Nu 2draaistoelen gekocht 5 jaar geleden een bankstel dat er nog als nieuw uit ziet in een woord zeer tevreden.
Alles prima verlopen, ben wel teleurgesteld dat er zo snel klachten waren. bij een bank van 1,5 jaar mag je ervanuit gaan dat deze niet gaat scheuren en doorzitten. Tip: onderhoudsmateriaal meesturen met de bank!
Ik heb me bank in Amersfoort besteld. De afhaal sirves in almere was slecht ik zou geholpen worden maar me vriend moest alles zelf doen
Bezorgers waren niet echt behulpzaam met het naar buiten brengen van het oude bankstel. Zeiden al bij voorbaat gaat niet, past niet. Hebben nieuw bankstel bij buren afgegeven. Wijzelf hebben binnen 30 minuten oude bankstel uit huis en nieuwe bankstel in huis gebracht.
Ben blij met mijn nieuwe bankstel,de levertijd zou drastisch verkort moeten worden.
bij aankoop had alles een 8 geweest maar nu binnen twee jaar gezakt naar een 1 omdat het flut is met de garantie afhandeling en omgang Geintimideerd en bedreigd door medewerker Bob Deze sloeg hard met de papieren op de balie toen wij kwamen klagen over de service en onmogelijkheden in de papieren Bank is binnen twee jaar helemaal versleten Stof is kaal enalle delen zijn ingezakt Restaureren voor ons bijna 500 euro Dit moet niet kunnen en dan de medewerker Bob er nog over heen heeft ons doen besluiten elders ons geld te gaan besteden Gelukkig kunnen wij dit en hebben we niet onze laatste centjes in deze bank gestoken Maar word er boos geergerd geirriteerd en vooral verdrietig van Heb nu besloten om geen stap meer binnen te zetten en toch ook maar een mail naar de klachten.nl en Radar te sturen
Ramon is een geweldige verkoper zeer meedenkend en gastvrij ook Bert de manager beide top mensen. ( winkel IJsselstein).Bezorgers zeer nette en vriendelijke mensen en goede service. TOP WINKEL enigste min puntje de levertijd duurt (te ) lang.
Da's Thuiskomen??!! De verkoop hebben wij als min of meer te opdringerig ervaren. Dit door overigens een zeer vriendelijke verkoopster en haar chef c.q. diens toestemming uiterste korting op onze keuze (Versailles dressoir met eetkamertafel en 4 stoelen). Als klap op voornoemde twijfel viel bij ons, kort na de levering d.d. 5 mei j.l., de huis aan huisfolder van Woonsquare in de bus, met aanbieding het compleet interieur Versailles. Dit bij aankoop van 8 t/m 13 mei INCLUSIEF GRATIS SPA-JACUZZI of GRATIS MOTORBOOT! Het vorenstaande is uiteraard geen reclame voor ons i.c., om als klant tevreden te zijn voor eventuele verdere aankopen. Verwijzend naar het vorenstaande stellen wij een reactie door Woon Square zeer op prijs i.c. rekenen wij daarop!
goede ervaring vriendelijk personeel
Het was een prettig ontvangst. De medewerkers denken mee wat leuk en comfortabel zit binnen je interieur.
Vooral de bezorgers waren zeer attent, vriendelijk, compliment zo vroeg op de zaterdagochtend!!
goede service
Prima voor dat geld
Er was een keuze tussenleer en eco leather. Eco leather zou minder kwetsbaar zijn dan leer en goedkoper. Echter nu al schade aan het eco leer ( bank staat 1 week) terwijl onze oude lederen ban k na vele jaren dit nog niet had. Kortom verkeerde voorlichting een rot gevoel.
ik ben hartstikke goed geholpen door het personeel
Goed geholpen, vriendelijk verkopers.