Goede service Beste winkel TOP Kwaliteit helemaal blij mee
Bij afhalen weinig affiniteit met de klant. Bank wordt buiten gezet en medewerker weet niet hoe snel hij naar binnen moet. Totaal niet even helpen, adviseren of begeleiden.
ontzettend goed geholpen in oss niet te opdringerig en goed advies dank jullie wel!
gewoon normaal
over het algemeen erg tevreden, helaas wel 2 weken langer op mijn meubels moeten wachten vanwege een miscommunicatie.
alles goed geregeld alleen de montagekosten zijn veel te hoog
wij mochten een uitermate klantvriendelijke medewerker ontmoeten die ons op een vertrouwde wijze van advies diende. De verdere afhandeling m.b.t. bezorging en het opzetten van de meubels was prima verzorgd.
Uiterst tevreden
zeer prettig geholpen en de aflevering binnen de gestelde tijd en keurig alles binnen gebracht en overtollig afval weer meegenomen. Heel Netjes!
vriendelijk personeel je wordt goed geholpen
We werden keurig geholpen!
Prima verlopen alleen jammer dat er na de koop van onze bank erg leuke extra's bij de koop van nieuwe banken zat, jammer.
Fijne bezorging, duidelijk wanneer bezorging plaats vindt. Troep wordt meegenomen.
jammer van de lange wachttijd maar voor de rest een prima zaak
Super goeie service gehad. We zijn heel fijn geholpen er werd ruimschoots tijd voor ons uitgetrokken. En kregen fikse korting op het totaalplaatje. Ik kan niet anders dan woonsquare bij iedereen aan te bevelen!! Met vriendelijke groeten Fam Bakker uit Urk.
Geachte heer/mevrouw, Ik heb altijd vertrouw gehad in Woonsquare, tot op de dag van bezorging van mijn bestelling bij jullie. Met grote verbazing kregen wij één klein tafeltje terwijl wij twee hadden besteld maar achteraf zag ik dat er ook 1 op de factuur stond. Het is onze fout geweest want wij hebben niet goed opgelet toen wij bij jullie in de winkel waren, maar ik weet het zeker dat wij twee kleine tafeltjes hebben besteld en de rest natuurlijk. de tweede probleem is dat wij ook de eettafel hebben ontvangen die iets lager is dan de stoelen zelf en daardoor kunnen we de stoelen niet onder de eettafel schuiven omdat ze dan onder de balk van de tafel meteen vastzitten. Ik vind het een beetje jammer dat ik niet de foto mee kan sturen om te laten zien wat ik bedoel die eettafel, Maar toch zou ik heel graag willen dat woonsquare hier iets aan zou doen om tocht de juiste tafel te krijgen. Met vriendelijke groet, Jean Luc Ndacasaba Van Tetterodestraat 59 5012 JB Tilburg