Deskundig advies mbt bed en matrassen! Ook flexibele houding bij het tijdelijk uitlenen van producten om behang etc uit te zoeken. Avond van te voren via email nog levertijd vervroegd vanwege recent gewijzigde laad- en lostijden in binnenstad.
slecht advies en totaal niet meedenkend personeel
Beste meneer Sterk, we hebben geprobeerd u meerdere keren te bellen, en ook op de mail komt geen enkele reactie terug, voor elk probleem is een oplossing, dus u kunt alsnog contact opnemen met de winkel en kijken of we eruit kunnen komen.
Tevrede over het advies bij aankoop van het bed.
Alles goed maar een teleurstellend gevoel als je kort na de bestelling "ineens" veel advertenties ziet die groots aankondigen dat het oude assortiment eruit gaat en voor iets nieuws( beters?)vervangen word. Dat geefteen katerig en bekocht gevoel
Beste mevrouw Huiskes,heb u zojuist een mail gestuurd,zodat ik kan kijken waar de persoonlijke aandacht in tekort geschoten is en of we dit alsnog kunnen verhelpen.Altijd welkom in de winkel voor afspraak met een kopje koffie,mvg Mariette Scholten
Ik heb nog niet in het bed geslapen omdat ik pas eind april verhuis naar mijn nieuwe woning. Maar als de kwaliteit net zo goed is als de service bij auping PlazaBorrel Gouda dan heb ik daar het volste vertrouwen in. Erg aardige en deskundige verkoopster!
levering niet klant vriendelijk, op bon duidelijk te zien dat de oude matrassen meegenomen zouden worden, maar bezorger had dit niet op zijn bon staan en was duidelijk hier verbolgen over dat hij deze matrassen mee moest nemen.
Wij werden prima geholpen en geadviseerd
Had om een koel matras gevraagd, maar ik vind het nu al te warm, laat staan in de zomer, idem dito voor het kussen
Vandaag met klant mogelijkheden nagelopen om het slapen aangenamer te maken, mevrouw heeft o.a. een speciaal koel kussensloop mede.
Snel, correct, zakelijk en een goed advies. Levering op afgesproken datum en tijd. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen !
Wij waren erg blij met het aanbod om de bed te monteren. Wellicht is het wel verstandig vooraf te vragen waar het bed naartoe moet worden getransporteerd :) Bed is geweldig.
Beste Mervi Lepisto, we zijn enorm blij, dat u zo tevreden bent met het bed en het advies, en inderdaad misschien,een leer moment !
Moet nog steeds erg wennen aan het matras en klopt het dat het matras maar 77cm breed is in plaats van de 80cm zoals we hem besteld hadden het bed lijkt een stuk kleiner dan we gewend waren de ombouw is wel 80cm ik hoor graag van U.
Naar aanleiding klant geïnformeerd/ dat een klein verschil gebruikelijk is, omdat een matras ook in een ledikant moet vallen, echter voor de zekerheid gaan we toch kijken van middag, het lig comfort is een gewenning in deze periode zit u nog, indien het daarna nog niet naar wens neem dan even contact op met ons.
Hele nette en duidelijke uitleg over de verschillende matrassen gekregen. Showroom is alleen wat saai en ongezellig. Ook kreeg ik geen goed overzicht van de beschikbare opties. Dat moest door de medewerker uitgelegd worden. Liever had ik dat overzicht ook zelf gekregen door een duidelijkere opstelling van de producten en beschrijvingen erbij.
Beste Michael, jammer dat u het toch wat onduidelijk heeft gevonden. Zullen ook zeker, door uw reactie kritisch kijken of dit beter kan. We hebben matras prijzen bij gezeten, zijn trouwens, enorm blij met de positieve punten in uw ervaring in onze winkel, onze dank hiervoor.
prettig geholpen, goed advies gekregen na een paar (wen)nachten slapen we heerlijk op de nieuwe matrassen
hele aardige vriendelijke verkoopster , prima uitleg.
Prima bedje
Prima ervaring. Echter er werd alleen aandacht aan de ligging van mijn vrouw gegeven. Ik had aangegeven dat ik overal op slaapt maar wat controle zou wel welkom zijn geweest.
Meneer Ratten, na uw reactie heb ik u direct gebeld, en uitgenodigd in de winkel, voor een" persoonlijk gesprek", alles daarna rustig doorlopen, kussen laten testen i.v.m druk op de schouder, uiteindelijk samen toch besloten om een kernwisseling, die kosteloos is te regelen voor u.