De levering was goed ,de beide heren waren beleeft,netjes en ruimde alles op.Perfecte service waarvoor hartelijk dank.
Ik heb woensdag de bank gekregen maar het is niet de kleur en de stof die ik had uitgezocht
Ruime keus. Goede prijs-kwaliteit. Geen opdringerig personeel. Goede service.
Super vriendelijk geholpen, niet te opdringerig! Prima service en levering.
Eigenlijk alleen maar positieve ervaring van het moment van binnenkomst in de showroom tot aan het wegrijden van de bezorgers van de bank 10 weken later.
Bij de meubels zitten plakkers om de gaten af te dichten. Goed bedacht,netjes in de houkleur. Alleen vallen ze er regelmatig af. Verder nette meubels voor een goede prijs
Werden aardig ontvangen. Geen opdringerige verkoper/ster. Wel goed advies en een lekker kopje koffie!
Het bankstel werd keurig binnen gebracht in de woonkamer. en de lege kartonnen spullen mee genomen
Alles was keurig in orde bij de aankoop en bij de levering niks op aan te merken.
zittingen van eet stoelen waren te zacht en zaten te diep voor aan tafel. Snel en accuraat opgelost
Bezorgen service en personen was prfect alls netjes een good gedaan Maar woonsquare cado is Slechts één onwerkelijke belofte .na aankopen ze zegen “je heeft heeft korting gekrijt dan je kun niet kado artikel ontvangen”
Onze bank is na 2,5 jaar afgeschreven. Voor service moesten wij 60 euro betalen. In een minuut wist de serviceman te vertellen dat reparatie geen zin had. Waardeloze service, waardeloze produkten. Nooit meer.
ik heb een dopje niet van de eetkamerstoelen die ik vorige week vrijdag heb gehaald. Bellen is niet rechtstreeks naar de winkel waar je de meubels koopt. niet handig
redelijk grote collectie aan fauteuils
aflevering perfect
Plezierige bediening en uitleg
verkopers te snel naar je toe
Goed geholpen in de winkel met het uitzoeken van een bank wat bij ons in huis en zelf past
klantvriendelijke verkoper in filiaal amersfoort voelde als een ware deken.
De mensen waren netjes met de bank en ze gingen ook de oude bank buiten zeten super bedankt jongens klase
wacht nog op de servicie monteur op 33 -4 2018 voor een beschadiging