Ik had graag een tijdslot of indicatie gehad van tijdstip van levering. Dat was blijkbaar moeilijk om te geven.
Hallo meneer Munnix, Bedankt voor uw mooie beoordeling en reactie. Onze tijdsindicatie is in de ochtend tussen 09:00-13:00u of in de middag tussen 12:00-17:00u. Helaas kunnen wij dit niet specifieker aangeven omdat dit simpelweg niet precies in te schatten is en we teleurstelling willen voorkomen. Wij willen u graag veel plezier wensen van uw nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Carlijn Houten
Reeds vaker meubels gekocht, dus tevreden anders was ik niet meer teruggegaan.
Fijn geholpen in de winkel. Monteurs erg vriendelijk en vakkundig!
Zeer klant vriendelijk.Goede secvice
prima ervaring tot nu toe we hebben nog niks aan de hand gehad dus over nazorg en service ka ik geen oordeel hebben
Een prachtige meubelzaak met kwaliteitsmeubelen. De medewerkers nemen zich de tijd en staan met persoonlijk advies bij. Levering met uitstekende service en tips voor behandeling van het stof/leder.
Prettige verkopers, goede afhandeling en communicatie.
De meubels correct en geheel volgens verwachting verkocht, geleverd en geplaatst. Alle medewerkers vriendelijk, professioneel en vakbekwaam. Grt en bedankt
uitermate tevreden over de hele linie
Zeer vriendelijke bezorgerd
Afleveren vandaag was supergoed. Maar bij het punt "levering" wil ik wel een kanttekening plaatsen. Toen we de meubels kochten werd een levertijd genoemd van 10-12 weken wat later veel langer bleek. Daarna gingen wij lag op vakantie. Goed informeren van klanten is wel heel belangrijk. Ik had ook doorgegeven aan jullie dat ik weg was en hoe hoe lang. Als je dan later te horen krijgt 'u was er niet'dan komt dat niet heel aardig over. Dat is mijn feedback. Kom graag weer bij jullie hoor.
prima geholpen
Mooie zaak met voor elk wat wils en een goed advies van niet te opdringerige verkopers.
Prima service en snelle levering
Goede service genoten. Verkoper erg vriendelijk. Bij levering zat er een kras op de eettafel, zonder problemen werd een nieuwe besteld en geleverd. Echt top!! Nu wachten dat onze eetstoelen nog worden geleverd
Goede kennis , nemen tijd voor de klant , zeer goede kwaliteit, kennis van alle zaken dat .ze verkopen, betrouwbaar. Ben al meerdan 40 jaar klant. Evenals gorissen gronsveld. Prima mensen
Nette winkel, prima kwaliteit en vakkennis
Zeer fijne woonwinkel met een groot assortiment in verschillende prijsklassen. Wij komen er graag en hebben er al verschillende meubels gekocht.