Dramatisch!!! Je hebt helemaal geen zeggenschap tot betrekking van de levering ,welke dagdeel de levering gaat plaats vinden. Zonder contact te hebben , zijn ze toch aan de deur gekomen om 07:30 in de ochtend. Onbeschofte mevrouw die geagiteerd was en geen begrip toonde. Mw toonde geen manieren. " Dit is de werkwijze hier moet je het mee doen. Ik heb spijt dat ik mijn geld heb uitgegeven aan zo een bedrijf, Met dat gevoel zit de bank niet meer lekker.
2 kasten besteld Bij tekening 1 klopte t al niet In beide kasten zitten volop fouten In de winkel zijn ze aardig en meedenkend maar klantenservice serveert je af met stuur maar een nailtje Als je dat doet en alles uitlegt en vraagt of ze je bellen krijg je weer n mail terug dat t doorgezet is naar fabrikant Gevolg: veel boosheid en frustratie
Slechte klantenservice valse beloftes
Rustig relaxt rond gekeken en een goede koop gedaan.
Fijne uitleg, goed advies en prettige omgang met klant
Positief
Als we inboedel nodig hebben, hoeven wij nergens anders heen als naar Woonsquare. Wordt altijd vriendelijk en correct geholpen.
Zowel in de winkel als de levering verliep keurig netjes
wettelijk niet te verplichten om 100% vooruit te betalen, heerlijke bank en zeer vriendelijke vervoerder/leverancier..
Prima bezorging
Een wi kel waar je zeker heen kunt gaan
Super advies en levering
Charlotte is een topper!
Goed beraadt
Ik heb wel enige twijfel over de verkoopprijs
Heel fijn, contact in de winkel met een aardige verkoper die meedenkt, aflevering binnen de 3 maanden, netjes op zijn plek gezet, bank zit perfect.
Hele lieve mannen die precies wisten wat ze deden natuurlijk door veel ervaring jah daar was ik heel content mee! En natuurlijk meneer Siegfried die ons in de winkel fantastisch heeft geholpen aan onze tweede bankstel van woonsquare wat een geweldige verkoper!
Goede ervaring en goed geholpen niets mis mee 👍
Goed geholpen bij de aankoop van mijn bank. Levering volgens afspraak. In een woord super !!!
Leuke meubels , alleen het kado draaistoel had een andere kleur , wit besteld , zwart gekregen !?!/
Word met rust gelaten in de winkel en wanneer je personeel nodig heb zijn ze daar ook voor jou. Natuurlijk word je welkom geheten bij binnenkomst en als je dan zegt wil even rond kijken kan dat ook zonder gehijg van personeel. Ik ervaar dit goed en niet opdringerig. Top winkel een aanrader. Trouwens ik kom eral jaren en mijn familie ook.
De levering en de plaatsing van de banken was zoals overeengekomen bij het ondertekenen van de leveringsbon. De leveranciers hebben correct het afval opnieiw meegenomen.
De verkoper heeft ons erg goed geholpen en was erg vriendelijk. Bij de aflevering hebben de bezorgers, ondanks het niet geheel makkelijk was, de bank erg voorzichtig en netjes naar binnen gebracht. Natuurlijk hebben wij de bezorgers wat gegeven als bedankje voor hun fijne service. Woonsquare mag trots zijn op zijn personeel!
Goed advies in de winkel. Snelle levering en mooie stoelen. Eerder al ons bankstel gekocht bij woonsquere nu onze eetkamer stoelen. Nu hopen dat deze net zo goed bevallen als ons bankstel.