Goed geholpen bij de aankoop, levering aantal weken vroeger dan verwacht. Levering op de dag zelf wat later, door verkeersproblemen. Alles conform aankoop en service bij levering prima.
Prettig
We zijn heel goed geholpen in de winkel in Oosterhout, geen gepush, lekker op het gemak. Zeer aangename verkoper
Goed advies gekregen bij maken van onze keuze
Heel goed en vriendelijk geholpen. Tevens nog een extra korting gekregen. Bij het afleveren waren de meubelen bijzonder goed ingepakt, zodat er geen beschadiging kon op treden.
In de showroom kregen we vanuit het niets een hocker kado. Veroorzaakte wel achterdocht bij ons maar toch hierin meegegaan en de aankoop van de bank gedaan. Verder alles netjes afgehandeld en geplaatst. 3 maanden wachttijd was wel een goede oefening voor je geduld. Al met al zijn we blij met de aankoop en was alles netjes geregeld!
heel goed
snelle levering
Ik heb het geheel ervaren als een met kennis van de materie verkopers.
Ik hoop dat ik geen klachten heb want dan krijg je geen antwoord op de mail. vorige keer mail verstuurd na 5 maanden nog geen antwoord toen maar en nieuwe gekocht of doen jullie dat bij iedereen
Onze 1e keer bestelling gedaan in de winkel
Nette heren die onze hoekbank afgeleverd hebben. Dank daat voo. Groetjes Lenie Simons
Vriendelijke bezorgers ondanks dat ze een uur in de lift vast hadden gezeten
Aangename verkoper, goed geholpen, vlotte levering.
In de winkel al heel goed geholpen en de aflevering verliep ook prima
Goede kwaliteit zetel en heel goed geleverd aan huis. Er valt niets slecht te beoordelen
Wij werden fijn geholpen.
Sorry wij hebben de verkeerde bank geleverd ontvangen en wij zijn in afwachting hoe we verder worden behandeld?????
Super vriendelijk personeel
Wij zijn goed geholpen. Kwamen eigenlijk alleen even kijken, en hebben uiteindelijk een showroombankstel gekocht. Vooral door de vasthoudendheid van de verkoper.
Personeel in de winkel vriendelijk en behulpzaam. Aflevering ver onder de maat. Schade toegebracht aan deuren en kozijnen waarop niet gereageerd werd. Meubels worden niet op kwaliteit gecontroleerd
Nvt
Wij zijn fantastisch geholpen, meegedacht en een prima service.
Tevreden
Heb goed kunnen handelen met de verkoper