoon tv kijken! Day vond ik wel heel slecht moet ik zeggen! Te druk geweest met werk om telefoonnummer te zoeken...dus even zo...dus aanbevelen? Dat ligt aan hoe dit wordt behandeld...

• Vestiging: Oss

Slecht

Beste, op 30 april 2021 hebben wij bij woonsquare te Middelburg een aantal meubels gekocht. Dit verliep normaal, Echter was ons verteld dat de levertijd tussen de 8 en 16 weken zou zijn. Op 25 november (7 maanden later) hebben we eindelijk de meubels mogen ontvangen na heel veel telefoontjes! Echter bij de levering werd er al meteen verteld dat ze de stoelen niet gingen monteren terwijl dit wel de afspraak was! en tevens komen we er achter na dat de monteurs weg zijn gegaan dat de verlichting in de kast ook niet gemonteerd was, Tevens missen we onderdelen om het bureautje wat we zouden maken in elkaar kunnen zetten en missen we afdek dopjes in de kast om de schroeven te bedekken. Vervolgens is de klantenservice niet om naar huis te schrijven: onvriendelijk aan de telefoon, geen duidelijke afspraken maken of afspraken die gemaakt werden (o.a. terug bellen, op tijd leveren, op de hoogte houden van wanneer de nieuwe levering datum zou zijn) niet na komen. Nu 8 mailtjes verder en nog steeds niet wetende wat ze besteld hebben van d'r missende onderdelen. En iets van een compensatie regeling omdat wij zelf de stoelen en kast verder in elkaar hebben moeten zetten zat er ook niet in. Kortom mij zie je nooit meer terug bij woonsquare! Met vriendelijke groet, Ricardo Wielemaker

zeer goede service

zeer behulpzaam, goede advisering, en heel erg vriendelijk

• Vestiging: Heerlen

de bank is vorige week geleverd en de monteurs hebben het keurig geplaatst. Het is een mooie bank.

maar we voelen ons nog steeds verleid, in de winkel stond een bedrag bij de bank die we ook herhaaldelijk terug zien in jullie reclameblaadjes. Maar dan komen jullie met een verkooppraatje dat het uiteindelijk duurder is. Er staat niet vanaf.... Dus u begrijpt wel dat wij anderen Woonsquare om deze redenen niet aanbevelen. Met vriendelijke groet, Fam. Boerdonk

• Vestiging: Oss

Alles volgens afspraak goed bezorgd

geweldig

Wij hebben nu al onze meubels compleet. Geweldige service.

• Vestiging: Eindhoven

Helaas een verkeerde kleur bank geleverd

Bank in de winkel in Oosterhout uitgekozen. Met verkoper tot 3 maal toe besproken of de bank in de kleur en stof op de factuur/bon stond zoals deze in de winkel stond. (Groen en ribstof). Tot 3x toe mondeling bevestigd dat dit de groene ribstof was zoals in de winkel opgesteld stond. Factuur/bon ondertekend. 3,5 maand gewacht op de nieuwe bank en wat bleek…. Er komt een bruine bank in een hele andere stof tevoorschijn. Na wat telefoontjes en langsgaan in de winkel in Oosterhout blijkt dat we voor deze bruine bank hebben getekend. We hebben geen poot om op te staan… dit zegt ook de filiaalmanager van filiaal Oosterhout. Wij hebben getekend voor deze bruine kleur. Het is nu ons woord tegen het woord vd betreffende verkoper. Echter omdat wij getekend hebben voor de kleur die we nu hebben heeft dit weinig zin. Misschien een tip voor jullie als woonsquare…. Check met de klant en een kleurstaal erbij ofdat de kleur en stof die op de factuur ingevuld wordt ook daadwerkelijk hetgeen is wat de klant wil. Er zijn zoveel namen voor de stoffen en kleuren dat ik als klant erop vertrouw dat als ik aan de verkoper tot 3x toe vraag of we de kleur en stof vd bank krijgen zoals het in de winkel staat (groen en Rib) en hij hierop 3x bevestigd.. ik ervan uit ga dat het goed is Helaas kun je hier dus niet vanuit gaan… en zul je altijd samen met de verkoper en een staal moeten checken of je tekent voor de goede kleur. Helaas heb ik me niet gehoord gevoeld door woonsquare. Ik ben wel netjes te woord gestaan door klanten service en filiaalmananager. Maar deze geven beide meteen aan dat ze niets kunnen doen omdat het mijn woord is tegen het hunne. Wij zitten nu met een fijne bank qua opstelling (dit is allemaal prima) Alleen in een hele andere kleur en stof waarvoor we dachten getekend te hebben. Helaas!!!! Vr Gr M de Geus

• Garantie / nazorg
  • Vestiging: Oosterhout (N-BR)

niet zo goed

het meubilair wordt geleverd met enkele aanpassingen en kwalen

• Garantie / nazorg
  • Vestiging: Oosterhout (N-BR)

Niet tevreden over de levering, kwamen lomp binnen en hebben krassen op mijn vloer gemaakt

De meubels zijn super mooi, alleen de levering was echt zo slecht. Bezorgers begonnen de dressoir uit te pakken en vervolgens maken de bezorgers krassen op de vloer. Ze zeiden dat we het met de service verder moeten regelen. De bezorgers gaven hun fout ook zelf toe. Vervolgens naar de service gebeld en krijg als antwoord als de meubels over de drempel zijn kunnen we niks meer aan de schade doen. De bezorgers zijn zelf de fout in gegaan om het dressoir uit te pakken en vervolgens maken ze krassen! Hoe kan dit mijn probleem zijn en kan hier niks mee gedaan worden ? Zeer slecht

• Vestiging: Eindhoven

Uitstekende service voor een nette prijs

We hebben bij woonsquare een eettafel en salontafel aangeschaft. We konden rustig rondkijken. Helemaal geen opdringerige, agressieve verkooptechniek wat we wel is ergens anders ervaren hadden. Maar hadden we vragen dan konden we terecht. Op een gegeven moment zag de verkoopster dat we hulp nodig hadden en heeft ze ons geadviseerd op een vriendelijke, rustige manier. Na het advies en de keuze werd er een prijsopgaaf gemaakt. Dat kwam iets boven ons budget dus vroegen we of er nog wat van de prijs af kon. Toen hebben we bovenop de black friday korting nog extra korting gekregen. We liepen na aanschaf van prachtige meubels voor een goede prijs met een goed gevoel de winkel uit.

• Vestiging: Amersfoort

Een bank op maat

We gingen langs bij de vestiging in Heerlen met aardig wat wensen en eisen. We vielen voor de Richmont die we hebben laten aanpassen naar onze wensen. Afgelopen woensdag is hij bezorgd en hij bevalt prima.

Een tevreden klant :)

Fijn dat je eerst de mogelijkheid krijgt om rond te kijken in de winkel. Heel goed geholpen, door vriendelijk en gastvrij personeel. De levering en montage van het meubilair is goed en snel verlopen.

Over CBW Erkend