Zeer goeie verkoopster en advies.
Fijne ervaring in de winkel, artikelen nog op tijd geleverd ook! Ook erg tevreden met hoe het bed geplaatst is.
Ervaren, vriendelijk, en goed geholpen met het maken van de keuzes
Een zeer goede ervaring. Heb echt het gevoel dat ik als klant kwaliteit geleverd krijg. Bv omdat we nu tijdelijk een ander matras kunnen proberen. Goede service.
prettig, deskundig, rustig de tijd gevend, prima aflevering
Zeer goed en klantvriendelijk geholpen door Edith.
prettig contact met verkoopster en ons als klant.
Prettig, correct en deskundig geholpen
we zijn heel tevreden
Dhr. van Leeuwen heeft mijn vrouw en mij zorgvuldig en uiterst voorkomend begeleid voor, tijdens én na onze aankoop van ons Swissflex slaapsysteem. Wij waardeerden zijn 'merkneutrale' uitleg van voor- en nadelen van álle opties (boxspring, spiraal & lattenbodem) zonder dat wij ook maar een moment 'stille druk' ervaarden om bij Fidder te 'moeten' kopen. Hij wees ons ook op het belang van goede kussens, en de 3-dagen proefslaapperiode. Daar heb ik ook 3x gebruik van moeten maken. Telkens kreeg ik begripsvol een nieuwe kussenmaat mee. De aflevering van het bed was wat verlaat, maar de service van uw medewerkers was weer top! Vanaf nu zoeken wij ons heil bij Fidder Woerden als we op slaapgebied iets nodig hebben. Enige minpuntje in uw zaak: uw assortiment voor dekbedovertrekken vonden wij erg beperkt; qua kwaliteits- en prijsrange. Jammer dat we daarvoor ons heil elders moesten zoeken.
Erg goed advies en namen de tijd. We namen dan ook de allerduurste pullmann matrassen! 😁
Super goed geholpen! Levering was ook prima!
Wij zijn zeer goed geholpen in de winkel, we kregen alle tijd om verschillende matrassen te proberen. Het advies voor het dekbed en onze hoofdkussen is goed geweest. We hebben nu een fijn ventilerend dekbed en de kussen bieden een optimale ondersteuning. Kortom wij slapen heerlijk!
Wij dachten erg te moeten wennen aan ons nieuwe bed,maar dat is ons erg meegevallen en zijn dan ook erg tevreden,alleen jammer dat ik het bed niet kan verschuiven,dat is te zwaar.
Freek heeft ons prima geholpen en ook nog iets aan de prijs gedaan omdat de matras eerder ingezakt was. Het was wel jammer dat er een aantal weken levertijd op de matras zat ( het lijkt mij toch een redelijk standaard matras) Ik hoop wel dat ik met deze matras de 5 tot 7 jaar haal zonder klachten.
We zijn erg vriendelijk en rustig geholpen. Er was tijd voor een kop koffie en een praatje. Goede ervaring.
We zijn goed geholpen, nog een keer terug geweest om onze keuze nog eens te beproeven. Na enkele weken netjes afgeleverd. Mijn vrouw is nog wel terug geweest om haar kussen te ruilen. Ze moest hiervoor wel €30,- bijbetalen. Op een bedrag van ruim €3000,- had ik als verkoopster gezegd, het is wel goed zo... Maar als dit matras weer 'op' is komen we zeker bij jullie terug!
we zijn prima en deskundig geholpen en hebben het idee de voor ons meest passende bed/matras combinatie te hebben gevonden. Over de tevredenheid t.a.v.dekbed/overtrek/kussens kunnen we nog niet oordelen: die bestelling is nog onderweg.
Ik heb een matras besteld dat aan vervanging toe was. Aangezien Fidder deze verkoopt heb ik hem daar besteld. Slaapt prima, heb me al eens verslapen!
Vakkundig advies, duidelijke uitleg en snelle levering!