Prima ervaring met opknappen Eames leunstoel, vlotte en deskundige afhandeling.
Heb een tweedehands fauteuil gekocht en een oude fauteuil ingeruild. Prettig zakendoen.
Sorry for the delayed response! Our contact with you was excellent from the beginning: clear, professional, courteous. Lovely furniture (in particular, the Gispen models, which is what brought us to you). And perfect delivery. A fine experience: thanks! Ik vond het een geslaagd bezoek, het was duidelijk en goed zoals we geholpen werden. Zeer mooie bank en stoelen!
Wij hebben onze zitbank en hokker opnieuw laten bekleden met leer en zijn er zeer tevreden over. Wij nemen aan dat ook garantie/nazorg aan onze verwachtingen zal voldoen, alsmede de kwalteit van het leer.
Prettig dat door een eigen werkplaats/atelier veel mogelijkheden op verzoek uitvoerbaar zijn. Wij werden uitstekend geadviseerd
Goed advies, afspraken correct nagekomen
Correcte afspraken en goede reparatie
Fijne service. Meedenkend en kwalitatief sterk
Mooie design meubelen die opnieuw gestoffeerd zijn. Vakmanschap en goede service.
Prima advies, en mooie afwerking van refurbished meubel.
Positief, zoals u ziet.
Klantvriendelijk,veel keus in caravan stoffen.
Via Internet bij Klaver terecht gekomen. Kubik bankjes en Charley stoel opnieuw bekleden en herstellen. Naar Ermelo gereden, de herstelde meubelen daar bekeken, ook in het winkelcentrum. Goed geholpen om tot de juiste keuze van leersoort te komen. Alles verder prima gegaan. Nog los zittend stuk leer onder aan de stoel, de eerste zaterdag na levering verholpen. Prima. We zijn blij.
Over de garantie/nazorg nog geen oordeel, omdat de bank pas afgeleverd is. Hetzelfde geldt voor de kwaliteit.
eerdere ervaring prima, bestelling geplaatst zonder bezoek aan showroom. Afspraak voor levering zeer goed afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden.
Onze Artiforkuip, die wij ruim 50jaar geleden hebben aangeschaft, is uitstekend gerestaureerd met nieuw tuigleer en staat op een ereplaats in onze kamernadat hij jaren lang op zolder stond. zeer veel dank voor uw voortreffelijke service.
Top kwaliteit geleverd. Goede afspraken. Puntje van verbe****** is nog even wat meer tijd nemen in de keuze en uitzoeken van het leer.
Zeer klantvriendelijk. Duidelijke afspraken en communicatie. Afspraak is afspraak en “ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen”. Kortom: gewoon top!
Zeer tevreden!
We zullen de fa Klaver zeker bij anderen adviseren
Snel, efficient en professioneel.
In de winkel geholpen door een mevr. met kennis van zaken. Stoelen waren uiteindelijk sneller gestoffeerd dan afgesproken. Ze zien er prachtig uit.