Zeer slecht doorgegeven met betrekking tot het ophalen van de meubels. Meubels zouden in kleine pakketten te vervoeren zijn, niets bleek minder waar, tafel was helemaal in elkaar gezet plus kast half. ( van tevoren ook nog hierover gebeld) Onverrichter zake naar huis, vrachtwagen huren voor 90 euro en weer terug. Uiteindelijk 3 man thuis erbij moeten halen om het op zijn plek te krijgen, zo zwaar was de kast.
alleen bezorgers waren onvriendelijk !
Helaas is onze ervaring niet goed. Ruim een jaar moeten wachten op de juiste bank. Eerste verkeerde stof, 2de niet goed geïmpregneerd en doorzakking en 3de bank niet goed afgewerkt. Daarna nieuwe bank uitgezocht, geleverd na 4,5 maand. Al met al tot nu toe nog tevrede met de nieuwe bank maar heeft veel te lang op alles moeten wachten. Communicatie tussen kantoor en bezorger mag veel en veel beter. Bezorger weet vaak niet de afspraken die er zijn gemaakt tussen klant en kantoor. Hoop dat wij lang plezier kunnen hebben van de nieuwe bank.
Een goede aflevering en op tijd!! Alles netjes gemonteerd en geplaatst Ook is de garantie zelfs na enkele jaren SUPER !!
Na mijn laatste zeer negatieve ervaring, maak ik liever geen contact meer met u, of het moet voor mij iets zijn wat mij op andere gedachten brengt.
Leuk geholpen. Er werd alle tijd voor genomen.
Nette bezorgers hebben alles netjes opgeruimd.
gebeld dat bank in week 5 zou worden geleverd.Daarna werd het stil. Ik heb zelf eind week4 leverdatum nage- er werd toen gezegd dat bank niet binnen was i.v.m."speciale bekleding"en dat levering in week 8 zou plaatsvinden. Twee dagen later ben ik gebeldl dat de bank klaar stond. Als leveringsdatum is toen woe 07/02 afgesproken, en dit is ook inderdaad gebeurd.
7/2/2018 de bank ontvangen. Personeel was uiterst vriendelijk maar binnen een paar minuten vertrokken. Bank blijkt bij aankomst bijna 5 cm korter te zijn dan besteld. De all in the house behandeling blijkt niet uitgevoerd te zijn. Waterdruppels trekken direct in de bank. De stof is niet goed afgestikt tussen de beide zitkussens, er zit een hoogte verschil tussen. Bij de rug van de bank zit er een plooi van teveel aan stof waarschijnlijk doordat de bank korter is. Met de klantenservice gebeld, ze konden niet verder helpen. Ze hebben het advies gegeven om een klachtenformulier in te vullen dit meteen gedaan. Het is een teleurstelling om op deze manier de bank te ontvangen en dan ook niet verder geholpen te kunnen worden.
Prima geregeld allemaal, behalve aflevering. Afspraak was dat ik gebeld zou worden op de afleverdatum rond 10 uur. Verbaasd was ik dat ik om 07.30 uur telefoon kreeg dat ze binnen 3 kwartier voor de deur zouden staan.
Alles is goed verlopen Ik vind het alleen zeer zeer jammer dat men niet de juiste informatie of beschrijving geeft tijdens het bezoek CQ aankoop in de winkel geeft. Ik heb een bankstel gekocht een 4 zitter bestaand uit twee keer twee en een standaard bankstel 3 zitter. Er is mij helaas nooit medegedeeld dat dit model 3 zitter bestaat uit maar twee zittingen zit (kussens)
Zowel verkoop als logistiek, perfect!
Service beneden peil😣😣😣
verkoper was niet tegemoetkomend bij veranderingen. Bezorging was slecht. Ons bankstel was eerst bij anderen neergezet
Fijne winkel, vriendelijk personeel en behulpzaam. Goede kwaliteit prijs verhouding
De afhandeling in de winkel gaf ons een goed en prettig gevoel, de afspraak van levering waren de bezorgers een halve dag te vroeg volgens de afspraak. i.v.m. het bij mij zakelijk moet ik wel het het een en ander regelen viel dit dus niet goed, maar heb de dingen nog geregeld die ik zelf nog moest doen. Bij aankomst van de bezorgers die niet op de hoogte waren en mopperend hun werk wouden gaan doen, toen heb ik gezegd ( als je het niet zint pak dan alles maar weer in en vertrek) en dat gebeurde. contact gehad met de planner die de zelfde bezorgers na de middag terug liet komen. Deze hebben het netjes geplaatst en afgewerkt. dus toch bezorgt volgens de planning van mij die ook zo afgesproken was. Een duim voor de bezorgers.
Steeds geweldig geholpen. Fijn en zeer vriendelijk personeel
Erg vriendelijke medewerkers. Niet te opdringerig maar wel attent.