Goed geholpen door verkoopster. Bij levering alles heel en complete geleverd. Kortom een tevreden klant.
Service is goed, vriendelijk personeel. Wij zijn netjes geholpen.
Tevreden met service en behandeling in de zaak (Alkmaar)
Klantvriendelijk.
Bezorgers totaal niet klantvriendelijk verre van dat een reden om niets meer te kopen bij jullie
Goed geholpen en prettig winkelen.
Levering binnen de afgesproken tijd, bezorg op de gewenste tijd en correct personeel. Alle verpakkingsmaterialen mee retour genomen. Dus Woonsquare kiezen, DOEN.
Het is nu de 3e keer dat onze bestelde en duur betaalde meubels omgeruild zijn en weer niet ok zijn. Zelfs de bezorger heeft eerst gekeken of het dressoir en tafel in orde waren alvorens in ons huis te brengen, maar hij gaf meteen aan dat zowel de tafel als het dressoir niet in orde waren/beschadigingen hadden. Dus het wordt nu voor de 4e keer dat we hopen dat wij waar voor ons duur verdiende en betaalde geld krijgen. Eigelijk is het een lachertje/farce , maar tevens intens triest dit gehele gebeuren. A. Bunschoten.
Een zeer correct afhandeling van de afspraken.
Wij zijn heel goed geslaagd voor een bank en twee relaxstoelen. Heel vriendelijk geholpen in de winkel en wij zijn heel erg tevreden met het bezorgen van de meubelen. Voor ons daarom een hoge score.
buitengewoon goed
Erg fijne winkel overzichtelijk ruime keus We zijn erg blij met ons nieuwe bankstel
Heel vriendelijk en een leuk assortiment
Prima afhandeling
Alles was goed en snel geregeld. TOP!
ik ben zeer te vreden
Levering perfect op tijd en tijdstip van bezorgen klopt exact. Netjes gemonteerd en verpakkingsmateriaal opgeruimd. Nu maar hopen dat we er lang plezier van hebben.
Raad ik aan
Met alle bovenstaande aspecten hebben wij een goede ervaring zoals blijkt uit de waardering ervan.