Levering Tafel zou 6 tot 8 weken zijn Dit duurde toch 3,5 maanden en heb nog zelf moeten bellen , wanneer het tijd werd voor de levering Chauffeurs te BEROERD om even oude tafel te verplaatsen!!!!!!!
Hele aardige verkoper die achteraf een hele andere (vroegere) leverings week vertelde dan daadwerkelijk geleverd. We hebben vele weken langer moeten wachten. Van Woonsqaure zelf niks geen service gehad na deze fout van hun kant en we moesten zelf steeds overal achteraan bellen. Ook werd er door elke gesproken medewerker weer een ander verhaal verteld.
Al 3 keer door gegeven
Leveringstermijn zoals aangegeven was goed. Een week van te voren gebeld door de fabriek in gilze dat de tafels een week later bij woonsquare werden geleverd. Die woensdag zijn we gelijk gebeld, dat we de tafels konden halen. Super tevreden ! Groet Gwen meinen.
Prima winkel. Bank en tafel gekocht. Was een kleinigheidje aan de bank maar dat werd meteen uitstekend en naar tevredenheid afgehandeld.
Prima, tevreden met de bank
We hebben meerdere keren mail contact gezocht maar hebben daar geen reacties meer op gehad. Wij hebben als kado een laptop bij onze meubels gekregen maar de batterij is kapot hij laad niet op.. Winkel zeg dat we garantie hebben maar hp zeg van niet dus hebben gewoon een kapotte laptop super slecht en krijgen gewoon geen contact met iemand.
Fijn geholpen in de zaak, meubels precies in aangegeven week geleverd. Levering erg netjes ze namen zelfs al het verpakking materiaal weer mee!
Ik kwam eigenlijk voor de scooter maar na een aanbetaling van 250,- euro werd verteld dat de bank van bijna 1200,- dat niet meedingt voor de gratis scooter, maar ja de koop kon niet meer ongedaan worden gemaakt omdat ik sowieso een deel kwijt ben tja hoop dat jullie wat kunnen regelen voor dat ik het aan kassa door geef en op Facebook zet. Jullie hebben heus wel mijn gegevens enz... mvg, S. Kalika uit Helmond
Ben tevreden
wij waren op zoek naar een losse stoel/fauteuil en zijn, na het rondje door de zaak, eigenlijk meteen geslaagd na het zien van de stoel die we gekocht hebben.
Eerst bank verkeerd gemaakt om laten ruilen ruzie met bezorger wilde niet 3 hoog beven brengen daarna stoel op gehaald in gilze zou gelijk tafeltje mee geleverd worden maar wordt ongeveer 6 weken later pas
We zijn in de winkel door verschillende medewerkers staande gehouden waardoor we uiteindelijk gezwicht zijn voor een bank. Verkoopprijs €4600 “afgedicht” naar €2100”. Voelde me enorm bezeikt achteraf maar had inmiddels getekend. Bank opgehaald maar bij thuiskomst bleken er 4 pootjes te ontbreken. Terug naar winkel. Er werd met moeite een email verstuurd en moest maar zelf bellen met hoofdkantoor wanneer ik de pootjes zou ontvangen. Waardeloos. Winkel is blijkbaar enkel voor verkoop, service is ver te zoeken.
zeer goed geholpen en zelfs meubels 2 maanden eerder geleverd
Goede prijs kwaliteit maar de levering afspraak is niet zo gegaan als belooft bank moest via ket dakterras maar de mannen hadden geen lift op de vrachtwagen wat zo hoog komt. Met gevolg dat we zelf hebben moeten tillen om het boven te krijgen. De bezorgers waren top die krijgen de meeste punten 10.
ik heb een klacht , het duurt al dagen op een antwoord
Volgens afspraak met de verkoopster zou de monteur alles in elkaar zetten en het verpakkingsmateriaal meenemen. Uitdrukkelijk werd er gezegd dat wij niks mochten doen. Wat is het geval: de monteurs zetten alles binnen en op de vraag het om elkaar te zetten krijg ik als antwoord: Er staan geen montagekosten om de bon dus wij mogen dat niet doen. Heb ik zelf nog iemand moeten regelen om de boel in elkaar te zetten. Kosten: € 50,00. Dat noem ik dan toch geen goede service.
Prima prijzen, goede keuze. Jammer dat vervanging van zitkussen schuimvulling geen (haalbare) optie is, daar deze relatief snel is vergaan (8 jaar). Levertijd is aanvaardbaar, verwachtte leverdatum werd waargemaakt. Jammer dat voor bezorging de hele dag moet worden gereserveerd i.p.v. mogelijkheid om een dagdeel (of tijdvak) af te spreken. Vriendelijke bezorgers.
Goede behandeling in de winkel. Levering aan huis , goed afgeleverd door de bezorgers
goed en vriendelijk
goede service netjes thuis bezorgd
Mooie winkel met mooie spullen. Ben zeer goed geïnformeerd en geadviseerd door een zeer vriendelijke verkoper. Bank werd op de afgesproken tijd geleverd, ook weer door twee uiterst beleefde en vriendelijke heren.
Alles begon met een misleidende prijs. Advertentie in de folder voor 600 euro. In de winkel stond exact dezelfde bank voor 1100 euro. Uiteindelijk een nieuwe prijsafspraak. Bank zou eind juli komen, volgens de bon de eerste week van augustus. Medewerker maakt een aantekening dat de bank met spoed van Rijen naar Heerlen moet. 9 augustus gemist gesprek. Binnen een uur gebeld. Mijn bank is binnen maar omdat ik niet meteen op nam, zit de vrachtwagen vol. Resultaat: nog 2 weken wachten!! Bank uiteijdelijk opgehaald, rechterdeel aanzienlijk lager dan links. Terug naar de winkel. Nu in afwachting van een mail over een bezoek van de expert.
Prima ervaring.maar al meerdemalen