Goede prijs kwaliteitverhouding.
Bezorgers waren optijd en zeer vriendelijk
Er is met me meegekeken naar stof of leer voor de bank van mijn keuze en dat vond ik erg prettig. Ook informatie over kleuren was erg behulpzaam! Hartelijk dank. Ik ben blij met mijn bank! Over de kwaliteit van de bank kan ik nu nog niet heel veel zeggen, het is nog afwachten hoe deze bank zich na een poosje te hebben gebruikt gaat "gedragen".
Ik werd geweldig ontvangen en kreeg daardoor gelijk het gevoel dat de verkoper er voor MIJ was. Alle aandacht en een zeer positief ingestelde persoon met een prima intonatie. Ben rijkelijk voorzien van koffie en koek. Tot de dag van bezorging was alles perfect geregeld zoals afgesproken. Ook de bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam. Alles bij elkaar...SUPER CONTENT!
bezorgen op tijd en snel geinstallerd prima
In ons contract staat 4 tot 8 weken lever tijd wij hebben zelfs 14 weken moeten wachten heel slecht dus. wij hebben de vervoers kosten niet moeten te betalen om dat het zo lang durde.
was goed
gewoon keurig op tijd geleverd door goeden medewerkers
goede hulp gehad. meedenkend en voorkomend
Heel vriendelijk en mee denken .
onze verkoper was prima!
Beschadiging meubel nog in behandeling.Ik kan nog geen definitieve mening formuleren.
Zeerservicevolle bezorging en monteurs
goede rondleiding en rustig uitzoeken wat je wil kopen
Goed geholpen
Vriendelijk ontvangst.
Keurige en goede behandeling en bezorging
Levering in overleg een aantal weken uitgesteld ivm onze vakantie. Prima service