Nette mensen die je te woord staan en je met rust laten als je even rond wilt kijken
Vriendelijke ontvangst en behandeling en goede adviezen.
Wij hebben een bankstel van 2500 euro, gekocht. vanaf het begin zaten er kleine scheurtjes in het bankstel deze hebben ze gelijmd. Nu is hij twee jaar oud en het bankstel begint aan alle kanten te scheuren. Monteur er bij laten komen. zijn reactie we kunnen het maken maar het gaat u 700 euro kosten. Dan verteld de monteur ik zou dat niet laten doen want hij blijf toch scheuren geven. Daar gaat al onze spaargeld een bankstel van twee jaar oud kunnen we weg doen. nog nooit heb ik zo iets slecht aan service mee gemaakt.
goede verkopers en goede bezorgers netjes en op tijd bellen netjes op ruim van tevoren
Afschuwelijk! Dit is de 1e en laatste keer dat ik iets bij jullie zaak heb gekocht. De informatie van de verkoper was onjuist tot aan de levering toe twee jongemannen die er geen zin in hadden. Daarnaast telefonisch een klacht ingediend wat mij gewoon werd afgewimpeld daarnaast hebben jullie mij geld ontnomen waarvan ik recht heb het terug te krijgen. Een kansloze meubelzaak, raad het bij al mijn vrienden en kennissen af.
Redelijk tot zeer goed,alleen was de levertijd langer dan verwacht.Ook duurde een telefoontje over de levering veel te lang,meer dan 8 minuten(na allerhande doorverwijzingen)voor ik contact had.In België mag dat wettelijk niet meer dan 1 minuut zijn.De levering maakte dan weer veel goed:uiterst professioneel en vriendelijk gedaan en we zijn ook voorlopig heel tevreden over het product (zeer mooi salon).
Dat ze bij de verkoop doordrukken als je nog over na wil denken en dan komen ze met en lager bedrag uit en dat verschil is best groot. Maar dan moest ik direct beslissen anders geldt de prijs niet meer als de winkel uitloopt. Verder zijn wij diverse keren nog geweest. Om wat wijzigingen door te voeren. Het zat ons ook niet erg lekker wat betreft de reactie de ervaringen die anderen in het verleden hebben gehad. Ik was er niet helemaal zeker van. In de winkel was verder prettig wegens mijn wijzigingen die wij hadden. Ze deden ook niet moeilijk voor een extra plankje te leveren. Toen wij de meubels wilde ontvangen was nog niet alles binnen, Na de eerste en ook het tweede beltje. Vervolgens belde hun voor een afspraak voor het bezorgen, we konden nog eerder de meubels ontvangen dan we gedacht hadden. Een dag van van te voren een SMS'JE gekregen. Hoe laat ze kunnen verwachten, super. Tip: Zegt er even bij het telefoon gesprek; Ze nemen de lege dozen en de verpakking 📦 mee terug. Veeltjes onder bank hebben ze geplak. Ze hebben netjes gevraagd of wij dat wilde. De eettafel in elkaar gezet. Wieltje onder eetstoelen erin geklik. Super. Alles is netjes volgens de overeenkomst.
Overvallen door een telefoontje, het bestelde werd binnen 2 weken geleverd, in plaats van +/- 12 weken
Goed contact in de winkel.Aflevering zeer slecht.worden niet geïnformeerd of goederen binnen zijn. Zelfgebeld en afspraak gemaakt. Worden op de bezorgd niet gebeld. En als ze komen zijn ze eerder dan afgesproken. Dus nieuwe bezorg datum. Weer tevroeg. En dan durven ze nog 100,00 Euro te vragen voor 3x4 schroeven in 3 stoelen te zetten.Waar is de service en meedenken met de klant.
Prima geholpen in de showroom. Goede en wel zeer snelle levering en communicatie. Bezorgers hebben het keurig afgeleverd.
Vriendelijle mensen en goede kwaliteit van de producten zijn erg tevreden met ons tweede bankstel van woonsquare
We zijn er erg goed geholpen en geïnformeerd. De bezorging was ook erg goed, de bank werd netjes in elkaar gezet en zelf viltjes onder de poten gedaan.
De verkopers mogen een betere verkoop houding aannemen. Als je binnen komt in de winkel zitten ze met hun telefoon te spelen achter in de winkel. Niet uitnodigd om dan verder te kijken.
we hadden een bankstel uitgezocht een hoek bank zo als hij in de winkel staat alleen had de verkoper hem anders getekend en hebben hem kleiner geleverd gekregen dan dat we hem wilden hebben maar omdat we onze handtekening gezet hadden konden ze er niks aan doen we hebben er een tussenstuk er bij besteld met een hele andere kleur grijs daar hebben we niks aan we zijn erg teleur gesteld in de winkel en hebben dat zeker gedeeld met familie en vrienden en kennissen voor ons geen woonsquare meer we voelen ons erg in de maling genomen door de verkoper we hebben nog gezegd die avond dat we hem zo wilden hebben jammer dat je een verkoper ook niet meer kan vertrouwen wij hadden voor deze opstelling nooit zoveel geld uitgeven
prima advies en fijne verkoper
Alleen de scooter laat wat lang op zich wachten.
Konden in alle rust rondkijken, vragen stellen ond hetbgemot van een kop koffie. Scherpe offerte ontvangen. Snelle levering met extra opruim service