Mooi werk afgeleverd. De vloer is heel mooi geworden
Deskundig advies, goede kwaliteit en een mooi eindresultaat!
Je word vriendelijk te woord gestaan, er wordt met je meegedacht, verandering van opdracht altijd mogelijk
Toegankelijke adviseur die goed luistert naar de wensen en deze omzet in een net voorstel. Vervolgens is de geoffreerde vloer netjes aangelegd en afgewerkt.
Kwaliteit en goede zorgen
Komen afspraken na, fijne jongens met oog voor een kwalitatief mooi eindresultaat!
Wij hebben het contact als prettig ervaren, afspraken nagekomen, goede service en mooi gelegde vloer.
Vakbedrijf die weten wat ze verkopen en vakmensen die het leggen.
Goed advies. Afspraken goed nagekomen. Keurig gelegd. Blij met t resultaat
Zeer behulpzaam, vriendelijk en meedenkend en servicegericht! Wij hadden een jaar geleden ook al een hele goede ervaring met hun waarbij wij ook zeer tevreden waren. Dan is het niet moeilijk om weer met dit mooie bedrijf in zee te gaan. TOP!
De opdracht was een bestaande parketvloer ( Hongaarse punten) opschuren. Het hout betrof oude wagonplanken met diverse spijkergaten, noesten en scheuren. Vloer is mooi diagonaal opgeschuurd. Naden en noesten en scheuren minimaal opgevuld zodat het karakter van de vloer behouden blijft.
Laagdrempelig, makkelijk contact te leggen en net personeel
Vakkundige job afgeleverd. Harde werkers met verstand van zaken. Alles voor het resultaat. Erg tevreden.
Door Van Gemert Parket werd keurig en nauwgezet gewerkt. Afspraken werden prima nagekomen. Meerwerk correct en prijs vooraf helder. Vloer zit er prima uit. Nu al veel complimenten ontvangen,
Een heel goed gevoel over de advisering en goed vertrouwen
Houten vloer van een van onze zalen geschuurd en in de olie gezet, de vloer is weer net als nieuw en de zaal heeft hierdoor een flinke upgrade gehad.
Desondanks wat variabelen in de levertijd door een haperende leverancier hebben deze vakmensen binnen de gestelde planning een prachtige vloer opgeleverd. Misschien iets duurder maar zeker de beste in de regio! Communicatie, kwaliteit en het nakomen van afspraken.
Alle mogelijke moeite gedaan om het parketonderhoud in te passen in de tijd dat de woning leeg zou staan. Uitvoering volgens afspraak en geen gezeur over kleine dingetjes. Prima uitvoering van de werkzaamheden en geen onnodige overlast voor omwonenden.
mooi en goed
Zowel de begeleiding bij het kiezen, alsook de beoordeling van de bestaande situatie én de uitvoering van de opdracht zijn tot stand gekomen via goed overleg.
Ik ben zeer tevreden, ook vriendelijke medewerkers die alles keurig achterlaten.
We hebben goede voorlichting gekregen en zijn goed geadviseerd. Het eindresultaat is precies wat we hebben afgesproken en de service is TOP!
We hebben een hele prettige ervaring met van Gemert. Niet alleen m.b.t. advies en aankoop, maar zeker ook m.b.t. het leggen van de vloer en de communicatie daaromheen. Bij de beoordeling hieronder vul ik geen 5 sterren in. Niemand is perfect, maar het was al met al heel goed en zeer prettig.
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot aan het leggen van de vloer, verliep alles prima. Vakkundig. Vriendelijke benadering, goede communicatie, afspraken werden nagekomen.
Hebben netjes gewerkt. En waren netjes en heel vriendelijk