alles was goed geregeld en behulpzaam
Ruime keuze. Goed geholpen
Perfecte aflevering van ons bankstel. De bezorgers waren zeer correct niets op aan te merken . Ga zo door .
Zeker iedereen aan te raden.
keurig geholpen in de winkel, alle tijd werd genomen. Aflevering meubels was prima, alles bevestigd ( poten e.d.) en verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Oude meubels meenemen had prettig geweest maar wij begrijpen dat dat een heel gedoe zou zijn
Zelden zo'n slechte klantenservice meegemaakt en onbeschoft gedrag van een van mannen die uiteindelijk geleverd hebben. 20 jaar geleden al een keer bij jullie slechte ervaring gehad, dacht het zal wel verbeterd zijn, maar nee hoor! Mijn advies:: nooit iets kopen daar, gaat geheid fout en klantvriendelijkheid iets oplossen is er niet bij. Sterker nog je krijgt van de verkoper gewoon te horen dat altijd iedereen boos op hun wordt!! Nou vraag ik je, dat is toch de omgekeerde wereld !
4 maanden wachten vindt ik wel erg veel
leuke winkel voldoende keuze en leuk personeel aflevering was helemaal top
Duidelijkheid, gezelligheid, en goed geholpen
een communicatie fout van de verkoper naar mij toe Het was zelf montage maar alleen de handvaten zou ik zelf moeten doen,maar de chauffeur zei nee ook de poten moet U zelf doen en vervolgens bleef ik dus ook met al het plastic en karton zitten dus dat waren geen goede afspraken
Jammer dat ik zo lang moest wachten op mijn bank
Ik ben tevreden met alles alleen niet met de levering Bij het naar binnen dragen hebben jullie medewerkers mijn brievenbus in de voordeur afgebroken Wat mij tegen is gevallen dat zij mij niet vertelden hoe zij dat op wilden lossen . mijn vraag aan jullie is wie gaat mij de brievenbus van 94,40 betalen. Fam van zundert cactusstraat 11 4255 hv nieuwendijk
Voor ons is het een groot drama geweest ze liegen en bedriegen de klanten. Ik vertel iedereen hoe jullie zijn dus aan ons en de mensen die wij spreken verkopen jullie niets meer. Wij zijn helemaal klaar met firma list en bedrog. Dus als cijfer een min acht.
Bij aflevering van de meubels werd ik verplicht om eerst het volledige restant bedrag te betalen alvorens de meubels uit de vrachtwagen gehaald zouden worden, met natuurlijk het risico dat er iets niet goed zou zijn (niet compleet of beschadigd). Dit was nieuw beleid omdat er slechte ervaringen waren met mensen die niet wilden betalen na aflevering. Wat als er nu iets niet juist was aan mijn levering, dan had ik al wel alles betaald en had ik maar moeten zien dat het zou worden opgelost. Gelukkig was alles oké, maar ik had er geen fijn gevoel bij. Volgende keer denk ik er goed over na voordat ik nog iets bij Woonsquare zal bestellen/kopen.
Ook de bezorgers waren bijzonder behulpzaam om de oude bank te verplaatsen.Dank daarvoor en tot de volgende keer.
Rommelige showroom maar wel geslaagd
Mooie bank en prima service bij levering en montage.
Super geholpen, prachtige bank, zit heerlijk. Tot op de plek afgeleverd, verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Ik ben dik tevreden
Telefonisch word beloofd dat de bank binnen een week wordt geleverd. Dus doen wij de bank weg. Krijg je 2 dagen later een mail dat het wordt uitgesteld, maar als er problemen zijn komen wij met een oplossing. Na 3 maanden op een stoeltje te hebben gezeten is de bank eindelijk geleverd. In de winkel kunnen ze je niet helpen, telefonisch kom je niet verder en per mail wordt niet gereageerd. Dat was een hele goede oplossing van jullie.
Niet mee eens omdat zo lang geduurd mijn bakstel 6 maanden nooit niet meer kopen bij julie
Goede service, van aankoop tot leveren , meedenkend en meegaand . Op tijd , tevreden over de geleverde bank , prijs kwaliteits verhouding prima . We raden dit bedrijf zeker aan , top
3 kasten besteld bij jullie. Toen deze werden geleverd kwam ik er pas achter dat jullie de kasten niet naar boven brengen, terwijl de verkoopster ons heeft verteld dat ze netjes op de plek worden gezet. Een groot minpunt. Ik heb iedereen moeten afbellen of iemand de kasten naar boven kon dragen. Dit hadden jullie er wel bij mogen vertellen. De jongens die de meubels brachten gaven aan dat hier vaak mensen boos over zijn en het niet aan de mensen wordt verteld.
Bij koop netjes geholpen aangezien ik showroom meubels kocht werden de door een extern door jullie aanbevolen bedrijf bezorgd. Meerdere meubels heb ik opnieuw moeten monteren beschadigt en verwrongen. Zit nog steeds al maanden te wachten op poef order 10204172
Wij hebben in Bergen op Zoom eetkamerstoelen gekocht waarbij tijdens de verkoop aan ons is toegezegd dat bij aflevering de oude stoelenset retour zou worden genomen. Toen de verkoper bij de kassa de factuur aanmaakte vertelde hij echter dat dit 80 euro zou gaan kosten, dit vonden wij te veel en hebben hier vanaf gezien. Bij nader inzien hebben wij besloten toch van deze regeling gebruik te gaan maken en hebben dit doorgegeven aan de afdeling verkoop waarop ze zeiden dat dat geen probleem was en zij de factuur gingen aanpassen. We hebben bij aflevering inderdaad een aangepaste factuur gekregen maar de oude set werd ondanks aandringen niet retour genomen. Wij hebben nu voor de derde keer bij uw winkel een aankoop gedaan maar zijn erg ontstemd over de laatste afhandeling en hopen dat u hierover intern goede afspraken gaat maken met u verkopers.
Na een snelle montage werden de verpakkingsmaterialen netjes opgeruimd en meegenomen. Goed advies m.b.t. plaatsing ter plekke. Heel tevreden!