Bekleding van bank stipt volgens plan verlopen. Alle contacten via email. Zeer blij met het resultaat.
1e bezoek weinig persoonlijke aandacht
Waren op zoek naar een opnieuw gestoffeerde stoel. Die hebben we op deze wijze vrij snel in huis gekregen, zijn dus voorlopig zeer tevreden.
Prachtig gestoffeerd Helemaal volgens afspraak
Gemaakte afspraken worden precies uitgevoerd. Vanaf het eerste oriënterende bezoek in de showroom een heelpositieve eraring.
Het maakte een onprofessionele indruk van de verkoopster om niet even te gaan zitten om de offerte op te maken, geen drankjes aanbood. Ik kreeg een vreemd gevoel toen ze een bieding deed op mijn eigen stoelen, bij tel. contact daarna bleek dat ik er meer voor had kunnen krijgen. Verder was ik zeer onder de indruk over de showroom, de aflevering en het telefonisch contact; mijn complimenten.
Statement: Terugkerende klanten zijn de meest tevreden klanten. Ons bewijs waardering: Wij zijn meerdere keren teruggekomen en hebben meerdere meubelen laten herstofferen.
Prima bedrijf, goed advies, keurig volgens planning gewerkt en resultaat is uitstekend.
Herstoffering van artifort tulip. Offerte en afspraken via mail afgewikkeld. Stoel zelf gebracht. Stoel door Klaver afgeleverd volgens afspraak. Ze hebben echt vakwerk afgeleverd. Ziet er weer uit als nieuw!
De klassieke Montis bank in de showroom ontdekt en gekocht. Nieuwe leren bekleding was naar onze smaak. Opgeknapte Charley-stoel ook aangeschaft. Mooie combinatie !
Makkelijk telefonisch contact. Showroom een beetje rommelig, maar wel een mooie collectie. Zeer snelle levering thuis tegen een redelijke vergoeding.
We kregen goed advies. Mochten stalenboeken een week mee naar huis. Vonden het fijn dat er geen aanbetaling nodig was. En het eindresultaat is prachtig
Echte aanrader, enig puntje van kritiek is dat er geen advies is meegegeven hoe mij lederen bank te onderhouden ik had vanwege de blijdschap van de aankoop hier ook niet zelf om gevraagd maar Bedenk het Me nu
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het stukje leder onderhoudsadvies staat bij ons op de agenda en gaan we zeker oppakken! Bedankt! Met vriendelijke groet, Jarina van Meer-Klaver
Zie ook ons mailbericht d.d. 7 januari 2017. Waar "N.V.T." is ingevuld kan door ons [nog] geen ervaring worden aangegeven.
Al meerdere jaren/ malen stoffering en aankopen gedaan naar volledige tevredenheid. Advies, product en aflevering uitstekend. Nazorg zal ik nog moeten ervaren adv gebruik.
Prima.
Mij werd een uitstekend her-gestoffeerde merkstoel geleverd met door mij zelf aangeleverde stof en op de afgesproken datum thuis afgeleverd. Aan te bevelen.
ze hebben de aanbieding wat eigenlijk drie dagen later in zou gaan toch op toegepast op mijn offerte. Dat vond ik wel heel erg netjes van ze.