Netjes geholpen
wij zijn tevreden over woonsquare
Winkelpersoneel
Extra medewerker voor het in laden van de meubelen. Niet iedereen komt met z'n 2 om in te laden. Misschien aandacht punt.
Van ontvangst in de showroom tot aflevering op de camping door uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel geholpen. Erg blij met de mooie bank.
Betere communicatie met de klant. Wij hebben steeds zelf overal achteraan gebeld. Zo kwamen wij erachter dat de vertraging ± 2/3 weken was.
Net en behulpzaam personeel.
Keurig op tijd geleverd
Netjes afgeleverd vriendelijke bezorgers
Aardig personeel Goede service in winkel en bij bezorging
Vriendelijk personeel en klantgericht. Nette bezorging ook vriendelijke bezorgers. Nemen de tijd om alles bekwaam uit te pakken. En ook zeker belangrijk dat al het afval plastic, Keurig wordt meegenomen.
Toppers die bezorgers was niet makkelijk om het meubel binnen te krijgen. Ze hebben van alles uit kast gehaald om het binnen te krijgen. Dit verdient een dikke pluim. Woonsquare een dikke 10 voor de verkopers en de bezorgers.
Goede informatie van de verkoper tav de goederen. Na ons verhaal liet hij alleen de voor ons noodzakelijke bankstellen zien.
begrip voor onze situatie en soepel daarop ingespeeld.
Goed en fijne entree
Meer dan 19 weken te laat gekregen. Ben niet een keer tussentijds op de hoogte gebracht. Na veel gezeur korti g en een fiets gekregen. Ook dd kwaliteit van de fiets is waardeloos.
Het is een fijne winkel waar je heerlijk kan ronkijken zonder dat er meteen iemand zich opdringt. Daarna word je op een fijne manier geholpen. Groot assortiment. Jammer dat de klasieke afdeling niet erg groot is.
Goede kwaliteit meubelen, attente verkopers
De bezorging die was keurig, verder niets positief
Geen extra geld rekenen voor het bezorgen
snel en goed
goede service en uitstekende bezorging
De ervaringen met de showroom waren zeer positief cijfer 9. 1) alleen de bereikbaarheid en P mogelijkheden bij het filiaal zijn problematisch. 2) De verkopers hadden mij vertelt dat mijn oude bankstel naar een goed doel zou gaan. De bezorger barstte bij navraag uit dat "het naar de stort gaat!!" Als ik dat had geweten had ik maatregelen getroffen want mijn bankstellen konden nog voor een 2e ronde naar mensen die het slechter getroffen hebben dan ik.