Alles prima verlopen. Goede communicatie en verder alles naar tevredenheid.
Goed geadviseerd en een prachtige vloer gelegd. Ziet er super uit en werd netjes opgeruimd achtergelaten!
Houten vloer laten bewerken met monocoat , veel modernere uitstraling nu
Voor de 2e keer een vloer via Van Gemert. Wederom alles goed geregeld. Klantvriendelijkheid en kwaliteit van gelegde vloer perfect.
De pvc vloer is netjes gelegd
Wederom goed geholpen, zowel in de showroom als bij de uitvoering thuis.
Van Gemert gaat echt voor kwaliteit. Rein en Jeroen hebben bij ons een houten visgraad vloer gelegd. Ze zijn langer bezig geweest, als gepland. Kwaliteit van het werk is perfect. Wij zijn tevreden klanten.
Bij ons heeft van Gemert een vloer gelegd in onze erker. Enige jaren geleden hebben zij ook onze houten vloer in de woonkamer en keuken geplaatst. De buitengewoon bekwame, representatieve en professionele medewerker (Davy) heeft vakwerk geleverd. Keurig gewerkt, minimale overlast en een mooi resultaat.
Wij zijn erg tevreden over onze houten vloer van Van Gemert. We zijn erg goed en deskundig geholpen, de afstemming verliep altijd goed, en het resultaat is prachtig. We zijn er erg blij mee!
Deskundig advies en compleet naar tevredenheid gelegd!
Wij hebben verschillende bedrijven in de omtrek benaderd om de parketvloer te vervangen. Hier kwam de vriendelijke en kundige benadering van de Firma van Gemert meteen boven drijven en was het voor ons duidelijk dat we met hun verder wilden gaan. Ondanks veel twijfel over de exacte uitvoering en de specifieke wensen mbt de uitvoering hebben zij altijd met alle geduld en kundigheid onze vragen beantwoord en in de praktijk meer dan waargemaakt met vooral vriendelijk en kundig personeel die door goede communicatie met ons de vloer tot een fantastisch eind resultaat hebben gebracht! TOP
zie boven
komen op de afgesproken tijd en werken netjes ruimen de restanten ook weer op, eind resultaat zeer goed
Zowel de nieuwe vloeren 4 jaar geleden als het onderhoud en vervangen van beschadigde vloer is top uitgevoerd en helemaal volgens de gemaakte afspraken.
Vanwege waterschade was ik toe aan een nieuwe vloer. Ben daar prima in geadviseerd zowel bij mij thuis als in de showroom van leverancier. Het leggen van de vloer kon snel gebeuren vanwege uitval nieuwbouwklus. Nette vaklui die goed werk afleveren.
Erg blij met nieuw beklede trap en slaapkamervloer. Kundige medewerkers en afspraken zijn nagekomen.
Door een fout (misverstand)???? om de matten die ingelegd moesten worden bij de deuren moeten wij 155 euro extra betalen ,terwijl we samen gemeten hebben hoe groot de matten werden . De uitholling in de vloer was 60 x70 en ik zou het 70x70 doen in verband met de extra baan tegen de deur .U beweert dat er losse matten opkwamen terwijl dit niet was afgesproken .Nu hebben jullie het herstelt en moeten wij het volledige bedrag 155 euro betalen. Op ze minst zouden de bijkomende kosten gedeeld kunnen worden. (Slechte service)
Geachte mevrouw Homminga Helaas berust dit alles inderdaad op een misverstand. De prijs van de matten was inclusief de arbeid voor het ophogen, uitvullen, instaleren en de profielen. Dit vond u te duur. waarschijnlijk is het niet duidelijk genoeg geweest dat dit een all-in prijs was. U hebt echter van de matten afgezien. daarom is de vloer doorgelegd. Later moesten we van u alles opnieuw maken omdat u matten gelegd wilde hebben die u ergens anders gekocht heeft. Het herstellen hebben wij voor onze rekening genomen. Op de factuur staat alleen wat u anders ook betaald had zoals het uitvullen, profielen en het op maat snijden, exclusief de matten natuurlijk. We zijn blij dat u de vloer, plinten en de rest van het werk wel mooi vind.
Afspraken worden nagekomen, er wordt heel netjes gewerkt. Vooral ook zeer vakkundig. Kan Van Gemert Parket aan iedereen aanraden.
We zijn zeer blij met onze nieuwe vloer. Het gehele traject van winkelbezoek naar offerte en het uiteindelijk leggen is zeer goed verlopen. Geen poespas wel goed advies! Ik raad iedereen aan om ook bij van Gemert te gaan informeren.
Goed advies, super strak gelegd, vakmensen, top bedrijf!
Zeer goede kwaliteit van werk en materiaal, klantvriendelijk en komen afspraken na.
Ondanks problemen met de vloer, uitstekend hersteld en opgelost!
Vloer geschuurd en opnieuw gelakt, afgewerkt met mooie nieuwe plinten. Ziet er weer prachtig uit door het werk van deze toppers!