Super service, meedenken, flexibel en komen beloftes na! Kwaliteit hoog in vaandel!
Het personeel werkt erg netjes ook erg vakkundig zijn zeer tevreden over het resultaat
Meedenkend en deskundig
Ben uitermate tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. Reageren op email mag sneller.
Toegankelijk personeel, mooi product, netjes verwerkt. Prima
Van Gemert parket heeft onze eikenhouten vloer in ongeveer 1,5 dag vakkundig geschuurd en in de olie gezet. Het ziet er weer prachtig uit!
prima vlot en snel en goed geholpen met behandelen oude vloer
Helaas zijn de medewerkers niet komen opdagen op de afgesproken dag en tijd. Op het moment dat ik contact zocht met het bedrijf, kregen ik te horen dat ze het waren vergeten. Een andere dag en tijd waren zeer moeizaam te plannen en ik werd ronduit onvriendelijk bejegend. Om deze reden hebben we besloten om niet verder met van Gemert parket in zee te gaan.
Nogmaals onze excuses Noortje voor de fout die we gemaakt hebben in onze planning. Wel jammer dat U ons dit pas s'middags om 15.30 heeft laten weten. Voor die dag te laat om nog te beginnen. Voor de zaterdag hebben we helaas niemand kunnen regelen. We hebben alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat maandag het werk gemaakt kan worden. We hebben diverse malen onze excuses aangeboden. Spijtig dat U alleen uw woede op facebook en via klantenvertellen kunt uiten.
Keurig werk geleverd. Vriendelijk, meedenkend, goede adviezen.
goede service en vakkundig personeel
Ik ben zeer tevreden over het verloop en het resultaat. Op alle vragen die ik had, kreeg ik een deskundig antwoord. Mijn dank!
Volledig tevreden van start tot finish.
Vloer is super mooi geworden!
Prettige mevrouw aan de telefoon,denkt met je mee. Goede en accurate beoordeling en snelle afhandeling.
Tipje, aanvangsttijdstip van werkzaamheden was ons niet bekend..
prima service, mooie houten vloer gelegd
Prima aangeleverd,een dag van tevoren.Vloer keurig gelegd en uitstekend de plinten gemonteerd.Goed gemotiveerde werknemers (vakmensen) Alsof ze de vloer in hun eigen huis hebben gelegd..Top! Zo moet het dus ook..bedankt van Gemert!