Mooie bank goed verpakt voor transport netjes afgeleverd goede service
We waren goed geholpen in de winkel. We hebben lang moeten wachten maar het was het waard. (Ivm drukte) De hoekbank staat mooi in onze huiskamer. Namens ons bedankt voor de servers.
Ik heb mijn bankstel zelf opgehaald en kon deze niet controleren omdat de bank ingepakt zat met plastic en karton.Toen ik bij het ophalen vroeg of ik de bank kon controleren werd mij verteld dat ze er van uit gaan dat alles goed zou zijn.Dus een fout of beschadiging kun je thuis alleen zien.Vind ik niet zo best.
bij mijn bestelling in de winkel vertelde ik dat er een binnenhuistrap was(dus door trapgat naar boven).was geen probleem,banken zijn 2 delen en voor ieder huis geschikt vertelde ze. klopt ook,hier zijn sinds ik hier woon 5 bank stellen naar boven gegaan.zelfs nog een loungebank bezorgers kwamen om 7 uur ,ik was de eerste en kreeg het gevoel dat ze haast hadden, gelijk eerst betalen,bankstel kussens naar boven gooien,was al geen goede eerste indruk. hoofdbezorger begon al moeilijk te doen(had zijn dag niet volgens mij) en dan nog niet eens de moeite nemen om te kijken in welke kant de bank naar boven kon,vond ik zeer belachelijk voor woorden.en dan nog schelden ook. hij begon te meten,maar dat klopt niet,bank gaat maar in 1 manier naar boven hierzo. ze hebben het maar in de schuur gegooid,en zonder er normaal over te praten(hadden haast) weg gegaan. is klant ontvriendelijk lieten mij gewoon staan,het liefste had hij hem buiten willen laten staan voordat ik vertelde in de schuur!!! belachelijk voor woorden. ik heb die dag vrij moeten nemen,koste mij een vrije dag enz enz . mijn familie lastig moeten vallen ,koste hun ook een vrije dag enz enz ,kosten liepen maar op. bankstel is op een normale en geduldige manier naar boven gebracht gelukkig!!!! hierbij wil ik nog mededelen,ik was woest,heb gebeld naar een medewerker van u hierbij mijn excuses, is ook niet normaal dat een vervoerder van jullie een bankstel van 1300 euro in de schuur (of buiten )gooit toch????? iedereen geeft mij volkomen gelijk. dus ik heb geen goede ervaring met jullie momenteel groetjes JTAJ Fiddelers
Ik werd niet goed benaderd Door de bezorgers. Grote mond en schagerijnig. Ik raad niemand om bij jullie een bank te kopen. En een half jaar op de bank moeten wachten
Na het ontvangen van mijn bank na 6 maanden is er schade.
Snel advies gekregen . 2 kasten gekocht. Heel blij mee. Binnen 14 dagen bezorgd. De bezorging was iets minder. Aangegeven dat de kasten 1 trap omhoog moesten. Rechte trap. De bezorgers wiigerde in eerste instantie, zij waren niet op de hoogte gebracht. Alsnog boven neergezet.
Kwalitatief goede meubels, niks op aan te merken dusver. Maar aan de beloofde levertijd werd absoluut niet voldaan. Gedurende deze periode is er ook nul contact geweest vanuit Woonsquare, dus uiteindelijk overal steeds zelf achteraan moeten bellen. Daar werd ons steeds belooft dat de bestelling met de volgende levering 2/3 weken later binnen zouden komen. Pas na 4/5 keer achteraan bellen is er een collega geweest die ook daadwerkelijk contact met de toeleverancier op heeft genomen en ons kon vertellen dat die nog geen indicatie hadden van levertijd (vage redenen als Covid en oorlog in oekranie terwijl onze spullen daar niet eens vandaan kwamen). Uiteindelijk heeft de levering 6 maanden op zich laten wachten. Dus ondanks de goede meubels, bestellen wij nooit meer bij Woonsquare.
Goed geholpen met keuze van de bank Zelf besloten om er een nachtje over te slapen en vervolgens met goeie onderhandeling op een mooie prijs voor ons uitgekomen Levertijd zoals beloofd Zeer attente bezorgers Goed aan te bevelen
Servicegericht maar wel flink aan de prijs, niet echt voordelig.
Klantvriendelijkheid is goed, Ik ben tot nog toe tevreden met mijn bank, maar de prijs van 75€ thuisbezorging vind ik erg hoog.
Het door ons gekochte bankstel is op afgesproken datum geleverd en door de bezorgers in de woonkamer geplaatst en gemonteerd en van verpakking ontdaan. Later zagen we dat 1 poot scheef gemonteerd was. I.v.m. onze vakantie direct na levering zullen we daar op een later tijdstip over bellen.
Bij een klacht indienen, wat ernstig bemoeilijkt wordt doordat een simpele foto als bijlage niet mogelijk is, wordt zonder veel navraag bij de verkoper e.d. erin geramd dat alles aan de klacht jouw eigen schuld is Een prachtig eiken tafelblad omgedraaid zie je dat dit totaal budgets in elkaar geflanst is. 2 dunne vurenhouten latjes naast elkaar geschroefd, samen met 6 zielige vierkante blokjes die er boven op gelijmd liggen moeten blijkbaar de houten planken van het eiken blad bij elkaar houden, heel lelijk om je knieën tegen te stoten. En dat voor €1.000?
Bezorgd op de 1e verdieping, geen probleem voor de boys. Bankstel was exact wat we hadden besteld en bij de bestelling geen vage beloftes gedaan wat betreft levering e.d. . gewoon dik in orde.
De bank had andere kleur wij hadden duidelijk in de winkel de bank aangewezen omdat we speciaal cognac kleur wilden en nee ik had niet gezien dat op de bon bruin stond we hadden zelfs een foto gemaakt van de bank die bij jullie stond wij moesten de dag van levering op vakantie vinden het ook jammer denk ook niet wij nog een keer iets kopen bij jullie sorry
Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Helaas duurde de levering van de twee bankstellen geen 8-12 weken maar 16 weken. Ik kon na 12 weken geen telefonisch contact krijgen met het filiaal van Eindhoven. Ik werd na die 12 weken ook niet van een nieuw leverdatum op de hoogte gebracht Er is geen directe telefoonnummer beschikbaar. Moest tot twee keer toe er naar toe fietsen voor de stand van zaken.
Echt zi alecht
Mijn meubels zijn goed afgeleverd
In de winkel fijn geholpen, meedenkend en informatief. Minpunt wel dat als je getekend hebt voor de bank, nog even wordt medegedeeld dat je nog wel zelf de bank moet ophalen?! En anders moet betalen voor bezorging. Was fijn als dat vooraf was verteld. Is een flink bedrag extra.
Stoelen zijn slecht afgewerkt aan de onderkant.zittingen staan scheef zodat je dat ziet aan de voorkant.Een stoel heeft een gescheurde poot.
Bij ons konden we in de winkel rustig zelf rondkijken en op het moment dat we een bank uitgekozen hadden werden met ons de vele opties besproken om hem Samen te stellen. Ook de stof keuze was uitgebreid en naar ieders wens aan te passen. De levering is zeer spoedig verlopen en ze kwamen het brengen en in elkaar zetten en op zijn plek zetten. Zelfs de viltjes deden ze eronder.
Koop hier niet! Eerst werd een verkeerde bank geplaatst en vervolgens bleek onze nieuwe bank bij levering een gescheurde poot te hebben. Ik belde naar Woonsquare Oss en kreeg een zeer onvriendelijke dame aan de lijn. Zelfs excuses werden niet aangeboden. 10 dagen na levering nog steeds geen oplossing.
Europalaan 24
5121DJ Rijen