Alles goed gegaan
Omdat ons bankstel naar Ouwerkerk gebracht moest worden. Zo fijn dat ze helemaal daar heen werd gebracht. Alles goed geregeld datum voor levering ook op dag zelf werden we nog gebeld. Ook begrip in deze tijd. Bedankt voor de goede service. Wij zijn tevreden ondanks dat we nog niet mogen verblijven in ons chalet genieten we nu al van onze bankstel daar.
Wij hebben een foto doorgestuurd omdat we iets aan de bank hebben. Maar tot heden nog niks gehoord. We horen graag van u. Groet Daan Ubachs.
Bij de aankoop in de winkel in Alkmaar werd ik ontzettend vriendelijk ontvangen,en heel behulpzaam winkel personeel.Bij de aankoop kreeg ik ook een goede uitleg.Voor mij was en is het een aanrader deze winkel.In een woord TOP.
Goed geholpen in de winkel. Snelle levering, eerder dan verwacht, netjes afgeleverd en uitgepakt! Zeer tevreden
Goed ontvangst snelle service.
Prima ervaring, leuke mensen. Door corona helaas minder service bij het in elkaar zetten van de bank maar begrijpelijk!
In de winkel zijn we goed geholpen. Oplevering was precies 12 weken. Wij hebben er voor gekozen om het zelf op te halen. We hadden hulp verwacht met de dozen in de aanhangwagen en bus te zetten, maar ze vonden het belangrijker om koffie te drinken en erna te kijken.
Vriendelijke, correcte en meedenkende behandeling
met een paar kleine puntjes tevreden wacht op antwoord op mijn reactie formulier
Buitenshuis, buiten de deur, hebben de bezorgers iets beschadigd. Hierover contact gehad. We worden afgewimpeld met het excuus dat alles vanaf de voordeur niet onder uw risico valt. Dit is echter buiten gebeurd, maar hier wilt u niets van weten.
In de winkel ben ik prima geholpen. Er staan mooie meubels van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Afgelopen week kreeg ik bericht van de planning dat mijn bankstel bezorgd kon worden. De planning probeerde mij in verband met corona zover te krijgen dat ik het bankstel zelf zou ophalen. Dat was geen optie. Verder werd er moeilijk gedaan over het meenemen van mijn oude bankstel terwijl dit wel zo was afgesproken. Beide keren dat ik telefonisch contact heb gehad met de planning, vond ik ze niet erg aardig, tegen het onbeleefde af. In verband met het coronavirus mochten de bezorgers het bankstel niet meer binnen plaatsen en uitpakken. Dat betekent dat ik met het verpakkingsmateriaal ben blijven zitten. De bezorgers hebben me verder prima geholpen met de nieuwe banken naar binnen te krijgen en de oude banken (die ik buiten had gezet) hebben zij zonder problemen meegenomen.
Zeer prettig benaderd in de showroom in Oosterhout waarbij ook juist ruimte gegeven werd maar wel direct beschikbaar bij vragen. Goed advies en mooie bank inmiddels netjes in huis staan. Complementen voor de flexibiliteit en het meedenken!
Woonsquare heeft mij heel goed geholpen. Wij mochten onze bank bij Woonsquare kosteloos 3 maanden laten staan in opslag omdat mijn vrouw een ongeluk heeft gehad. CHAPEAU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Telkens tel. Bereikbaar geweest zowel centraal kantoor als ook locatie Heerlen. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Ook bij ophalem meubelsbgoed geholpen door verkoper. Heeft geholpen met inladen.
Veel te lange wachttijd voor levering van product
Ik heb het als positief ervaren om een stoel te kopen bij Woonsquare We hadden al eerder ervaring met Woonsquare en ook toen was de service prima
Uitstekende levering en service
Zeer vriendelijken bezorgers bank mooi binnen gezet top
Bezorgkosten 125 €, maar nu met het Corona gedoe, had ik toch wel een beetje compensatie verwacht. Nu moest ik alles in mijn eentje naar binnen brengen, uitpakken, troep opruimen en monteren. Dus het zou wenselijk zijn om minimaal 50 € terug te krijgen.
Er zijn mondelinge afspraken gemaakt mbt kopen nieuwe bank. Oude bank zou worden mee genomen, dan krijg je ineens te horen staat niet op het formulier. Wordt ook aangegeven dat dit aan de verkoper is gevraagd en die zegt glashard nee. Terwijl dit duidelijk een van de reden was dat ik me bank kocht bij jullie zodat ik meteen van de oude bank af zou zijn. Mondelinge afspraken niet maken als je ze niet nakomt.
Toen wij de meubels kochten kregen we informatie van een medewerker. Toen we nog even de papieren deden nakijken en nog vragen hadden, gaf elke medewerker een ander antwoord. Afspraken van terug bellen werd niet gedaan, buiten door 1 medewerker. Daarbij in totaal 19 weken op de meubels moeten wachten terwijl ons gezegd was tussen de 8 en 14 weken. Meubels zijn mooi dat is het enige positieve.
Betreft ordernummer 10165376 De meubels zelf zijn prima, geen klachten daarover. Maar mijn klacht over uw service is des te groter. De afspraak in de winkel (vestiging Oss) was dat de meubels tot in de tweede verdieping in mijn appartement zouden worden geleverd. Op de dag van levering werd mij echter doodleuk meegedeeld dat de meubels alleen over de drempel op de begane grond werden getild. "En zoekt u het verder maar lekker zelf uit. Goedemiddag!" Daar stond ik dan. Loodzware en grote meubels die ik op de een of andere manier in mijn appartement moest zien te krijgen met een nauwe trappengang, geen lift. Uiteindelijk heb ik een ladderlift moeten huren en extra mensen moeten regelen om dit alsnog in orde te krijgen. Veel extra moeite en kosten. Een klachtmail hierover heb ik al verstuurd naar uw klantenservice. Ik reken erop dat de kosten van de ladderlift (€87,08) alsnog door u aan mij worden vergoed, want gelooft u me, een ontevreden en boze klant zal u uiteindelijk nog veel meer geld kosten (denk aan de reputatieschade als gevolg van negatieve recensies en negatieve mond tot mond - reclame). Ik reken erop dat afspraken, ook mondelinge afspraken, worden nagekomen. Zo behoor je met klanten om te gaan en zorg je ervoor dat ze later nog eens terugkomen. Wordt deze klacht echter naar tevredenheid afgehandeld, dan "zand erover", wat mij betreft.
Toen ik mijn bij jullie meubels bij jullie kocht kon alles geregeld worden maar bij de bezorging niet