Alleen maar goede ervaringen.
Stoelen zoals beloofd binnen 1 1/2 week bekleed en gevuld. Kwaliteit van het werk zeer goed
IN EEN WOORD PRIMA ! Vriendelijk personeel en echt vakwerk geleverd. Jammer dat 't een eindje uit de buurt is, anders liep ik wat vaker zomaar even binnen. Groet: Guus.
Klantgericht, vriendelijk, vakkundig. Goed advies zonder pushen. Gen tijdsdruk. Wij zijn zeer tevreden maar hadden graag overleg gehad over de bepaling van de "leer plekken". Dat is voor ons het verschil tussen een 8 en 9. Zouden zeker weer met jullie in zee gaan. We kunnen nazorg, garantie niet vullen omdat er geen ervaring mee is. Omdat het verplicht is, vullen we een 8.
Rolf Benz 322 uitgevoerd in knalblauwe alcantara, wie wil dat nou niet? Prachtig werk geleverd en prima service.
zie boven
Wij hadden verkeerde informatie gegeven omtrent het soort bank. Hier gingen jullie erg flexibel mee om. En alles werd perfect geregeld.
Goed advies, nemen de tijd om keuzes te laten maken. Leveren vakmanschap en houden zich aan de levertermijn. We waren aangenaam verrast toen we onze Montis stoelen zagen na het herstofferen👌
Goede duidelijke informatie ontvangen. Resultaat boven verwachting, heel tevreden.
Wij hebben een stoffeeropdracht bij Klaver neergelegd. Het oorspronkelijke leer was niet meer verkrijgbaar. Klaver heeft ons een prima alternatief geadviseerd. Het leer is iets stroever, maar het zit fantastisch, beter dan het originele. De bank staat er weer strak bij en veel mensen vragen of wij een nieuwe hebben. Heel klein verbeterpuntje is dat wij 3 keer een rekening ontvingen zelfs na betaling. Kortom, wij zijn dik tevreden.
Vlotte service, maar het belangrijkste: onze twee Montis Windy stoeltjes zien er weer prachtig uit.
Ziet er netjes uit. Hebben jullie ook een bijpassende poef die evt in de zelfde kleur bekleed kan worden?
Prima. Prijs alleen wel fors voor een bekleding
Ontvangst en info op bedrijf matig, geen goede info over garantie.
Prima!
goed geanticipeerd op klantvraag.
Vriendelijke en deskundige verkoper. Correcte afhandeling en een stipte levering.
Zoals al heel vroeger toen het bedrijf nog Doppenberg was is het bedrijf, nu Klaver, nog steeds een degelijk bedrijf
Afspraken worden nagekomen, werkzaamheden volgens gemaakte afspraken!
Leolux Pallone rug en hoofdsteunen van Bank al 2x andere kleur laten overtrekken super mooi gedaan