Wij ervaren Klaver Wonen als zeer kundig. Afspraken werden ruim van tevoren gemaakt en waren duidelijk. Goede service en uiteindelijk een prachtig resultaat. Een aanrader dus. Gr. Laurens (Zwolle)
Alles verliep op een prettige manier.
Prima op tijd geleverd, prachtige stoelen. Aardige bezorger! Kortom prima ervaring met Klaver!!!
Via Marktplaats vond ik onze Gispen bank refurbished. We zijn er blij mee.
klantgericht
Resultaat zoals wij verwacht hadden. Keurig uitgevoerd
Ik heb een refurbished Montis Chaplin gekocht bij Klaver Modern Wonen. Ik ben meer dan uitstekend geholpen bij de bepaling van de kleur van de lederen bekleding. De stoel werd huis afgeleverd volgens schema door twee vriendelijke mannen. En dat tegen een bezorgtarief van 20 euro waarvoor je zelf niet kunt rijden. En het allerbelangrijkste: de stoel ziet er fantastisch uit! Ik kan Klaver Modern Wonen dan ook oprecht zeer aanbevelen!
Klaver heeft voor onze camper nieuwe matrassen gemaakt en kussens opgevuld. Overleg en advies heel plezierig en de uitvoering perfect.
Telefonisch en per mail alles keurig geregeld. Top!
Service is top en vakmanschap dik in orde
Ik ben zeer tevreden, goede kwaliteit, zeer klantvriendelijk, en een grote keus, kom zeker terug.
Bank bekleedt. Goed geholpen, goed advies, mooi resultaat.
Vriendelijk personeel
Prettig contact bij zowel verkoop als bezorging. Mooi product en zit erg goed.
Zie boven
Een prima bedrijf.
Zeer klantvriendelijk, komt alle afspraken als vanzelfsprekend na, levert kwaliteit, neemt de tijd voor je.
Zowel in de zaak zelf, als via app en mail was het contact steeds vriendelijk en professioneel. Alle medewerkers met wie we contact hadden waren bereid om mee te denken en luisterden naar onze wensen. Inmiddels zitten wij met groot plezier op onze nieuwe bank.
Bank is weer zo goed als nieuw. Goede communicatie over het halen en brengen van de bank. Deskundig advies
Deze zaak heeft een prachtig design collectie meubels. De medewerkers zijn bovenmatig klantvriendelijk en zeer deskundig bij het adviseren. Geen moeite is hen teveel. Ook het herstofferen kun je in het volste vertrouwen aan deze vaklieden overlaten !!! Kortom: Mijd de massa woonboulevards en richt je bij aankoop of herstofferen tot KLAVER !!!
Goed en volgens afspraken!
Mijn ervaring met Klaver Modern Wonen is heel goed. Zowel kwaliteit als klantvriendelijkheid is prima.
Heb een prettig contact gehad, mijn stoel is bijna helemaal origineel gerenoveerd. Bijna, jammer genoeg zijn de leuningen geplakt en niet gestikt zoals bij mijn oorspronkelijk stoel.
De bank is bezorgd, heel blij mee! Mooie kleur.
De bank valt me tegen . Hij hangt naar voren . Er is op twee plaatsen klitten band aan gebracht maar dat werkt eerder negatief .Vermoedelijk kan het op gelost worden door een ledere lip met klittenband die het achter boord verbind met het boven kussen en de klok en hem zo naar achteren hou.
Goedemorgen, Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u niet helemaal tevreden bent. Heeft u hierover al contact met ons opgezocht? Wij zouden graag mee willen kijken of we het probleem kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Klaver Modern Wonen