Zeer goede service en kwamen op afgesproken tijd
Alles is naar wens verlopen
Alles is goed geregeld en netjes afgeleverd en gemonteerd, echter de levertijden zijn wel erg lang bijna 5 maanden.
Klant vriendelijk en de bezorging was ook geweldig mijn bankstel ziet er goed uit ik hoop dat ik ervan kan genieten
Goede info over de aankoop en geleverd volgens afspraak.
1e x in de winkel geholpen door een oudere mijnheer wat heel prettig was toen werd de verkoop overgenomen door een jonge gast, dit was niet zo prettig. Volgens ons moest hij die dag de "targets" behalen... Toch later terug gegaan en toen weer prima geholpen door oudere mijnheer die zeer geduldig was. Levering was prima en zeer aardige, vriendelijke mannen.
Nvt.
Keurig geholpen in de showroom met advies. Kopje koffie netjes geserveerd voordat we besloten hadden. Ruim de tijd genomen om details door te nemen omtrent onze hoekbank. Leverings afspraak naar wens kunnen maken. Fijn vroeg geleverd en zeer snel en netjes in elkaar gezet.
Goede voorlichting.Het juiste product geleverd .prijs verhouding goed.
heel goed verzorgt
De prijs/kwaliteitverhouding is goed en de boxspring van goede kwaliteit. Alleen kende de verkoper zijn producten niet en waren we achteraf gezien beter gediend met een andere topper die we nadien nog in een andere zaak gevoeld hebben. Nu geven we redelijk wat geld uit en is het nog geen super tevreden gevoel. Jammer want anders hadden we geen enkele klacht.
ik kan niet anders zeggen dat ik goed ben geholpen me eerste levering is binnen alleen netjes verpakt zaten er alleen de verkeerde poten voor de tafel bij maar goed worden om geruild hoop dat deze service ook goed is
tot nu toe is alles volgens afspraak gedaan en netjes verlopen
Heel prettig
Bank Mexico in bruin leer gekocht. Zeer tevreden en staat mooi en zit heerlijk!
Ben zeer tevreden met de aankoop van mijn meubel,
Zeer goed en vriendelijk bij aflevering
Ik kon zelf niet thuis zijn en mijn vriendin had onverwachts een afspraak. Nu konden mijn buren me helpen voor ontvangst van de meubels. Ik heb de restbetaling toch via internet bankieren kunnen overmaken. Communicatie met Jordy Schoonen gehouden per mail. Goede service en goede levering van mijn bank.
Hoekbank kwam in dozen aan. Zo ook bijzettafels en eetkamertafel. Wij dachten dat wij alleen de tafel inelkaar moesten zetten, maar wat bleek, allemaal bouwpakketten..
Goede uitleg van de medewerker en vooral het meedenken met de klant. Medewerker was niet opdringerig.
Levering volgens afspraak. Maar omdat bovenstuk kast volgens monteurs niet door de deur kon.Moesten wij een een verhuislier laten komen. De lier was er binnen 30 minuten maar de monteurs wilden daar niet op wachten. Dus zelf deurtjes bijstellen etc.
maar je word wel goed geholpen
Vriendelijk geholpen en alle tijd en aandacht
De wachttijd zou 14 weken zijn voor ons bankstel. Heb verschillende keren gebeld en elke week werdt de levertijd een week of een dag verzet, erg vervelend! De mannen die het bankstel kwamen brengen hebben het super goed gedaan.
Verkoopteam van Alkmaar is top!! Spontane verkoper die kundig genoeg is om ons van de perfecte bank te voorzien!!! (En de leuke korting is altijd welkom)