Ben erg verdrietig dat je zelf overal achteraan moet. Ik heb een klacht ingediend en er wordt niet op gereageerd.
Was nog in binnen de twee jaar die slijtage waar een normaal mens niet kom ben gewoon bedonderd zo voel ik me koop daar helemaal niets meer de boel verdraaien onze worden en van die monteur zeer Slechte naar de klanten toe kost ons wel weer geld schandalig.
In de winkel super geholpen. Bij levering ging van alles mis. Ze zouden alles in elkaar zetten en het afval meenemen. Behalve van de stoelen en salontafel. Eettafel werd neergezet en doei. Uiteindelijk zelf opgezet was het de verkeerde tafel. En dan komt de service winkel kan niks voor je. Telefonisch kan ook niks. Moet via een klachten formulier. Krijg je eerst ook nog bericht terug dat juiste is geleverd.
Goed en leuk geholpen.
Ik ben erg tevreden met de bank die ik ontvangen heb. Echter met het bezorgen werd mij letterlijk verweten dat ik op de tweede verdieping woon, en de bank niet had opgemeten voor het trappengat. Toen ik reageerde met dat ik dit wel gedaan had, en het zou moeten passen werd gezegd dat het niet naar boven paste. Dat was dat en de bank is in mijn berging gezet. Toen ik met vrienden de bank omhoog probeerde te tillen paste het wel. Ik vind het dus belachelijk dat ik 95 euro bezorg en installatie kosten heb betaald en dit alsnog zelf heb moeten regelen.
Woonsquare is aan te bevelen, stoelen netjes afgeleverd en verpakking meegenomen.
Bezorging slecht geen informatie en telefoonnummer prive dus niet tebereiken
Snelle levering, vriendelijke personeel
heel snel geslaagd omdat er heel veel in vooraad is, en een mooie winkel heel overzichtelijk
Werden goed geholpen in de winkel de bezorging van de meubels was perfect
te lange wachttijd i.v.m. levering
Vriendelijke ontvangst gehad in Oss en prima voorlichting wat betreft mogelijkheden omtrent keuzes en aanschaf vd meubels!!
Informatie verkoper nogal beperkt. Benadering nogal opdringerig. Plaatsing ondanks problemen met toegang ging prima.
Goed snel netjesopruimen , binnen de afgesproken tijd en kwamen netjes over
Goede uitleg, rust in de winkel. Genoeg tijd om rond te kijken. Prima uitleg over de meubels. Verkoper neemt ruim de tijd voor iedereen.
Goed geholpen in de winkel en prima bezorgservice
We zijn goed geholpen. Service was uitstekend
De levertijd was goed en het personeel wat de bank kwam leveren was heel vriendelijk en behulpzaam
We zijn heel goed geholpen ook met advies over de hoekbank.
De verkoper in de winkel was erg vriendelijk en dacht volop mee! Heel servicebewust! Ook bij het verzetten van de bezorgdatum waren ze heel behulpzaam en vriendelijk! De bezorgers waren stipt op tijd. Supervriendelijk en heel erg behulpzaam! Zowel in de winkel als de bezorgers als de dames van het hoofdkantoor verdienen een 10!!
goede dienstverlening en advies
Mooie winkel, prima geholpen en ook bij vragen daarna telefonisch netjes afgehandeld. Vorige week zijn de meubels afgeleverd, nette chauffeur/hulp en alles is keurig neergezet en afgeleverd !
Goede kwaliteit en prijs.
27-1-2022 zijn de spullen geleverd kwaliteit en nazorg kan ik nog niet beoordelen ik hoop dat niet hoeft met vgr jeanne