Prettige ontvangst, hulpvaardig en niet opdringerig personeel en een goede afhandeling van de bestelling.
Het gekochte product is netjes gebracht en gemonteerd.🖒🖒🖒🖒
De aflevering was top, de bezorgers hebben alles netjes in elkaar gezet en verzorgd afgeleverd. En alle spullen waar het met ingepakt was terug meegenomen.
Na een negatieve start, zijn na 3 pogingen de afspraken bijgewerkt en uiteindelijk de spullen (op een enkele onnauwkeurig afwerking) in goede orde ontvangen. Het is altijd lastig te beoordelen of de start een incident is, is dat het vaker voorkomt. Maar over de klantenservice ben ik ronduit gezegd niet tevreden. Gewoon schandalig behandeld. Feit blijft dat het na ons tweede bezoek aan de winkel ook geregeld had kunnen worden. Dan had ik de klantenservice niet nodig gehad. Uiteindelijk na een derde bezoek aan de showroom en het spreken van de regiomanager kon alles opgelost worden.
Op de warmste dag van het jaar vorstelijk ontvangen. Heel goed voorgelicht en bij aflevering zijn alle afspraken correct nagekomen. Weet niet precies wat de garantie inhoudt.
klant vriendelijk goed geholpen meubels zijn goed alleen de chauffeurs zijn niet blij met retour van meubels terwijl het wel met de winkel is afgesproken, moesten hiervoor een tweede keer voor terug komen om de oude stoelen op te halen. dus als de meubels retour moeten dan aan het einde van de dag plannen en niet als de wagen vol staat met leveringen.
E.e.a kwam 3 weken te laat en ik was daarover niet gebeld. Slordig! Op het audiomeubel na is alles nu geleverd en ik ben tevreden over de mensen van de bezorging. Nu maar wachten op het laatste item. Hoe lang nog???
Erg opdringerige verkoper, werd later goed gemaakt door een goede deal van de manager
ik ben heel tevreden
De gemaakte afspraken werden goed afgewerkt.
prima alleen een beetje jammer als je donderdag een bankstel besteld dat je dan ziet dat je maandag een laptop cadeau krijgt dat had best verteld kunnen worden dan had ik een paar dagen gewacht met kopen
Wij zijn erg prettig geholpen .kon eerst rustig kijken.
Woensdag de bank gekregen. Eerst niet door maar er mankeert best wat aan. Zo staat hij niet recht, wiebelt . In de showroom was het een stevige degelijke bank in onze beleving. usb poort doet het niet en het meganisme van deel van de bank werkt raar, maakt geluid. ook is de bank in onderdelen, dit is niet gemeld. De rugleuning heb je zo in de hand, en de armleuning zit niet goed vast. Bel maandag naar kantoor om dit door te geven. Dit valt ons echt tegen. Wanneer alles prima wordt verholpen zal ik zeker jullie aanbevelen. Prettig personeel en een prachtig aan bod. zeer blij mee. Deze enquete is nu eigenlijk niet in te vullen wat ik zou op alles minimaal 8 scoren wanneer alles naar wens was. nu is dit nog niet zo, maar heb ook nog geen medewerker gesproken. Dus hoop dat u me de enquete nog een keer stuurt wanneer alles is opgelost. Want ik denk dat het probleemloos wordt opgelost bij u.
Het enige wat mij dwars zit, is dat je op de bon nergens kunt terug vinden wat je waar voor betaald hebt. Het is een totaalbedrag. Ook op de site vindt je nergens een bedrag. 3 jaar geleden hadden wij alleen zit meubels gekocht en was het precies het zelfde. Deze keer een eethoek, wandkast, tv kast, boekenkast en salontafel. En toch heb ik het idee teveel betaald te hebben. We zijn er overigens wel blij mee. (dat verzacht het weer).
Een bank van mijn bankstel is niet goed. Ik hoop dat dat heel goed opgelost gaat worden anders kom ik er nooit meer!
Goed geholpen in winkel naar oplossingen gezocht heel klantvriendelijk
Goede service en iets mindere afhandeling. Er ontbrak een rubber dop aan de poot van de hoekbank. Deze zou worden nagestuurd inclusief enkele reserve dopjes werd me verteld door de bezorger. Echter tot heden nog niets mogen ontvangen.
Op ons gemak kunnen kijken en kunnen beslissen,was echt op zoek dus dat ze ons 1 en ander adviseerden was alleen maar wenselijk ,uiteindelijk toch ons eigen smaak genomen.Levertijd netjes op tijd.Garantie kan ik nog niets zinnigs over zeggen hoop dat ik er ook geen gebruik van hoef te maken.Al met al zeer tevreden