Leuke winkel met deskundig personeel. Mooi assortiment. Wij zijn super blij met onze nieuw ingerichte woonkamer. Ga zeker terug om voor accessoires te winkelen.
Dank u wel voor uw positieve beoordeling en graag tot ziens bij Happy Home
Kapot schaniertje (bij levering) was binnen een week verholpen.
Dank u wel voor uw beoordeling en graag tot ziens bij Happy Home
De lichtinval in de showroom kan beter. Het assortiment, de service en persoonlijke aandacht is prima.
Dank u wel voor uw beoordeling. Graag tot ziens bij ons in de winkel
Keurig te woord gestaan aan de telefoon; kast direct gereserveerd en keurig verpakt op tijd bezorgd!! Niets op aan te merken; perfect woord gehouden!!
Dank u wel voor uw beoordeling, graag tot ziens bij Happy Home !!
Super aardig en deskundig geholpen. Fijne sfeer. Leuk en mooi assortiment. Erg blij en tevreden met onze nieuwe meubels.
Dank u wel voor uw beoordeling, graag tot ziens bij Happy Home !!
Schitterende TV meubel. Hoog kwaliteit en een goede service! Top!
Dank u wel voor uw beoordeling we zien u graag terug bij ons in de winkel
Dank u wel voor uw beoordeling en graag tot ziens bij Happy Home
Dank u wel voor uw beoordeling. Wij wensen u veel woonplezier en graag tot ziens bij Happy Home
In de winkel netjes geholpen. Bestellen van een tafel duurde 10-15 weken. Bizar lang vind ik, al schijnt dat normaal te zijn in de meubelbranche, misschien tijd voor de branche om ook in 2016 aan te sluiten. De tafel was uiteindelijk later, daar moest ik zelf achteraan bellen. Ook zaten de poten aan de onderkant van de tafel vastgeschroefd waardoor er dus gaten onderin de tafel zitten. Persoonlijk vind ik dit erg slordig. Het uitpakken gaf dan ook geen 'yes' gevoel maar een 'waarom zitten er gaten in mijn tafel'.
Dank u wel voor uw beoordeling - een 6,4 ervaren wij als een onvoldoende. Jammer en in dit geval niet nodig aangezien de levertijd bij verkoop met u is besproken en een vast gegeven is bij de AlaCarte tafel - een tafel met 1001 keuze mogelijkheden. Om de tafel en de poten te beschermen tijdens transport worden deze vanuit de fabriek met banden vastgezet aan de onderzijde van het blad. Hier zie je later niets meer van en doet niets af aan de kwaliteit van de tafel. Wij hopen dat de tafel prachtig staat bij u thuis en u er alsnog met volle teugen van kan genieten.
Dank u wel voor uw beoordeling, een 6,2 voelt als een onvoldoende en we horen graag van u wat nog beter had gekund. Graag tot ziens bij Happy Home !!
Dressoir werd netjes op tijd geleverd na in overleg geplande afspraak. Zat keurig verpakt. werd geleverd door 2 vriendelijke heren die zeer behoedzaam met het dressoir omgingen en alles netjes hebben uitgepakt, gemonteerd en neergezet. Mijn complimenten daarvoor! Dressoir was onbeschadigd en ziet er prachtig uit. Ik ben er erg blij mee.
Dank u wel voor uw beoordeling. Wij wensen u veel woonplezier met het dressoir en graag tot ziens bij Happy Home
Je krijgt hier een warm welkom, antwoord op al je vragen en krijgt goede tips en uitleg over de producten en de behandeling voor de producten. Erg aardig personeel en een mooi ingerichte showroom.
Dank u wel voor uw beoordeling en graag tot ziens bij Happy Home !!
Gezellige winkel met leuke/mooie artikelen. Prima persoonlijke aandacht
Dank u wel voor uw beoordeling. Graag tot ziens bij Happy Home !!
Ik heb de winkel ervaren als een oase van vriendelijkheid. Ook de bezorgers waren heel deskundig en vriendelijk. Ik ben heel blij met de service en het eindresultaat.
Dank u wel voor uw beoordeling. Graag tot ziens bij Happy Home !!
Ik heb de winkel ervaren als een oase van vriendelijkheid. Ook de bezorgers waren vriendelijk en deskundig. Heel blij met de nieuwe meubelen en het eindresultaat
Dank u wel voor uw beoordeling. Graag tot ziens bij Happy Home !!
Ik heb het grootste gedeelte van mijn Happy Home meubelen besteld via Oostland Woonland te Beilen. Goede kwaliteit en geleverd volgens afspraak. Hierna heb ik nog een bijzet tafel besteld via de website van Happy Home. De levertijd zou 1-3 weken zijn. Waarbij de uiterlijke leverdatum woensdag 20 juli 2016 zijn. Tot 20 juli geen bericht ontvangen dat de geplande leverdatum niet zou lukken dus ging er van uit dat het goed zou komen. Een week na 20 juli nog steeds geen tafel en nog steeds geen bericht. Hierop zelf maar gebeld. Tafel zou pas 5 augustus binnen komen en moest dan nog bij mij geleverd worden. Uiteindelijk is 8 augustus de tafel geleverd. Ik vind het zeer slecht dat ik niet op de hoogte ben gesteld van het uitstellen van de leverdatum. Verder heb ik nog een klacht. Op de site was er een optie bij het bestellen van bovengenoemde tafel dat de bezorger deze zou monteren. Hierop dacht ik dat de tafel nog in elkaar gezet moest worden. Dit bracht wel extra kosten met zich mee, wat geen probleem was. Dit kwam dan bovenop de bezorgkosten. Toen de bezorger kwam bleek dat er helemaal niets gemonteerd moest worden, maar dat alleen het pakket uitgepakt moest worden. Nu kan ik dit zelf ook wel. Maar ik kon wel 26 euro betalen voor de extra service. Ik hoop dat er nog contact met mij wordt opgenomen over deze bovenstaande klachten. M.V.G. Berry Strijker De Praam 17, 7908 EC Hoogeveen 0623269660
Dank u wel voor uw beoordeling. Bij het door u bestelde artikel staat duidelijk dat deze gemonteerd geleverd wordt. Wij vinden het jammer dat u de 23,- euro die u heeft betaald voor bezorging van het hoektafeltje vanuit Cruquius (186km) inclusief uitpakken en afvoer inpakmateriaal als te duur ervaart. Met betrekking tot de levertijd - in de vakantie periode kan dit altijd iets afwijken. Wij begrijpen dat u het als onprettig ervaart als u hiervan niet op de hoogte wordt gesteld. Wij hopen dat de tafel u bevalt en u alsnog veel woongenot ervaart. Graag tot ziens bij Happy Home !!
Super aardige eigenares, bekwaam en niet te commercieel!
Dank u wel voor uw beoordeling. Graag tot ziens bij Happy Home !!
Super blij zijn wij met het professionele advies en met onze meubels! Wij hebben verschillende artikelen en meubels gekocht bij de gezellige woonwinkel Happy Home! Zeker een aanrader!
Dank u wel voor uw beoordeling. Graag tot ziens bij Happy Home !!
Alles van te voren was goed geregeld de bezorging was zels iets eerder dan gepland.
Dank u wel voor uw beoordeling. Graag tot ziens bij Happy Home !!
Uitstekende service, kwalitatief goede en mooie meubelen, kennis van zaken, prettige omgeving en hartelijk ontvangst.
Dank u wel voor uw beoordeling. Graag tot ziens bij Happy Home !!
Prima winkel; assortiment wat goed bij ons past.
Dank u wel voor uw beoordeling. We zijn blij dat u zo tevreden bent en zien u graag weer terug bij ons in de winkel
We hebben een paar jaar geleden een prachtige eethoek bij Happy Home gekocht, zijn daar nog steeds erg blij mee. Ruim een jaar geleden hebben we een schitterende buffetkast gekocht, waar we veel complimenten over kregen van familie en vrienden . En bovenal zijn we nog steeds super blij met het advies/ tip die we van jullie kregen over de rest van ons interieur en hebben dat ook toegepast.
Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u nog steeds heel blij bent met uw meubelen. Graag tot ziens bij Happy Home !!
Dank u wel voor uw beoordeling en graag tot ziens bij Happy Home !!
Geweldige zaak, groot assortiment en een goede prijs kwaliteit verhouding. Echt een aanrader!!!
Spaarneweg 61
2142EP Cruquius
Sinds februari 1996 is de woonwinkel Happy Home op de Woonboulevard Cruquius het adres voor uw sfeervolle inrichting. Wij bieden veelal massief houten meubelen gecombineerd met prachtig gestoffeerde zitmeubelen en bijpassende decoratie. Door eigen import zijn veel artikelen direct uit voorraad leverbaar en is ons assortiment verrassend. Een enthousiast team van woonadviseurs staan klaar om u te informeren over de uitgebreide mogelijkheden.