Vriendelijk personeel dat alles doet om te zorgen dat je precies krijgt wat je zoekt, voor een mooie prijs
Keurig op tijd geleverd
Goede service kundig en vriendelijk personeel ook de bezorgers die ondanks werkdruk toch netjes werken.
Steeds beloven en niet nakomen.Bellen bellen bellen ,en maar wachten .Komt eindelijk het bankstel,niet goed twee krakende stoelen en consoles verkeerd geplaats, weer drie weken wachten op service monteur maar netjes opgelost.
We hebben een fijne bank gekocht, onze oude bank hebben ze meteen mee genomen. Nu afwachten of de kwaliteit ook goed blijft.
Zeer voldaan
De heren die het bankstel leverden waren brutaal, arrogant en onhandig. Zij verschenen niet op de afgesproken tijd. De weg door de voortuin was hun te lang. Het bankstel was hun te zwaar. Binnen mijn huis zou ik vaste lichtinstallatie demonteren om de weg door het huis te vergemakkelijken. Daarvoor bestond überhaupt geen noodzaak. De hele tijd aan het zeuren. Ze deden hun best om hun problemen tot de mijne te maken. Wat ik denk hoe ze hun werk moeten doen werd mij gevraagd. Deze heren hebben de reputatie van WOONSQUARE beschadigd. Een dag eerder hebben twee vriendelijke heren van RD4 onze oude evengrote en evenzware bank zonder problemen en met veel goede zin afgehaald. Dus, geen aanbeveling voor WOONSQUARE.
Fijn en goed geholpen bij de winkel. Huis werd 2maanden opgeleverd meubels zouden eerst later geleverd worden maar door de snelle bestelling werd dit tijdig geleverd. Enige tip voor woonsquare is; er zitten bij sommige meubels 2 beschrijvingen wat verwarring brengt!
Goede afspraken en belangrijk en nagekomen. Mvg V.Marthao
En een prachtig bankstel in huis
Bij het bestellen an de bank al een goede indruk. Geen haastig gevoel en zeker ook geen moeten. De levering duurde wel wat langer,omdat er het een en ander aan veranderd moest worden. De levering was netjes en zetten de bank ook precies zoals ik dat wou. Nog advies gekregen over het onderhoud en de service die geboden word.
Levering conform afspraak. Product toont wat vervorming (elektrisch verstelbare stoel staat uit het lood€
In OOSTERHOUT zijn wij bijzonder fijn ontvangen, als wij ons niet vergissen zijn wij geholpen door verkoper ERIK. Na een rondje in de showroom hebben wij besloten het bankstel Amarillo 2 en 2.5 te kopen. En tevens het set Sturdy Nested Table dik hout onderstel wit. Daarna zijn wij gebeld geworden door de verkoper over de speciale behandeling van de stof i. v . m. eventuele vlekken bij ongelukje. PROTEXX behandeling. Het telefoontje U bestelling is binnen en wanneer schikt het U dat wij komen bezorgen zeer attent. De twee bezorgers P en P hebben de bezorging prima verzorgd. Uitpakken en plaatsen en het verpakkings materiaal netjes mee terug genomem. Wij zijn tot dus ver bijzonder tevreden over Woonsquare. Met vriendelijke groeten de familie H.C.BONEWALD.
Wij waren op zoek naar een bank en hebben deze bij Woonsquare gevonden. Toen we deze ophaalde zat deze goed en strak verpakt waardoor er geen beschadiging kon ontstaan. Enige minpuntje zijn de kosten voor leveren, daarom hebben wij besloten alles op te halen.
De verkörpert was Goed , de bereikbaarheid niet en de bezorging was ook prima.
keurig op tijd geleverd , netjes geleverd, alle verpakkingen meegenomen.
Zeer slecht mijn stoelen die ik gekocht heb waren niet compleet er moesten nog wieltjes geplaatst worden. Die waren los geleverd. Helaas de wieltjes passen niet en na de zoveelste telefoontjes krijg ik te horen dat klacht wordt pas na 3 tot 5 werkdagen in behandeling genomen. Het is echt te zot voor worden wat voor service jullie bieden. Daarbij kwam nog een dingetje dat bij de aankoop van de stoelen werd mijn beloofd dat de oude stoelen retour mogen maar bij ophalen van de nieuwe wist niemand niks van. Het is gewoon schandalig. Nooit meer!!!!
Het was gewoon goede service
ze hebben de bank netjes geplaatst en de rommel weer mee genomen netjes viltjes onder de poten geplaatst en de oude bank ook mee genomen
Keurig een week van te voren gebeld en op de dag zelf met een geschatte marge van ca. 2 uur , aardige mensen die alles netjes plaatsten.
Ik was dan ook zeer tevreden met de uiteindelijke aankoop. Goed geluisterd is er naar mijn budget en naar de eisen die ik had voor mijn ideale bank. De verkoper was geduldig en kwam met oplossingen voor mijn wensen. Nu zitten we al weer bijna 4 dagen prinsheerlijk en comfortabel op onze prachtige bank....!!!!!!👍👍👍 Het was het wachten meer dan waard. Met vriendelijke groet Miriam.....een zeer tevreden klant....!!!!!
We werden geholpen door een jongeman die er totaal geen verstand van had en nonchalant achter zijn computer bleef zitten.. Na aandringen vroegen we of zijn collega ons misschien kon helpen. Hij had er duidelijk meer verstand, dus uiteindelijk de bank gekocht. Tussentijds een keer na het hoofdkantoor gebeld waar ik meerdere malen een zeer geïrriteerde vrouw aan de telefoon kreeg.. Niet erg klantvriendelijk en deed ook geen enkele moeite.
Staan je vriendelijk te woord Niet opdringerig Dus ze laten je gewoon alles op je gemak bekijken Geven uitleg als je iets vraagt
De meubels zijn zijn op het oude huisadres geleverd.Zijn nog niet uitgepakt Derhalve te vroeg Voor oordeel over afwerken e.d
Goed geholpen in de winkel. Aflevering uitstekend en keurig op tijd bezorgd op de afgezproken tijd.