Verschrikkelikk

Langer als verwacht moeten wachten op ons bed. Eenmaal het bed opgehaald en uitgepakt is het scheef klopt de tv lift niet en de poten zijn niet goed. Nu wachten op een goede oplossing

Kan veel beter!!

Na drie telefoontjes en twee maanden verder werd eindelijk onze bank geleverd. Wanneer Die stond al die tijd in de opslag te wachten totdat de rest van de meubels in een keer bezorgd konden worden. Dat voor elkaar te krijgen ging heel moeizaam. Mijn bank staat er nu al weken maar op de rest wachten we nog steeds Dus dit concept van alles ineens bezorgen mag wel verbeterd worden.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Plaatsing / montage / levering N.v.t.
  • Vestiging: Oss

goed met uitzondering van bezorging

Bezorging voor de deur en half acht is niet wenselijk. Telefoontje vooraf om 7 uur als ik nog slaap. Bezorgers waren snel vertrokken, voordat ik kans had beneden te komen. 2e Bezorging goed.

• Vestiging: Nieuwegein

de vooraf verplichte betaling geeft ons geen goed gevoel

Bij de aankoop waren we verplicht om een voorschot te betalen terwijl de levering nog maanden ging duren daarmee kregen we al geen goed gevoel omdat we volgens onze mening geen vertrouwen kregen. Wanneer wij een nieuwe auto kopen is bij al die keren ons nog nooit gevraagd nog minder verplicht om een voorschot te betalen. Maar het verbaasde ons nog veel meer dat we zelfs eerst het resterende bedrag moesten betallen voor dat het werd binnen gebracht. We willen dit echt nooit meer meemaken.

• Vestiging: Bergen op Zoom

Uitstekende service

Absoluut top! Meedenken om zo goed mogelijk te helpen bij de corona maatregelen omdat vervolgens ook te doen .Wij zijn erg tevreden.

• Assortiment
  • Bereikbaarheid ( tel./ e-mail) N.v.t.
  • Vestiging: Oosterhout

Jullie service is waardeloos ik heb er spijt van dat. ik ooit bij jullie ben binnen gestapt ik ben

******, DAT HEB IK ERVAREN BIJ JULLIE . IK ZAL JULLIE NOOIT AANBEVELEN WANT JULLIE DOEN JE ANDERS VOOR DAN JULLIE ZIJN EN OOK DE SPULLEN HEBBEN TOTAL EEN HEEL ANDERE KLEUR EN DE CHAUFFEURS ZIJN ********** WANT DIE WILDEN BIJNA €1000 ZWART VERDIENWN OM MN MEUBELS IN ELKAAR TE ZETTEN, JULLUE KLANTENSERVICE IS WAARDELOOS DAT IS 1 DINO WAT ZEKER IS EN IK ZAL NOOIT MEER WAT BIJ JULLIE KOPEN , JULLUE VERDIENEN NIET EENS 1 STER .DE CHAUFFEUR WOU ALLLEEN 300 OM MN BANK BINNEN TE ZETTEN WANT VAN JULLIE MIESTEN ZE T MAAR IN DE REGEN DUMPEN IN DE TUIN , ZE MOCHTEN T NIET MEE TERUGNEMEN EN MET MIJ WAS AFGESPROKEN DAT T WEL IN HUIS GEZET ZOU WORDEN EN HUER KON T Z.G. NIET NAAR BINNEN DAT HADDEN MN BEUREN WEL BINNEN 10 MIN. GEFIKST EN JULLIE ZIJN DUISTER OMDAT JULLIE GEEN GESPECIFICEERDE DETAILS/ NOTA'S GEVEN , RAAR HÉ, VINDEN JULIE OOK NIET ???? IS DAT SERVICE , NEE TOCH ZEKER ,ALLES BDHALVE DAT

• Bereikbaarheid ( tel./ e-mail)
  • Persoonlijke aandacht N.v.t.
  • Medewerkers / verkopers N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Plaatsing / montage / levering N.v.t.

Waardeloos bedrijf

Zeer vervelende ervaringen , zodra er getekend is komt de ware aard van het bedrijf naar boven .

Goede dienstverlening

Goede service in de winkel en snelle levering aan huis. De bank zit heerlijk!

• Vestiging: Oosterhout (N-BR)

Netjes en deskundig geholpen in de winkel en bij bezorging!

Sfeervolle winkel duidelijke prijzen, mooie aanbiedingen. Geen opdringerige verkopers in de winkel. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe bankstellen.

• Assortiment
  • Bereikbaarheid ( tel./ e-mail) N.v.t.

Redelijk goed.

Misverstand over levering datum 5 maanden op de meubels moeten wachten. Na levering niet te vreden over achterkant van de bank. Hier is een mail over naar jullie toegestuurd. Farm.Berkelaar.

• Vestiging: Bergen op Zoom

Ben niet tevreden met de bezorgers.

Bankstel was binnen gedumpt en ik moest het zelf uitpakken. Bezorgers zeiden tegen mij, dat zij het niet doen. Ik neem aan dat dit niet de bedoeling was. Nu zit ik met de troep (verpakking) en rugpijn.

• Vestiging: Nieuwegein

Fijn dat ze met ons meedenken

Door de carona virus zijn ze heel behulpzaam geweest

Matig

Verwachtingspatroon was te hoog

divers

Het bezoek aan de winkel was vriendelijk, we werden goed geholpen en geadviseerd, helaas was er een lange levertijd. Toen de datum naderde dat onze spullen geleverd zouden worden kwam Corona, en mocht er niet binnen geleverd worden, de spullen zouden buiten op de stoep gezet worden, vind dit een zeer rare regeling we hebben al aangeboden dat iedereen weg zou zijn, en alle ramen en deuren open, maar nee ze waren onverbiddelijk, dit hield 4 weken aan, iedere week gebeld en vriendelijk te woord gestaan dat het van de directie niet mocht, helaas die zelf nooit mogen spreken. Na 4 weken eindelijk een datum kunnen plannen, en nu staat alles mooi te pronken

Superrrr

Heel fijn, we werden keurig gebeld om de te verwachtte levertijd door te geven... Hele vriendelijke medewerkers, onze boxspring keurig in elkaar gezet en alles opgeruimd! Zeer proffesioneel! Onze vriendelijke dank! Gr fam v Gemert.

Super slecht

We hebben 2x moeten bellen naar magazijn wanneer het zou komen,de 19de week,maar in 23ste week was het er nog niet. Volgens hun hadden ze het verkeerde telefoon nummer en het verkeerde huis nummer.14 inplaats van 41.Ze zullen het veranderen,en zullen op donderdag de 28 mei tussen 07.00 uur en 10.00 uur gebeld worden.Niks gehoord.Tot onze vebazing reed de auto van woonsquare gewoon ons voorbij.wij weer gebeld naar de service lijn.Volgens de chauffeur hadden ze gebeld met het verkeerde nummer,en stonden ze op nr 14 en niet op 41,maar op de bestellijst stond wel het goede telefoon nummer.Hij was kwaad dat het oude bankstel niet buiten stond,maar ik ga geen bankstel naar buiten zetten als ik niks gehoord heb.Hele slechte service.

• Vestiging: Middelburg

ruime keuze, af en toe toch wel lopen zoeken om de juiste artikelen te vinden,

Helemaal naar wens

Prima geholpen, deskundige verkoper, nabestellen extra fauteuil ging goed.

• Vestiging: Amersfoort

5 maanden moeten wachten maar was het waard!!!

Ben keurig geholpen in de winkel. Vriendelijk personeel. Na 5 maanden wachten zijn de meubels geleverd en hebben ze al het karton en plastiek meegenomen. TOP!!!

De meubels zijn geweldig

Wij hebben geweldig mooie meubels bij u gekocht. Het mindere vind ik toch wel het opdringerige gevoel door de verkopers. Maar dat is misschien jullie techniek. Het in elkaar zetten van de meubels was ook goed te doen. duidelijke beschrijving zit er bij. Het enige minpuntje is dat de open boekenkast met led strip de achterwand niet uit 1 geheel is. Als je de led strip aan zet valt het nog erger op dat er in het midden een witte streep loopt van de 2 delen die niet strak aansluiten. Dit was in de winkel niet opgevallen. Maar verder zijn we super blij met onze nieuwe inrichting.

Prima ontvangen aardig personeel

• Vestiging: Amersfoort

Waardeloos

Kwam af op een advertentie om de oude bank in te ruilen tegen een hoge inruilwaarde volgens advertentie gewoon een lokkertje. Kreeg niets voor oude bank alleen als je een chesterfield had kon je wat krijgen. En dan het bezorgen gewoon even 90,00 euro en door Corona werden de kussens vanuit de tuin naar binnen gegooid eigenlijk wilden ze de bank niet eens binnen neer zetten mocht niet van hun baas. Schandelijke behandeling. WOONSQUARE NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT MEER. Slecht bedrijf alleen uit op de euro’s

Korrekt bezorgd en afgeleverd

De meubels werden afgeleverd zoals het hoort.

• Vestiging: Heerlen

Goede adviezen en goede prijs/kwaliteit verhouding

Zie tekst hierboven

• Vestiging: Alkmaar

Fijne winkel en heel aardig personeel, het heeft wat langer geduurd door de corona maar dat is begrijpelijk dat is met alles. Ook de bezorging was prima keurig gebeld en op tijd, en ze hebben het ook keurig voor ons uitgepakt en op z’n plaats gezet.

Over CBW Erkend