De service was goed. Ik moest nog even wachten op mijn kast, maar dat was aangegeven dat de nieuwe levering onderweg was. Ook de bezorging verliep goed.
Prettig gewinkeld en geholpen maar de verkoopster heeft mij niet op de hoogte gesteld dat (de stoelen in mijn geval) een doe het zelf pakket is en dat dat waarschijnlijk zo hoort bij Happy Home dus een min punt!!!!je zal maar een wandmeubel besteld hebben en je weet het niet.????? De winkel in Cruquius kan wel een opknap beurtje gebruiken erg sober.
Dank u wel voor uw beoordeling. Het is inderdaad zo dat veel stoelen deel ongemonteerd worden geleverd. We hebben dit netjes vermeld staan op de prijskaartjes. Wij wensen u alsnog heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop.
En natuurlijk heb ik de stoelen gevonden die ik zocht, maar dan ook in een een winkel waar winkelen nog een ervaring is. Leuke enthousiaste mensen ik een mooie winkel die meer bied dan de buitenzijde (en de locatie) doet vermoeden. Een aanrader !
Snelle levering. Goed verpakt. Erg tevreden.
Vriendelijk geholpen helle goede service
We hebben een Mango houten ronde eettafel en salontafel gekocht. Het is altijd moeilijk in te schatten of het net zo mooi is op de foto dan in het echt. Maar toen we de spullen uitpakte was het zelfs nog mooier dan dat we gehoopt hadden. We zijn er super blij mee en een compliment hoe jullie dit via een foto al kunnen weergeven!
Een fijne winkel waar je vlot,vriendelijk en fijn geholpen wordt.Vreselijk mooie meubels en accessoires...wij komen heel snel weer terug!gr Kim en Gerrit
Dank u wel voor uw beoordeling. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop. Graag tot ziens in de winkel
Heel fijne winkel met prachtige meubels die je niet in iedere winkel ziet Vriendelijk en spontaan personeel die weten waar ze het over hebben Zeer tevreden met mijn nieuwe bank eerlijk is eerlijk hij was ver boven mijn budget maar geen seconde spijt van gehad Kwaliteit is super en ik weet zeker dat ik vele jaren plezier van mijn bank zal hebben❤️
Mooi assortiment zeer goed advies en nette professionele aflevering. Enige tip is een iets regelmatigere update over verwachte week levering. Dit kan natuurlijk ook veroorzaakt zijn door de incidentele coronamaatregelen. Al met al zeer tevreden!
We kregen op 26 november een mail met de melding dat we binnen 5 dagen door de transporteer bericht zullen worden. )p 6 december heb ik een mail naar de transporteur gestuurd met de vraag hoe het er voor stond. Ook heb ik een kort bericht naar uw bedrijf gestuurd. Dit korte bericht van mij is door jullie misschien anders geïnterpreteerd als door mij bedoeld...... Het was niet als verwijt bedoeld maar gewoon als bericht. Verder is alles in goede staat ontvangen en we zijn zeer tevreden. Een vriendelijke groet Cees Poldervaart
Leuke en gezellige winkel zonder personeel dat zich opdringt. verder goed geholpen en goede afspraken gemaakt.
Bijzonder leuk geholpen door medewerkster. Alleen de heren van de bezorging deden een beetje moeilijk. Leveren tot aan de deur (was bekend door de coronamaatregelen) maar voor de deur zaten 2 verhogingen, dat kon dus niet. Dan maar achterom, maar ook daar 2 verhogingen. Maar na wat opmerkingen zoals, "weet u wel dat uw kast groot is ??" (2,05 m hoog) en " weet u wel hoe zwaar de kast is??" (Plusminus 80 kilo), toch binnen gekregen.
Dank u wel voor uw beoordeling. Jammer dat de bezorgers in de mopperstand stonden. Gelukkig staat hij nu op zijn plek. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop.
Jammer dat het bij de deur werd afgeleverd,want wij waren zelf niet in staat om het zelf uit te pakken van wege lichaamlijke omstandig heden . Maar hij staat nu op z’n plekke Dus kom maar op met die waardebon
Dank u wel voor uw beoordeling. Onze basis bezorging is inderdaad tot achter de eerste voordeur. Gelukkig staat hij alsnog mooi op de gewenste plek. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop.
Ik heb hier een dressoir gekocht van acacia hout. Ik ben hier zeer tevreden over de kwaliteit is top, en er werd zeer snel geleverd. Als ik weer iets nieuws nodig ben dan zal ik zeker eerst bij Happy Home kijken. Met andere woorden, ik ben super tevreden.
Dank u wel voor uw beoordeling. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop. Graag tot ziens bij ons in de winkel
Mooie stevige producten, vlotte levwring.
Leuke winkel
Prima geholpen!
Fijn personeel
Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Graag tot ziens bij Happy Home.
We moesten naar nieuwwennep om side table op te halen met Google Maps hebben we het gauw gevonden, een min puntje er stond geen bord met ingang erop dus was even zoeken. Maar ben super blij met ons aankoop en met personeel.
Dank u wel voor uw beoordeling. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw sidetable. Graag tot ziens bij Happy Home
Prettige winkel en fijn geholpen. De prijzen zijn niet te gek.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Graag tot ziens bij Happy Home
Goede communicatie. Achteraf snelle levering ondanks de mail dat het niet voorradig was. Transport was ook goed. Netjes binnen gezet. Super mooie kast en tv meubel! Iedere dag weer blij mee als ik ernaar kijk!
Een dikke 10 - hier worden we altijd heel blij van. Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel woonplezier met en van uw aankoop en graag tot ziens bij Happy Home.
Prettige sfeer. Ruimte geboden om rond te kijken zonder dat er meteen med. vragen stelden. Goeie prijs /kwaliteit.
Dank u wel voor uw beoordeling. Graag tot ziens bij Happy Home
Leuke mensen, eerlijk en duidelijk..
Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Graag tot ziens bij Happy Home.
Spaarneweg 61
2142EP Cruquius
Sinds februari 1996 is de woonwinkel Happy Home op de Woonboulevard Cruquius het adres voor uw sfeervolle inrichting. Wij bieden veelal massief houten meubelen gecombineerd met prachtig gestoffeerde zitmeubelen en bijpassende decoratie. Door eigen import zijn veel artikelen direct uit voorraad leverbaar en is ons assortiment verrassend. Een enthousiast team van woonadviseurs staan klaar om u te informeren over de uitgebreide mogelijkheden.