Door een verkeerd deel mee te geven hebben ze wel aangegeven dat ze het volledige salon zouden vervangen. Minpuntje is dat ik terug 8 weken zou moeten wachten maar ik kan de verkeerde al gebruiken.
De medewerkers staan gelijk voor je klaar en zijn service gericht (misschien stoms iets te)
Verkoper hulpvaardig en liet mij de ruimte / tijd om een beslissing te nemen. Aflevering verliep op tijd en vlotjes. Stelden zich netjes voor en ruimden de boel ook weer op. Perfect !!
Vriendelijke verkopers in de winkel, mooie meubelen
De tijd en aandacht bij het langs komen in de showroom was super! Ze waren beleefd en dachten mee, dit zette ons tot een aankoop van een bartafel en 4 barkrukken aan.
Heel goed geholpen
Eigenlijk te laat met levertijd. Prima opgelost met gratis bezorging en montage van de hoekbank.
Alles liep gesmeerd
Ondanks dat er een miscommunicatie was Over dat ze me 30 minuten van tevoren zouden bellen Niet doorgegeven door de mensen van de klantenservice Ze toch even gewacht hebben Top
Verkoper naam tijd om alle vragen te beantwoorden. Meubels keurig geleverd binnen aangegeven termijn. Garantie cijfer 6 gegeven omdat hieromtrent gelukkig geen ervaring.
Goede verkoop en bezorging Echter een week geleden eerst via website geprobeerd en toen een mail gestuurd ivm paar kleine mankementen aan de bank maar daar wordt geen gehoor aangegeven
Super zaak fijne mensen zowel in de showroom als de sterke mannen van de bezorging
Vriendelijk personeel. Mooie keuze en goede kwaliteit, voor een goede prijs. Houden zich aan de afspraak m.b.t. de bezorging. Bezorging goed verlopen en netjes afgeleverd en alle verpakkingsmateriaal meegenomen.
Vriendelijk personeel die mij heeft geholpen in de winkel,
zeer vriendelijk personeel en uitstekend geholpen
Wel 10 jaar geleden slechte ervaring gehad. Nu staat er vriendelijk en klantgericht personeel. Ook deskundig. We komen vaker langs nu omdat wij ons huis opnieuw willen inrichten
De verkoper heeft ons zeer netjes geholpen en goed advies gegeven. De fauteuil was mooi in de leverweek binnen.
Leuke winkel met veel meubelen. Vriendelijk personeel hebben ze zelfs taart aangeboden was heel lief
we zijn heel vriendelijk en duidelijk geholpen en het bezorgen was op het moment wat afgesproken was na vriendelijke telefoontjes van de bezorgdienst
Leuke vriendelijke monteurs bezorgerd
Goed geholpen, scherpe prijs.