Zeer vriendelijk professioneel en bekwaam personeel datje vrij rond laat kijken ,maar je ook met goed advies terzijde staat en zo heb ik dus mijn droom eettafel en stoelen gevonden.
De bank is super mooi En binnen 8 weken geleverd
Bij de levering van mijn hoekbank pastte het hoekgedeelte volgens de bezorgers niet door de deur. De voordeur eruit halen of via de achterdeur proberen 'waren zij niet voor'. En zo bleef het hoekstuk dus voor de deur staan. Uiteindelijk heb ik met hulp het hoekstuk via de achterdeur binnen gekregen. De bank is prachtig en zit heerlijk maar deze bezorgers zijn alles behalve servicegericht.
DUURDE BEST LANG TOT BEZORGING
ik had even een klacht maar binnen 2 dagen opgelost TOP
Meubels eerste gekomen als verwacht. Netjes gemonteerd en meubels dik in orde
Goede hulp en begeleiding bij keuze bankstel! Snelle en vakkundige levering!
Goed geholpen en na anderhalve week de bank al in huis. Bij levering was de bank niet goed in elkaar gezet.
Goed geholpen
Uitstekende service in de winkel en klantendienst. Ben benieuwd of de technische dienst ook vlug gaat reageren. Aflevering was in zoverre goed dat het oplaadgedeelte voor de fauteuil niet doet wat hij moet doen.
Verkoper was erg behulpzaam. Bij levering bleek echter het achterbord van het bed niet de draaiing van de trap te halen. Ook op geen andere manier naar de 1e verdieping te krijgen. Dus: gewoon achter gelaten, risico van de klant. Doorgegeven aan "de zaak". Geen enkele reactie hierna. Jammer.
Vriendelijk personeel. Goede service.
Wordt geduldig en vriendelijk geholpen. Advies wordt gegeven. Zou het aanbevelen aan vrienden en familie. Levertijd was lang maar toch uiteindelijk op de afgesproken datum was het er. Nu nog afwachten wat de meubels op langere termijn doen maar voor nu geen klagen we zijn blij met onze meubels en bank.
Goede nette zaak en medewerkers. Wordt goed geholpen en staan voor je klaar en vriendelijk.
Zie boven
Hoek bank gekocht, poot scheef onder bank. Klacht afhandeling slecht. Kunt er zelf achteraan afspraken worden niet nagekomen.
maar ik heb klacht de fauteuil waar op zit is zit een lichte zak in en de stof is nu al het uit zetten en begint te rimpelen naar vier dagen
Je krijgt extra korting op de korting. Dan meen je een goede prijs te hebben. 1 week later staat de bank royaal goedkoper in prijs. Dan voel je je toch om de tuin geleid. Bij aflevering moet je eerst betalen voor dat men het uit de vrachtwagen haalt en het kunt controleren of het de goede bank is of niet beschadigt is. Teleurstellend van woonsquare.
In de winkel zijn we prima geholpen, de bank bevalt (pas 2 weken) heel goed. De bezorgservice is echt beneden alle peil. Ik heb niet vaak zulke onbehouwen en onbeschofte mensen over de vloer gehad. Gelukkig waren ze binnen het half uur weer weg.
De bank voldoet geheel aan onze verwachting. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. De levering is helemaal super. Vriendelijke bezorgers die de bank in elkaar zetten en alle rommel netjes op ruimen. Minpunt vind ik de winkel in Heerlen zelf. Erg donker binnen. En de klanten service vond ik niet erg vriendelijk toen ik belde met een vraag. Maar zeer zeker tevreden met de bank en de mensen die het bezorgden.
Er is aan onze verwachtingen voldaan.
De levering ging goed en netjes. Ik vind het alleen niet prettig dat je moet betalen voordat je de meubels hebt gezien. Als er iets verkeerds word geleverd of als er iets stuk is heb je wel al betaald.
Eerlijk en duidelijk advies
Men nam de tijd voor mij en gaf goed advies. De gekochte en geleverde bank is boven verwachting. Keurig afgeleverd.