Winkel goed aflevering niet blij mee

Ben teleurgesteld inde aflevering , eerst probeert een persoon het bankstel binnen te brengen wat niet lukte daarna met twee personen waarbij ze twee knoppen van mijn gasfornuis afbreken en dan te horen krijgt dat zij niet verantwoordelijk zijn voor de schade dus zeker niet blij mee !!!!!!!

• Kwaliteit N.v.t.
  • Vestiging: Nieuwegein

goed product (zoals ik het nu zie), waardeloze service

Op alle vlakken een waardeloze service en aantoonbaar "slimme marketing". Volledig ingericht op efficient geld verdienen. Als de directeur behoefte heeft om hierover door te praten hoor ik het graag. Anders wens ik jullie veel succes.

• Vestiging: Middelburg

Teleurstellend

Jammer dat je als consument aan je lot wordt overgelaten

slechte service

Eind december onze spullen besteld. Afgesproken deze op 27 mei op te komen halen. Twee dagen voor deze datum naar de klantenservice gebeld en gevraagd hoe laat we onze meubels op zouden kunnen halen. Men zou het voor ons gaan nakijken. Na een tijdje gewacht te hebben werd ons verteld dat de meubels nog helemaal niet in Nederland aan waren gekomen door de coronacrisis. Dat onze meubels vertraagd waren kan natuurlijk niemand wat aan doen. Echter was het netjes geweest om de klant hier even over te informeren. Dit was teveel gevraagd en de betreffende persoon aan de telefoon vond dat wij toch niet konden verwachten dat zij alle klanten zouden informeren. In de weken/maanden erna zelf nog een aantal keer moeten bellen om uiteindelijk te horen dat de meubels waren aangekomen in Nederland. Ook hier is wederom niet over gecommuniceerd. Bij het ophalen werd er erg lomp met de meubels om gegaan waardoor deze meerdere malen bijna van de steekkar vielen. Kortom, voor ons GEEN woonsquare meer.

SLECHTE SERVICE

De meubels werden op 10-07-2020 bezorgt tot aan de voordeur, terwijl de verkoper had beloofd (toen waren de corona-regels al van kracht) dat de bank in elkaar gezet zou worden en het afval werd meegenomen. S'avond bij het uitpakken van de meubels dat er een groot aantal schroeven/onderdelen ontbraken. Er was een beschadiging aan de salontafel. Tevens waren de bladen van de eettafel en salontafel heel slecht afgewerkt (haastwerk). Direct naar het filiaal in Eindhoven gereden. Daar werd er een beetje lacherig over gedaan en helaas konden ze niets doen ik moest na het weekend maar contact opnemen met het hoofdkantoor. Had wel een mail adres gekregen zodat ik een mail kon sturen (dit bleek achteraf ook nog eens een verkeerd mail adres). Maandag 13-07-2020 meteen contact opgenomen met het hoofdkantoor maar helaas konden ze mijn klacht alleen maar via de mail aannemen (BELACHELIJK). Dinsdag 14-07-2020 maar zelf terug gebeld aangezien ik nog steeds niets van ze had gehoord. Sorry ze waren er mee bezig en kreeg zsm een terugkoppeling. Nu is het inmiddels een week later en nog steeds geen terugkoppeling!! Mijn meubels staan nog allemaal los in de woonkamer en kom geen steek verder. WAT EEN SLECHT BEDRIJF!

• Inrichting showroom N.v.t.
  • Assortiment N.v.t.
  • Vestiging: Eindhoven

Salontafel

Eerst wedden we gebeld om een afspraak te maken om te tafel op te halen.Het is fijn dat je s’avonds tot 8 uur terecht kan.

• Vestiging: Amersfoort

Genoeg keuze om in één keer te slagen.

Ruime keuze, goede sfeer. De medewerkster nam de tijd voor het bespreken van onze wensen. Zij bood spontaan een korting aan. Geen opdringerigheid. Een aangename winkelervaring.

• Vestiging: Alkmaar

Verkoper deed het prima.

De verkoop is prima verlopen . Maar de levering vonden wij waardeloos. Alles zelf uitpakken . Ze wilde een stoel die retour moest niet meenemen.terwijl dat wel afgesproken was. We moesten zelf de poten nog onder de bank maken. Aflevering krijgt 0 sterren. Daar mogen jullie wel een extra korting voor geven.

• Medewerkers / verkopers
  • Deskundigheid / kennis / vakmanschap N.v.t.

Vriendelijke mensen

Ik had een klacht en werd goed ontvangen met mijn klacht ze komen 31 juli mij bed nakijken de voor platen het stof gaat steeds meer los zotten en de matrassen schuift.

• Vestiging: Almere

Zeer tevreden.

alles goed geregeld,

• Vestiging: Amersfoort

we werden goed geholpen niet opdringerig.

goed geholpen,beleefd personeel niet opdringerig.

• Vestiging: Alkmaar

Goed advies met het uitzoeken van een bank en stoel. Goede afspraken over de aflevering. Er werd in de showroom en de aflevering van de bank goed aan de corona regels gehouden.

gewoon slecht

mooie meubels en aankoop serves maar wanneer je betaald hebt en er kapotte stukken blijken geleverd is de serves ver te zoeken. op 1-1-2020 heb ik voor een ruim bedrag van 3.000 euro meubels besteld en aanbetaald. maar toen kwam het, er was afgesproken dat ik in termijnen mocht betalen NA de levering en dat ze netjes in huis zouden plaatsen. allebei niet na gekomen, ik moest alles bij levering betalen en alles werd buiten neergezet waardoor ik als alleenstaande er alleen voor stond. toen bleek dat er een meubel kapot was geleverd, ik heb direct gebeld en geholpen, dat dacht ik tenminste ik werd gewezen naar een email waar nog steeds geen oplossing is uitgekomen, na telefoontjes heb ik tot heden nog steeds geen onderdelen of nieuw meubel ontvangen terwijl ik nu al ruim 7 maanden aan het wachten ben tot mijn bestelling helemaal is verzorgd. ik vind het een duur grapje geworden en heb hiervoor ook geen goed woord over, erg jammer van de serves.

Sociaal netjes vriendelijk en Vakundig

• Vestiging: Heerlen

Vriendelijk personeel zaak, krassen bezorging/matige voorlichting

Bij Woonsquare onlangs een hoekbank met loungefunctie gekocht. Na uitpakken levering, strepen/krassen bemerkt aan zijkanten van bankstellen en hoofdsteunen - waarschijnlijk door duwen van deze zijkanten langs deurposten. Hierbij contact opgenomen met Woonsquare: servicemonteur is hierbij snel gekomen. Deze gaf aan dat de krassen/strepen niet volledig weg te krijgen waren en alleen deels weggeborsteld konden worden, maar wel zichtbaar bleven. Bij opnieuw contact met Woonsquare ter mogelijke compensatie, gezien dit bij bezorging is gebeurd, werd vermeld dat dit een eigenschap van de stof is en geen krassen zijn, kortom: "dit hoort erbij". Dit is tegenstrijdig met het bericht van de servicemonteur. Bij het aanschaffen van de bank en het kiezen van de stof is dit echter nooit ter sprake gekomen.

Gewoon goed

goed aan de afspraak gehouden, goede prijs/kwaliteit

super

werd vriendelijk behandeld, mocht eerst rond kijken en als ik ze nodig had kon ik ze roepen.

Niet denderend geholpen

In de winkel duidelijk doorgenomen dat we de bank in cognac wilde en de twee stoelen in het zilver/grijs. De verkoper lachte en gaf aan dat de verkoopset/promoset was. Het stond ook precies zo bij de ingang van de winkel en op alle flyers/ krantenartikel in exact die kleurencombinatie. Eenmaal toen het geleverd werd, was alles in cognac kleur. Reactie, u heeft zelf getekend voor alles in de kleur cognac dus het is uw fout. Voor 2500 euro gekocht en dan zo’n reactie krijgen is mijns inziens geen klantvriendelijkheid. Uiteindelijk werd ik doorverbonden naar de plaatselijke winkel. Daar kreeg ik te horen dat de man die het verkocht had, om 16.00 startte met werken en dat we dan verder konden kijken. Om 16.30 uur weer gebeld. Meneer was nog niet aan het werken. Uiteindelijk ben ik gebeld met de opmerking dat de man mij niet meer kon herinneren (logisch met 3 maanden levertijd) en dat hij niet in zijn aanTekeningen kleuren had gezet. Maar speciaal voor mij kan ik nieuwe loveseats kopen voor 400 euro te stuk. Belachelijk!

• Vestiging: Eindhoven

Lange leverings tijd, goed personeel maar...

Bijna ons hele huis hebben we ingericht met meubels van Woonsquare dus kan wel zeggen (vipklant) Maar we hebben 24 weken moeten wachten op een dressior , dat vinden wij persoonlijk erg lang ! En er moet nog 1 kastje komen , dat word eind augustus (kortom 30 weken verder) Nu kan je alles wel op Corona gooien (naderhand) maar het leek erop alsof de bomen nog gekapt moesten worden. Wel goed en vriendelijk personeel En een fijne zaak , alleen levering duurt enorm lang!

• Vestiging: Nieuwegein

Goede kwaliteit en netjes op tijd

Netjes op tijd, alleen vergeten te bellen van te voren.

• Inrichting showroom N.v.t.
  • Assortiment N.v.t.
  • Bereikbaarheid ( tel./ e-mail) N.v.t.
  • Persoonlijke aandacht N.v.t.
  • Medewerkers / verkopers
  • Deskundigheid / kennis / vakmanschap N.v.t.

Vriendelijke verkopers Heel aardige bezorgers Vriendelijke klanten service

• Vestiging: Heerlen

Ik ging naar woonsquare voor de hoekbank firenze. Uiteindelijk hebben we een nog mooiere bank gevonden: Phantom. Bank gekocht in oosterhout, leuke verkopers, goed geïnformeerd en geholpen. De levertijd zou tussen de 8-12 weken zijn. De bank is geleverd op 7 weken en 6 dagen. Door de Corona maatregelen wilde ze de bank eerst voor de deur afzetten, maar omdat ik alleen thuis zou zijn hebben ze de bank toch netjes binnen gezet. Al met al: superblij!!

Vriendelijke personeel en chauffeurs

Moeilijk corona tijd. Gaat niet zoals je verwacht. Het was toch een beetje naar wens.

• Vestiging: Oss

Te vrede maar om een goede beoordeling te geven nog te vroeg,

Te vrede maar met ervaring van andere leveranciers te vroeg om een super beoordeling te geven de echte kwaliteit blijkt als je er ruime tijd plezier van hebt, iets waar ik wel vanuit ga.

• Vestiging: Oss

Alles perfect en eerder dan de geplande afspraak geleverd.

Tevreden

• Vestiging: Oosterhout