Prima, schitterende bank met kussens. Ik zou 3 kwartier voor levering worden gebeld. Dit is niet gebeurd. Bezorger had geluk dat ik thuis was.
Grote keuze banken in showroom, vriendelijk geholpen en prachtige refurbished bank!
Onze bank is weer als nieuw, mooi op tijd geleverd, we zijn zeer tevreden.
Prima service!! Adekwata reacties. Vriendelijk personeel.
Vakmensen op en top! Zeer goede service en advies. Denken met je mee prettig in de omgang. Ga zo door! Wij hebben onze naam ingevuld maar liever niet op internet zetten, vinden wij niet nodig. Natuurlijk mag onze beoordeling wel gebruikt worden. Noem ons dan familie K. of zoiets.
In alle opzichten tevreden klanten
Wij zijn ontzettend goed geinformeerd, snelle en perfecte levering. Onze meubels zien er prima uit, top!!
Alles top
Ik ben erg blij met de kwaliteit van de stoffering. Ook bellen en halen van de bank netjes doorgegeven. Alleen was in 1e instantie mijn leenbank er niet. die werd wel diezelfde dag geleverd. Verder had ik gevraagd te bezien of er onder de stoelen ook glijders geplaatst kon worden. Hiervoor ben ik apart nog in de winkel geweest. hier is niets meegedaan en ook niet op teruggekomen.
Bezoek showroom positief, Verkoopster en leerkeuze goed. Wel vind ik de prijs best wel fors. Hier en daar wat plooien in het nieuwe leer, trekt in het gebruik wel weg neem ik aan.
We zijn zeer tevreden!
Garantie nazorg gaan we uitproberen. We hebben een kleine wens. De toekomst zal het leren.
Niets teveel voor de medewerkers. Denken mee en oplossingsgericht. Fijne ervaring!
Investeding zeer de moeite waard, ook kleur advies was super
Stoelen opnieuw laten stofferen ziet er echt geweldig uit. Prima services
1e mevr. Die ons hielp was erg gehaast en wilde dat we snel beslisten. 2e mevr hielp ons beter. Goede afhandeling per tel. en mai
Onze 20 jaar oude leolux bank is weer prachtig geworden. Dank jullie wel!