2 Charley stoelen tot volle tevredenheid gernoveerd. Goede service tot nu toe.
Onaangenaam verrast door de hoogte van de bezorgkosten en het feit dat we zelf moesten helpen met het lossen van de meubels. Zeer tevreden over de meubels.
Zeer prettig ! Hele goede communicatie per telefoon & e-mail, prima levering en hele mooie refurbishment - we zijn heel erg blij met onze als nieuwe meubeltjes. Heel erg bedankt !
Onze ervaring met 2 refurbished tango banken is positief. Ik had alleen gehoopt de de 3 zits bank wat strakker was bekleed, nu wat veel ruimte/plooien in het leer.
Goede afspraken over halen en brengen bank; goede tijdsindicatie hierover; bank zit weer perfect; goede prijsstelling, kortom: een zaak om aan te bevelen!
Snelle afhandeling goed advies uitgebreid de keus vriendelijk en behulpzaam personeel
Het bedrijf Klaver levert top kwaliteit betreffende de stof en de stoffeerders. wij zijn dan ook bijzonder tevreden met de geleverde dienst, en hopen nog lang van onze camper te genieten. nogmaals hartelijk bedankt.
Zeer vlotte en vriendelijke service. Netjes op afspraak en gebeld. we zullen uw bedrijf zeker aanbevelen.
Er werd veel moeite en aandacht besteed aan ons , de klanten.
erg plezierig ontvangen, prachtige showroom, Keurig op tijd gehaald en geleverd door aardige mensen en heel goed gestoffeerd
Prima service, goed contact en mooie bank! Zeer tevreden klant.
Betrouwbaar, vakkundig en inlevend.
Vanaf het eerste kontakt tot en met de realisatie prima voor elkaar. Heerlijk het vakmanschap te mogen beleven.
Prettige snelle service en mijn met leer gestoffeerde stoelen zien er weer als nieuw uit.
Mijn Artifort tongue is op deskundige wijze opnieuw gestoffeerd. Dat maakt een wat minder goede ervaring met een bank van Klaver weer goed!
Prima bedrijf. Veel geduld, tips en aandacht voor de wens van de klant
heeft de kappers stoelen goed en mooi gestoffeerd echt top.