3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mijn zetel zou er zijn in week 39. Wanneer ik in week 31 nog steeds niets had gehoord heb ik zelf contact opgenomen. Waarop men doodgewoon zei dat mijn zetel er al was! Dan waren er de verkeerde poten bij. Ik heb hierboor gebeld waarbij ik het antwoord kreeg dat ik in de zetel moest kijken. Terwijl dat ik al gezegd had dat de verkeerde poten in een doos zaten. Na een 2e telefoontje gingen ze de juidte poten bestellen. ik kreeg dan een mail waarop ze mij poten gingen brengen. Hiervoor moest ik de hele dag thuisblijven! Niet evident als je moet gaan werken. Dus vandaag eindelijk zouden mijn poten gebracht worden. Deze voormuddag kreeg ik telefoon dat ze nammidag langskwamen. Dan deze namiddag kreeg ik telefoon dat het niet doorgong want hij had niet de juiste poten bij!!! Nu moet ik weer wachten tot jullie de juiste poten hebben en wanneer jullie kunnen langskomen. En ik moet dan maar weer zorgen dat ik thuis ben. Ik heb al lang spijt van mijn aankoop!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dat de beoordeling op de bezorging wat minder uitvalt, komt omdat een van deze mensen het niet zo nou nam. Deze ging wat ruw door ons huis heen met het product. Peter, uw andere bezorger, deed zijn werk perfect, maar was het met ons eens, en zou deze klacht bij Woonsquare voorleggen. m.v.g. fam de laat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik kon mijn keuken toch in Middelburg kopen en heb gelijk al mijn meubelen daar gekocht maar er was één lamp kapot en de nieuwe moest ik zelf af gaan halen slechte service.

• Vestiging: Middelburg

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het uitzoeken van de bank ging snel en eenvoudig. Ik gaf mijn wensen voor het uiterlijk van de bank aan en de verkoper zocht een aantal geschikte banken uit. Daarna de uiteindelijke sale: heel duidelijke omschrijving van wat hoe de bank werd geleverd. Ik heb niet zoveel ervaring in het kopen van banken dus het aanbetalen was een nieuwe factor. In principe zou je niet moeten hoeven aanbetalen, toch? De bank was er sneller dan de planning, dat was fijn. Het afleveren ging heel snel, voorafgaand werd ik twee keer door de afdeling planning gebeld en er werd overeengekomen hoe en wanneer de bank geleverd werd. Tussen 07.30 en 08.30 uur en om 07.20 uur die dag stond de vrachtwagen al voor de deur. Het afleveren ging heel snel, met vijf minuten stonden de banken in de garage. Wij zouden ze zelf naar boven in de woonkamer tillen. De banken waren netjes verpakt en voldeden aan de verwachtingen. Vriendelijk bedankt voor de nette afhandeling!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles perfect!., zeer vriendelijke verkoper!.. Alleen de levering liet nog wat te wensen over., paar flinke zwarte vegen op de muur.. incl zwarte hand afdruk & spotje/lamp eraf getikt..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Dramatische afhandeling, geen service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ben prettig te woord gestaan en de uitleg was ook goed. heb een goed gevoel over zou het zeker mijn familie en vrienden aanraden om eens een kijkje te gaan nemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

In de showroom weinig omkijk naar klanten. Verschillende medewerkers geven niet dezelfde informatie. Dit is verwarrend. Korte termijn levering-belofte niet waar gemaakt. Wel vriendelijk verschillende keren belooft om te bellen, dit niet gedaan. Andere meubelvoetjes zijn thuis geleverd i.p.v. naar de winkel. Dit allemaal maakte een rommelige, niet betrouwbare indruk.

2 sterren: slechter dan verwacht

Zeer slecht. Afspraken die in de winkel zijn gemaakt zijn niet nagekomen of zo op de bon gezet dat je het op verschillende wijze kunt opvatten. Als je belt word je van het kastje naar de muur gestuurd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na aankoop stoel op vrijdag 299,00 komt volder het weekend de folder en zelfde stoel 199,00 wij op dinsdag naar de winkel en zonder discussie prijs van de aankoop naar beneden naar 199,00 klasse van woonsquare

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie showroom, zeer netjes en niet opdringerig geholpen, eerlijk advies en uiteindelijk volgens afspraak netjes bezorgd. Zo worden wij graag geholpen! Goede kwaliteit/prijs verhouding!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige service als er iets verkeerd is of omgeruild moet worden.Geweldig En goede verkopers

• Vestiging: Eindhoven

Heel goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

vriendelijke terzake kundige verkopers,niet opdringerig wij zijn uitstekend geholpen

Is prima gegaan

• Vestiging: Eindhoven

4 sterren: goede service, goed behandeld

Verkoop in showroom c.q. winkel o.k. Bij afhalen (er waren geen andere klanten) 25 minuten in regen gestaan voor dat er (merkbare) actie werd ondernomen. Afhandeling verder wel o.k.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima geholpen in de winkel en een hele goede bezorging . Vriendelijke bezorgers .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb een mooie set uitgezocht. Die is zelfs sneller bezorgd dan gedacht. Helaas was er van alles niet in orde met de set. Klachtenformulier ingevuld, ontvangstbevestiging gekregen, helaas na een week nog geen reactie. Gebeld, vertelden dat ze geen klacht binnen hadden gekregen. Telefonisch mochten ze de klacht niet aannemen. Dus maar gemaild. Deze keer snel reactie dat er overlegd ging worden. Daarna bericht dat er een service monteur zou komen. Helaas wel pas 6 weken na het bezorgen van de bank. Deze heeft rapport opgemaakt en zou gaan overleggen. Week later een brief gekregen dat de set opnieuw besteld is en dat er contact zal worden opgenomen zodra Woonsquare de bestelling heeft. Het duurt allemaal best lang en ik hoop dat de nieuwe bank wel in orde is en dat ik dan kan zeggen dat er een prima service is en ik Woonsquare wel zal aanbevelen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Bij de koop zelf niets op aan tw merken, behalve de manier hoe je (dure) meubels worden afgeleverd. Dit was ronduit slecht. Bij levering van mijn bank eerst vragen/eisen om het openstaande te betalen (liefst contant, terwijl dit absoluut niet was afgesproken) en dan pas de meubels binnenbrengen ipv andersom. En bij het binnenbrengen zelfs werkelijkwaar nergens naar kijken en de boel beschadigen door onbehoudenheid. Terwijl je eigenlijk van ze verwacht dat ze wel wat netter met je bank om zullen gaan. Gezien het feit dat je daar grof geld voor betaald.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

goed geholpen geen getrek of gepush

Over CBW Erkend