Sehr nette und kompetente Verkäufer Guter Service Die Lieferung erfolgte wie abgesprochen, perfekt
leuk geholpen
De meubels werden keurig op de afgesproken tijd geleverd en deskundig binnen geplaatst.Zeer vriendelijk personeel
de meubels zijn niet in de kleur geleverd die ik besteld had.
op de aflever datum na was alles goed
heel prettige en vriendelijke verkoper
We moesten iets langer op onze bank wachten , het zou fijn zijn als het langer duurt de klant hier een berichtje over te stuuren
Goed geholpen, jammer dat er meerdere verkopers zich er mee gingen bemoeien. voor de rest in orde
Verkopers keurig en correct gekleed ,spontaan en klantvriendelijk ,nemen alle tijd voor je om zo goed mogelijk informatie te geven en tips,de bezorgers keurig en correct, het meubel bijzonder voorzichtig en snel in elkaar gezet ,dus geen klachten tot nu toe.
Geen opdringerige verkoper, goede hulp bij het uitzoeken van de juiste stof
geen
Bij een klacht moet men een foto opsturen per mail. Er zijn mensen waarbij dit niet mogelijk is zoals bij mij. Dit zou ik graag verbeterd zien. Ook werd pas bij afrekenen verteld dat bezorgingskosten in rekening worden gebracht. Dit hoort n.m.m. Al bij invulling van de orderbonnen worden verteld.
Goede persoonlijke service gekregen in de vestiging, meuebelen sneller geleverd dan verteld was. Top dus!
de service is ver beneden pijl moet meer dan half jaar wachten voordat er iets aan ons hoekbankstel wordt gedaan.is met het leveren belooft dat wij binnen 14 dagen iets aan gedaan werd. niet dus. ben nu benieuwd wat ze 14 jan. 2019 doen
Bij binnenkomst werden we zo hartelijk ontvangen dat het gelijk goed voelde. En op de momenten dat we even wat tijd nodig hadden om na te denken werden we ook keurig even alleen gelaten. Top ervaring.
Waardeloze zaak. Bankstel gekocht Week later 700 euro goedkoper of laptop gratis of relaxstoel grrr.dan zit er zogenaamd zulke goede stof op.belachelijk.
Goede ervaring, snelle levering
Prima behandeling