Netjes geholpen in de showroom. De bezorgers waren goed opgeleid om de meubels netjes en correct in elkaar te zetten.
Fouten bij aflevering. Niet fatsoenlijk opgelost, niet netjes te woord gestaan, beloften niet na komen! Kortom Waardeloze service
prijzen veranderen met de week, misleidende advertentie, zeer lange wachttijd levering. wat een bank werkelijk kost weet ik nou nog niet.
Super fijn geholpen en netjes en keurig alles bezorgd
vriendelijk behandeld door verkopers
Goed en kundig in winkel geholpen. . Ook netje bezorgd.
Meubels netjes afgeleverd Door medewerkers.
Bankstel is geleverd zonder relax systemen terwijl wij duidelijk aangaven een bankstel met relax systemen te willen kopen! Volgens ons heeft de verkoopster in Eindhoven niet goed met ons en met het meisje van de verkoopbalie gecommuniceerd waardoor deze vergissing is ontstaan! De gegevens op de aankoop bon kloppen ook niet met de aflever bon. Dat ons, na veel vijven en zessen, is aangeboden om als oplossing een bankstel te leveren met de niet door ons gekozen stof en tegen een aanzienlijk hogere prijs is ons in het verkeerde keelgat geschoten. Teleurgesteld hebben wij contact opgenomen met een andere woonwinkel en die heeft ons aangeboden om bijpassende beenbankjes te leveren tegen kostprijs! Zo kan het ook. Wij zijn zeker niet te spreken over de service van Woonsqeare ..!
Zeker goed bedrijf komen de afspraken na zo als die gemaakt zijn . Ook levering op de juist week en werken als keurig af ook bij levering neem ze al verpakking spullen weer mee zeker een aanrader TOP bedrijf !
De bank was al uit het assortiment maar na 1 telefoontje bank kunnen bestellen Echt Super blij mee 12 weken gewacht en nu lekker bankhangen. Alleen moet de bank nog vastgezet worden hier zou nog iemand voor komen
goede service
Goede communicatie over planning en gemaakte afspraken.
Nette bank en netjes bezorgd.
Er loopt nog een garantievaak i.v.m. Krasjes op onze spiegels dus kan ik geen oordeel geven over uw garantie.
Prima geholpen in de winkel, uitgebreid kunnen proefzitten en bank besteld. Geleverd volgens afspraak. Over de garantie kan ik gelukkig nog niet oordelen.