Vriendelijk en behulpzaam. Goede aflevering en montage.
Omdat de banken niet via de reguliereweg naar boven pasten, een lift gehuurd. De samenwerking verliep zeer soepel. De mannen werkten vlot, makkelijk en vriendelijk. Ook uitzoeken bij de winkel verliep heel prettig. Enige minpuntje was toen ik erachter kwam dat ze niet zouden passen, het telefonische contact met het hoofdkantoor. Kortaf, niet meedenkend, zoek het je zelf maar uit, wij kunnen je niet helpen- mentaliteit
Ik ben niet tevreden Feb 2019 Bankstel gekocht sinds deze tijd hebben wij allemal rug pijn neck pijn Het liefst. Will ik het ruilen maar ze hebben mij niet geholpen Sinds 3 maanden hebben wij rug en nek pijn en dat veoorzaakt migreene . Het zit gewoon niet lekker . Help mij
Alles netjes aangepakt niet opdringerig en levering netjes optijd
Was goed voorbereid naar de winkel gegaan. Goed ontvangen en uiteindelijk een andere bank gekocht, goed geadviseerd. De btw actie kwam goed uit, goede bank met electromotoren voor die prijs, nergens anders kunnen vinden.
Ik ben tevreden over de persoonlijk aandacht en de goede zorg die jullie ons hebben aangeboden tijdens ons zoektocht
als vaste klant is het fijn winkelen bij woonsquare en goed kopen
Fijne producten en variatie Goed team
prima service levering ook prima
toegankelijk en gezellig met veel keus
goed dienst
Mooie winkel met veel keus, goed ontvangen en prima informatie en advies
Medewerkers van Woon squar allemaal even vakkundig en heel erg leuk behandeld niks teveel ook al kom je 10 keer langs als je tweifelen ...niks dan lof ...bedankt woonsquar voor het advies wat de stylist in Alkmaar ons heeft aangeraden want het staat allemaal erg mooi bij elkaar Groet Irma & Marco
Snelle levering
Wij worden goed geholpen en duidelijk uitgelegd.
Enige tegenvallers waren de beperkte mogelijkheden met de bankstel die aangeschaft is betreft wijzigingen aanbrengen van model en lengte/breedte. En een beperkt aantal meubeldopjes meegeleverd voor de poten van de bank.
Ben heel blij dat ik een bank bij woonsquare heb gekocht goede service aandacht en gehoord Ben heel blij met de bank
De levertijd zou 8 tot 12 weken duren. Kwam tot mijn verbazing al na iets van 6 weken. Wat ik ook echt een goeie vond is dat de bezorgers filtjes mee hadden voor onder de bank!
Het bankstel is keurig geleverd. De werknemers waren ook erg vriendelijk.
alles was goed, het personeel , de service, de afspraken werden netjes nagekomen.
Fijne eerste ervaring in de winkel alleen wordt er in de advertentie vermeld dat het product op voorraad is maar helaas dit was niet het geval.... Kon de fauteuil een week later ophalen, wordt 3 x bevestigd. Ik een grote auto geregeld, krijg je een doos met bouwpakket mee welke gewoon in je kofferbak past, dat was even een gedachte van ben ik hier bij de ikea.
Behalve de lange levertijd van 13 weken was alles prima in orde, goede afspraken gemaakt over ophalen goederen en mooi bankstel
Goede service vriendelijk personeel
Deskundig en vriendelijk geholpen, zowel bij aankoop als aflevering.