Zeer vriendelijk en service gericht. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Personeel luistert goed ,en doet zijn best voor de klant en zorgt dat je het juiste product krijgt voor een normale prijs ,en het juiste materiaal!
hetzelfde als boven gemeld
goed bedrijf
In de winkel was de medewerker heel behulpzaam en daardoor waren wij snel klaar met zoeken en tevreden. Ook de bezorgers waren behulpzaam. 1 negatief dingetje. Bij het leveren van de eerste meubel werd niet rekening gehouden met onze eikenhouten vloer wat net 2 dagen geleden geschuurd en gelakt was en zit er dus nu een flinke kras!
Verkoper geeft verkeerd advies wat betreft de levertijd . 6 maanden gewacht op de meubels . Verkoper zei dat we het binnen 10 weken geleverd zouden krijgen . Aflevering ging niet erg professioneel.
Wij heel goed en correct behsndeld
Vriendelijke mevrouw, attent in de winkel
Aardig personeel en goede service.
Vriendelijk goed advies .En aandacht wat de klant wil..
in de winkel perfect geholpen, personeel denkt met je mee. bezorging perfect, leuke vriendelijke jongens. ik ben zeer tevreden
Je wordt goed geholpen in de winkel. Personeel is vriendelijk en staat je goed te woord. Daarnaast zijn bezorgers zeer kundig, weten van aanpakken en zijn vriendelijk. Het is duidelijk merkbaar dat afdelingen, planning, verkoop, inkoop en services apart van elkaar fungeren. Dit maakt vragen beantwoord krijgen lastiger.
Bij aankoop kregen we het gevoel snel te moeten kiezen. De verkoper begon bij de eerste bank met een prijsopstelling en werd geirriteert toen we de andere banken nog wilden zien. Erg vreemd. Ik wil graag zelf kiezen!Veel te lange levertijd. De aanbetaling is niet verplicht. Dit hebben ze ons niet verteld. Niet klantvriendelijk! Telefonisch niet bereikbaar!!!
Jammer, dat we uiteindelijk 13 weken op onze bank hebben moeten wachten, terwijl de wachttijd 6-12 weken zou zijn en dat ik hierover zelf moest gaan informeren i.p.v. dat ik hiervan op de hoogte gesteld werd. Ook vond ik het jammerlijk dat er €150,- bezorgkosten worden gerekend en er alleen levering mogelijk is van ma-vr en alleen kantoor tijden. Verder tevreden met de geleverde goederen en hoe ik te woord ben gestaan.
Waren niet zo pro actief ! Niet zo’n goeie ervaring
vriendelijk in de winkel je word goed geholpen.
Was een prima ervaring in de zaak, goede uitleg, juiste aanbeveling. Alleen die 16 weken levertijd, daar valt nog veel te doen.
Het was vriendelijk personeel die alle tijd voor ons had om ons te helpen.
In de winkel ben ik goed geholpen, er werd met mij meegedacht. De uitleg was helder en eerlijk advies. Per email kreeg ik nog de extra service aangeboden voor de protexx behandeling. Dit had ik liever in de winkel gehad. Ik moest zelf 2x vragen naar de voorwaarden. Het telefonisch contact voor het ophalen van de bank verliep wat minder prettig. Telefoniste had er duidelijk geen zin in. Op de vraag of zij wist of dat het op een aanhanger zou passen, was het antwoord: dat zij dat allemaal niet weet, ze is telefoniste. Het zou op de bon moeten staan, maar dit was niet zo.
We werden in de winkel uitermate goed, deskundig en gericht geholpen. We wisten vrij duidelijk wat we zelf wilden, echter was niet alles mogelijk qua combinaties. Winkelmedewerker heeft goed gezien wat we wilden en mogelijke andere combinaties aangeraden, die we ook gekozen hebben, en waar we erg blij mee zijn. De aflevering dient ook vermeld te worden, binnen een kwartier stond alles netjes op zijn plek, op 1 hoog met een nauw trapgat, zonder problemen naar boven gebracht.
we hadden gevraagd om de tafel bij aflevering in elkaar te zetten en dat is keurig gedaan, Nog gevraagd hoe ik de tafel moest behandelen en daar werd keurig over teruggebeld.
Wij (mijn vriendin en ik) hebben de aankoop gedaan bij de Woonsquare in Amersfoort. Wij zijn erg te spreken over de manier waarop wij zijn geholpen en geadviseerd. Betreffende werknemer was vriendelijk, behulpzaam, proffesioneel en vooral geduldig ondanks de hectiek. De levering is ook vlekkeloos verlopen. De bezorgers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Wij tot op de dag van vandaag erg blij met de aankoop. Enige twijfel wat betreft de aankoop was de prijs!