Slecht behandeld veel fout gegaan! Geen compecatie geen excuses.
In de winkel geen enkel probleem ervaren. Mijn bankstel werd 5 weken over de verwachte leverdatum geleverd. Zelf heb ik meerdere malen naar de status gevraagt en bij mijn laatste belletje werd verteld dat ze in het magazijn stond. Ik vond de service vanuit het hoofdkantoor niet zo goed i.v.m. Het bovenste. Snapt men niet, dat klanten verwachten dat een artikel in de vernoemde leverweek wordt geleverd? Zo ja, is het niet meer dan normaal om vanuit de organisatie een klant te contacteren en te vermelden dat er een vertraging in de levering zit. Hoop dat dit advies jullie mag helpen in de toekomst.
Nvt
Prima service, de chauffeur belde zelfs even op dat hij wat later was dan de afgesproken tijd
pas toen de verkoop was afgesloten werd meegedeeld dat we moesten afhalen in Rijen, terwijl wij dachten dat dit gewoon bij de winkel was. Ook werd er pas dan gezegd dat de termijn 8 weken was (wat wij lang vonden). vriendelijk onthaal en verkoper.
Alles was en is goed geregeld en goedeuitleg
goed tot nu toe
Nette beleefde bezorgers zeer voorzichtig met binnen brengen van meubels.
Ik wil graag wachten met het geven van mijn mening. De gebrachte bank vertoont nogal wat gebreken en ik wil eerst zien hoe dit opgelost wordt.
De heren hebben alles keurig afgeleverd
Ben blij met mijn bank alleen beetje jammer dat 1 week later iedereen wel een leuk kado kreeg bij de nieuwe bank .
Tevreden, MAAR kan beter. Erg aardige verkoper(s) (uiteraard)!! De prijs wordt altijd hoger, omdat het prijskaartje wat e staat misleidend is door bijv. categorie keuze m.b.t. de stoffering van de bank. TOP!! voor de bezorgingstijd die wij hadden afgesproken. Aardige en goede bezorgers!!!!!!! MINPUNT: Bij bezorging verkeerde poten erbij geleverd. Zeer onaardige vrouw aan de telefoon (heeft echt een cursus "hoe ga je met klanten om" nodig!!! Na veel heen en weer geruzied te hebben, heeft iemand anders besloten om de poten te brengen (Bedankt voor deze aanpak) Had mevrouw ook meteen kunnen bedenken.
Klantvriendelijke verkoper, persoonlijke aandacht, goede advies, aardige bezorgers.
Netjes met leveren en plaatsen van de meubels.
afspraak voor levering was niet goed geregeld.Eerder contact opnemen. [minimaal een dag van te voren].
Prettig winkelen en met de verkopers praten. Alleen de garantieafspraken laat te wensen over,de tafel vertoonde splinteringen,ik heb dit doorgemaild en volgens het protocol zou ik binnen vijf werkdagen bericht krijgen,ik heb na14 dagen zelf maar gebeld het bleek dat de zaak met vakantie was(niet erg) maar ik had dit wel graag willen weten,en een sorry voor het ongemak.
Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers die een goed en eerlijk advies geven en daarnaast ook een scherpe prijs aanbieden, helemaal goed.
We zijn zeer vriendelijk en goed geholpen door een medewerker. Deze was zeer enthousiast. We hebben de bank net en deze is netjes afgeleverd.
In de winkel onwijs goed en leuk geholpen. Het bankstel is in overleg 3 weken eerder bezorgd omdat hij al binnen was. De bezorging verliep ook vlekkeloos
Bank in het weekend gekocht, wel erg jammer dat er vanaf maandag dan de bank voor een goedkopere prijs wordt aanboden. Hierin weinig coulance van de bedrijfsleiding.om dan ons niet te attenderen op deze aanbieding. Erg jammer dus !!!!!, en erg teleurgesteld hierin. Nu nog weinig vertrouwen in de verkopers van woonsquare zal niet snel meer hier een nieuwe bank kopen. Wel goede service van de bezorgers ervaren!
Prima aankoo en heel vrij zonder druk. Al onze wensen zijn vervuld. De aflevering was subliem. Ondet alle pootjes werden stickers geplakt en alle rommel van papuer en plastic meegenomen. Super