Ik kan alleen maar positief oordelen
Tot nu toe goede levering en service. Is sinds lznge tijd dsg we daar weer iets kopen. Gaan vlge week kijken voor een tweede bank.
Super geholpen en perfecte afleveringen van de meubels. Wij zijn zeer tevreden
Geachte heer / mevrouw Geurts, Bedankt voor uw positieve beoordeling, leuk om te horen. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Carlijn Houten
Goede service. Wij vonden alleen de leveringsperiode voor 1 stoel wel erg lang (3 maanden).
Geachte heer / mevrouw Zigenhorn, Bedankt voor het invullen van onze vragenlijst. Helaas zijn wij wat betreft de levertijden afhankelijk van de levertijden van de leverancier. Wij wensen u alsnog veel plezier van uw nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Carlijn Houten
Prima geholpen!
Grote keuze, goed advies. Snelle service
Perfecte zaak, deskundig personeel, prettige medewerkers. Een zaak om zeker aan te bevelen.
Bij levering geen uitleg over onderhoud
Hallo mevrouw Caron, Allereerst bedankt voor uw beoordeling. Hopende dat u na aanleiding van ons telefoongesprek wel voldoende op de hoogte bent gesteld m.b.t. het onderhoud van de producten. Wij wensen u veel plezier met u nieuwe stoelen. Met vriendelijke groet, Carlijn Houten
Er zijn een aantal dingen die we niet verwacht hadden aan het bankstel en die (hopenlijk) verbeterd worden. Fried Dobbelstein
Geachte heer / mevrouw Dobbelstein, Allereerst bedankt voor uw positieve beoordeling. Na aanleiding van ons telefoongesprek hebben we besloten een afspraak in te plannen. Zodat onze bezorger/monteur samen met u de bank nogmaals kan bekijken. Met vriendelijke groet, Carlijn Houten
Prima geholpen in een zaak met veel keus.
In zijn geheel prettige ervaring zowel winkel als bezorging. Ook kwaliteit van meubelen zeer goed. Hier koop je hout en geen fineer. Misschien iets duurder dan ...........en............. maar wel degelijk en goed.
Kwaliteit en nazorg kan ik nog niet beoordelen. Levering en plaatsen is 23/12 pas gebeurt