Men was binnen de gestelde tijd aanwezig en de meubels zijn keurig en onbeschadigd binnen gebracht. Bankstel is uitgepakt en op de juiste plek neer gezet. TV meubel is niet uitgepakt omdat deze nog niet geplaatst kon worden. Salontafel is niet in elkaar (poten) gezet en heb ik zelf gedaan. maar goed ook anders waren ze nog wel een uurtje bezig geweest. Wat een rot klusje om de poten te monteren en er moest ook nog vilt onder voor de krassen op het laminaat.
Het perfecte Bankstel hier gevonden,geadviseerd bij het zoeken van de goede kleur. Aflevering volgens afspraak,met vriendelijke chauffeurs op een voor ons perfect moment van de dag.
Vriendelijk personeel, goede en heldere communicatie en informatie
Ik heb een opmerking. Bij aankoop kast, is aan mij gevraagd of ik handig ben. Daarop antwoordde ik, dat ik wel handig ben. Want de deurtjes en laden moet je zelf monteren, dat is geen probleem. Tot onze verbazing kwam de kast helemaal verpakt aan. Dus moest ik aan de bak en daar had ik niet op gerekend. Daar waren wij niet goed geïnformeerd en dat was een tegenvaller. Maar de kast is mooi geworden en zijn er blij mee, ook de twee nieuwe banken zijn mooi bekleed. we waren verbaasd over de mooie meubels die jullie hebben staan en de aanbiedingen.
In de winkel goed geholpen en dat de spullen werden afgeleverd, uitstekende service en netjes afgewerkt. Geen gehaast, keurig!
In woord gewoon goed geregeld zowel telefonisch als aan huis alles netjes neer gezet en al het vuil mee genomen
In folder staat een prijs als je komt daar is heel andere koek. Toch heb gekocht bankstel maar ik voel mij belazerd. Overal bieden ze goedkoper en met fietsen. Ik heb volle prijs betaald en niks gekregen.
Goed geholpen
zoals het cijfer al zegt; goed
Ervaring met Woonsquare vind ik zodanig dat ik de zaak aan anderen kan aanbevelen
Hele vriendelijke mensen
Goed geholpen in de winkel. Duidelijke afspraken gemaakt die ze netjes zijn nagekomen. Bank zelfs 3 weken eerder klaar dan afgesproken. Levering was snel en professioneel. In zijn totaliteit zeer goede ervaring.
Verwijs naar mijn klacht van 14 maart j.l.
Bed ge lever met schade.ik ben niet blij
We hadden vooraf alles betaald. We hadden een leren bank uitgekozen. We hadden nog 14 dagen bedenktijd. We hebben uiteindelijk voor een andere kleur gekozen uit een goedkoper sigment. We kregen te horen dat ze geen geld terug storten omdat we een aanbieding hadden gekocht. Vreemd toch ?! De bank laat maar binnen tijdsbestek van 4 maanden geleverd. Twee dagen na levering werking van elektrische delen defect. Gemeld via site. Zouden binnen 5 werkdagen reactie krijgen. Ruim twee weken later nog niks gehoord. Zodoende gebeld. Moet nu nog een keer een mail sturen via de site. Telefoniste kon geen klacht aanmaken. Echt ronduit slecht geholpen na betaling. Zou niemand aanraden hier zaken te doen.
De hulp en kennis in de winkel was ok, maar de bezorging was ronduit belachelijk! Ik had duidelijk aangegeven dat ik op de eerste verdieping in een appartement woon, dit was geen probleem... De jongens die kwamen met mijn bed en bankstel deelde me mede dat ze de spullen niet naar boven konden brengen, uiteindelijk hebben ze het geheel achter gelaten op de parkeerplaats beneden voor mijn appartement, ik kreeg wel nog n touw van ze, jottem pfffff, geen alternatieven, helemaal niks en ze vertrokken... Ik heb een ander bedrijf moeten inhuren om de spullen binnen te krijgen, dit kostte maar liefst € 255!!! Ik vind dit dus echt niet kunnen, dat is echt geen service, zeker gezien het bedrag dat ik bij jullie heb uitgegeven... Ik zal dan ook nooit meer iets bij jullie kopen en jullie dus ook zeer zeker niet aanbevelen!
Voldoende gerust gelaten om rond te kijken, nadien goed contact met verkoper. Heel jammer dat er geen levering in België (grensstreek) mogelijk is.
We werden goed geholpen en de banken zijn eerder geleverd dan verwacht
In de showroom vriendelijk te woord gestaan door verkoper . Vragen werden duidelijk en vriendelijk beantwoord . De levering werd door twee vriendelijke medewerkers gedaan Zeer professioneel en voorzichtig gingen ze te werk
ik ben tevreden met alles vooral als ik korting krijgt.
Ik geef 4 sterren dat kunnen 5 sterren worden, want ik heb een beschadiging aan het TV meubel en als daar een goede oplossing voor is gevonden worden dat 5 sterren. mvg Jo en Nellie Lucius
we zijn erg blij met onze nieuwe meubels, zitten heerlijk. vind het wel lastig om eerst te betalen voordat mijn meubels binnen stonden, men zei niet te mogen leveren tenzij er eerst betaald is, en mijn motto is eerst zien en dan betalen. Gelukkig was alles goed, geen beschadigingen. ook een punt van verbetering is de levertijd, meubels zouden al in week 7 geleverd worden, waren begin november besteld dus dit was al 4 maanden, maar uiteindelijk nog meer als 2 weken erbij gekomen. een trent in de hele wereldeconomie is kortere levertijd niet langer
Wij hebben een bank besteld bij Woonsquare Amersfoort. De bank is volgens afspraak geleverd, wij hebben er plezier van. Ik zal zeker opnieuw een meubel bij Woonsquare bestellen.
Goede winkel, nette verkoper, bestelde meubels netjes afgeleverd en in elkaar gezet. Prima service. Alleen dat roken bij de ingang van de winkel door het personeel zou wel aan de achterzijde van de winkel kunnen.
Goede service in de zaak maar ook thuis. De bank is netjes geplaatst en zoals gezegd het afval weer mee genomen. Kwaliteit van het bankstel is ook zeer goed