Het bezorgen op zich is keurig verlopen. Echter het inplannen van leverdatum was erg moeilijk en erg rommelig. Het hoofdkantoor vond ik niet bepaald behulpzaam!
Spontaan personeel Top
Alles voor elkaar en goed, alleen de levertijd duurt te lang en ik zal het overwegen of ik in de toekomst weer bij Woonsquare zal bestellen.
Bij woonsquare kopen is aandacht 100 procent voor klant goede uitleg van dit beter niet en dat beter wel maar iets duurdere stof dit raad ik u dan aan dus perfect dan nog de levering ook perfect dus een totaal plaatje van 110 procent een zeer tevreden klant tot nu toe hartelijk dank woonsquare oss nb nogmaals zeer veel dank evdkamp den bosch
Mooie meubels vriendelijke personeel goed geholpen
Om geen misverstanden te krijgen, de bank die wij gekocht hebben is voor ons zitcomfort perfect. Echter de verkooppraktijken en prijzen die in de showroom klanten lokken, is zeer verwarrend. niet echt duidelijk. prijs staat vermeld bij meubelen waar het niet voor geld. de prijs geld dan voor bijv. stoelen die in lagere prijsklasse erbij horen en die staan dan elders. de rente regeling is niet tegen 0 tarief. staat een bordje dat je een scooter krijgt, dan krijg je hem niet bij desbetreffende bank en ga zomaar door. Is naar onze mening geen eerlijke en duidelijke transparante verkoopmethode. Achteraf gezien hadden wij ons meer tijd moeten nemen om op banken jacht te gaan en dan had onze keuze beslist niet op deze manier van klantenbinding
In de showroom ben ik goed geholpen met duidelijke uitleg. De aflevering ging geheel volgens afspraak en heel netjes.
Top geholpen in de showroom. Ook de aflevering was perfect geregeld.
De bezorgers van het bankstel waren goede en zeer vriendelijke en deskundige medewerkers van uw bedrijf woonsquare Almere
correcte benadering goe3de afspraken betreefede levering
Relatief snel geleverd, goede service, bekwaam personeel.
ging in deze om een defect; netjes gerepareerd Telefonisch contact erg zakelijk. Reparatie aan huis goed geregeld
tot nog toe 1 en al problemen. Hoop dat het nog kan rechtgezet worden
Alles was duidelijk goed geregeld, Bezorging perfect?
Afgesproken levering veel te laat
Prijs is aantrekkelijk en goede levering met monteren
Best, We zijn enorm goed geholpen door de verkoper en waren erg blij met de service en 't meedenken vanuit de verkoper. De levering verliep tevens volledig naar wens, te meer n.a.v. 't advies van de monteurs dat indien de meubels niet naar wens zijn we dit diende te communiceren. Helaad bleek de salontafel 'rare' strepen te hebben op de bovenzijde en de eettafel stoelen niet helemaal in orde te zijn (uitstekende spijker en beschadigingen aan de poten). Vrijdag zijn de meubels geleverd en zaterdag heb ik hier in de showroom in Oosterhout bij desbetreffende verkoper een melding van gedaan. De verkoper vertelde me geruststellend dat er een servicemonteur langskomt en dat 't in orde zou komen. Tevens heb ik de vraag gesteld of 't wellich mogelijk was om tegen bijbetaling een grotere eettafel te ontvangen en 2 extra eettafel stoelen. Dit kon, maar tegen naar mijn mening een vrij hoge bijbetaling. Daar ik eerst wilde checken of de optie qua afmeting zoals gepresenteerd door de verkoper zou passen heb dit over 't weekend getrokken. Maandag heb ik opnieuw de showroom bezocht en trof ik wederom desbetreffende verkoper. Ik legde hem uit dat ik de prijs vrij hoog vond en stelde de vraag of de verkoper wellicht nog een keer naar de mogelijkheden wilde kijken. Dit keer mengde een collega zich met 't gesprek en dit hebben we als zeer vervelend ervaren! Deze verkoper gaf geen gehoor aan onze situatie en toonde ook totaal geen medewerking helaas. Sterker nog deze verkoper werd beledigend, toonde agressief gedrag door met zijn armen naar ons te zwaaien en gaf letterlijk aan "je kan niet altijd je zin krijgen" en "ik kan ook niets aan de sitautie doen". Dit heeft ons doen besluiten de winkel meteen te verlaten. We kopen niet ieder jaar nieuwe meubels en dit had een mooie ervaring moeten zijn, maar helaas zitten we nu met meubels die niet naar behoren zijn en niet (geheel) voldoen aan onze wensen. We hebben een deel van onze vorige meubels ook bij jullie aangekocht en bij 't kiezen van nieuwe meubels hebben we wederom de keuze gemaakt deze bij jullie aan te kopen. Maar ik kan u vertellen dat de eerst volgende keer o.b.v. deze ervaring niet langer de keuze zal worden gemaakt ons meubilair bij jullie aan te kopen spijtig genoeg! Vriendelijke groet,
de bezorging vond ik zwaar onder 0. Zetten de bank niet eens op de plek in de kamer. zetten het bed in elkaar voor de deur zodat deze niet meer op kan. Zeg ik er wat van dan zeggen ja mevrouw dan moet u het bed een beetje opschuiven zelf!!!!!! Sorrie hoor maar dan spoor je niet.
Meubels zijn snel aan vervanging toe en voor de prijs verwacht je toch kwaliteit