Super fijne levering, nu wilde ik een kast van een serie bijkopen en moet ik ineens montagekosten gaan betalen. Dit vind ik erg jammer omdat ik de meubels eerst wilde passen om te kijken of de kast erbij zou kunnen. Helaas dus duur uit ondanks de actieweken
klantvriendelijk en een goed assortiment
De meubels werden 4 weken later bezorgd als gepland. Maar zijn erg mooi. En top bezorgers mooi op tijd vriendelijk en netjes hun maakte het wachten waard
Wij zijn helemaal naar wens geholpen, eerst mochten we zelf rondkijken en als we iemand nodig hadden kwam er meteen iemand. Die met veel enthousiasme alles uitlegde over de meubels .
Nette showroom. Vriendelijk personeel
Op locatie is alles goed gegaan
Goed geholpen
Ze verkochten de bank op een nette manier niet opdringerig
prima opgevangen. met een kop koffie en gebak. Goede voorlichting door vriendelijk personeel
Prima service. Zeer vriendelijke en hulpvaardige bezorgers.
Goede medewerkers en vriendelijk. Binnen 8 weken keurig de banken opgehaald in Almere.
Bezorging snel, keurig en schoon achtergelaten
In showroom goed en snel geholpen.
Geen positieve ervaring! 1x en nooit meer. Hele slechte ervaring met Woonsquare. Spijt dat wij een bankstel hebben gekocht bij jullie
heb geen. wil wel vertellen dat het afhalen van de meubels ineens moelijker voor me werd. U bedrijf veranderde de afhaal tijden [meubel op 02-11-2018 gekocht] er voor heel de week af te halen vooral zaterdags. Omdat ik geen rijbewijs bezit ben ik afhankelijk van een ander en dan wordt het moeilijk iemand te vinden die voor je kan rijden