Fijne bezorgers. Verkoop enigszins overdreven. Bezorgtermijn werd mondeling aangeven als 6-12 weken maar uiteindelijk stond op de bon iets heel anders.
Opdringerige verkoop. Bankstel gezien wat ik mooi vond en leuke prijs. Dan blijkt ineens dat de stof die op de bank zit in de showroom niet de prijs is wat er op het prijskaartje staat. Want de prijs die op het kaartje staat is een andere stof. Komt de verkoper aan met die stof, nou het leek wel een poetslap.wilde Ik die stof die erop zat, moest ik flink bijbetalen. Zeer misleidend. Zet er dan meteen de goede prijs bij. Toen na veel discussiëren er een prijs afgesproken werd moest ik meteen tekenen, want devolgende dag kreeg ik hem niet meer voor diezelfde prijs. Zeer opdringerig. Er zat ook garantie op de bank zei de verkoper, alleen zag ik in de kleine lettertjes thuis dat de garantie aflopend is. Is in de winkel niks van gezegd, dit heb ik ook tegen de verkoper gezegd dat dat niet netjes was, gaf hij ook toe. Al met al geen prettige aankoop gedaan, zal er ook niet meer terug komen
Goed berijkbaar en voldoende parkeer ruimte Vriendelijke mede werkers.
keurig bezorgd uitgepakt en inpak papier meegenomen keurige afhandeling van bezorgers
Gisteren ons bank ontvangen super mooi super goed en leuk geholpen geen verkoop praatjes niet pusherig en daar houden we van! en eerlijk! THANKS volgende keer weer
och...
Tot heden zeer goed
ik kan er nog weinig van zegen want ik heb hem nog geen week maar tot nu toe bevalt hij goed.
Goede Service
Uitsteken prima geholpen
Dit is de derde keer dat wij bij jullie gekocht hebben en dat zegt eigenlijk wel genoeg
alles netjes afgeleverd niets op aan te merken
De ervaring is positief, vind alleen dat er te kleine wieltjes onder de stoelen zitten zodat ze slechter als mijn oude stoelen rollen.
Zeer klantvriendelijk personeel.De verkoopster heeft aandacht besteed aan ons.Ruim keuze voor iedere budget.
ervaring is zeer goed nette en goede levering
De verkopers zijn niet goed geinformeerd, wanneer de meubels geleverd kunnen worden. De wachttijden zijn veel te lang.