Je word priema geholpen
Goed geholpen en een eerlijk advies waar je wat aan heb . Alles netje bezorgt en neer gezet
Wij zijn vriendelijk en prettig geholpen. Er werd goed meegedacht van hoe en waar te bepalen waar en welke bank we het beste konden nemen.
Je word verast door de kosten van levering .staat in de folder niet aangegeven .
Goede prijs en zeer snelle levering. Verkoper heeft op leuke manier bankstel verkocht.
Personeel luistert naar de klant. Helpt mee met het juiste product te zoeken. Is in om te onderhandelen als de klant weinig centen heeft. Personeel vriendelijk aanwezig. Bied netjes wat te drinken aan met gebak. Woonsquare Almere zal ik aanraden aan vrienden en kennissen.
Vriendelijke verkopers. Groot aanbod. Bezorgers heel vriendelijk.
Prima meubels. ALLEEN WIL IKALS OUDERWETSE hollandse man Graag de prijs zien die ik moet betalen WANT als je korting krijgt vraag ik me af begaal ik niet te veel
Alles is tot op heden keurig netjes verzorgd. Wij gaan ervan uit dat dit ook zo blijft. Dan hebben jullie er weer tevreden klanten bij die jullie kunnen aanbevelen bij anderen
Winkel personeel heel vriendelijk en denkt ontzettend goed mee.
Verkoper Remon in filiaal in nieuwegein luistert goed naar de wensen van de klant en adviseert goed.
Nog geen idee??? Heb een klacht eens kijken hoe lang t duurt voor we er wat van horen!!! En hoe dit afgehandeld word!!!
Afspraken worden niet nagekomen.
meubels goed bezorgd en netjes neergezet
Werd vriendelijk geholpen
heel goede afstemming ivm bezorgen en prima aflevering
Ik werd goed ontvangen en geholpen, maar was vooral getriggerd door een mooie aanbieding in de krant. De aanbieding was duidelijk een lokkertje want als je een steviger stof op de bank wilt dan ben je niet echt goedkoper meer uit, plus de bezorgkosten zijn niet fijn.
na ophalen van de bank kwam ik er achter dat ik de verkeerde poten had meegekregen. na een week gebeld, kraag ik alsnog de juiste poten opgestuurd.
Winkel is prima, personeel idem. Assortiment ruim.
Klantvriendelijke en een goede service.
goed bereikbaar , vriendelijk personeel , uitgebreide keuze
Goede ontvangst in de winkel. Lekker gebakje gekregen met een tas koffie De mensen daar helpen je van a tot z. Zeker voor herhaling vatbaar.