Goede service.
wij zijn altijd tevreden gewest
Fijne winkel goed en vriendelijk personeel. Pluspunt dat ik een eetkamerstoel uit de winkel mee naar huiskhuis kreeg om te kijken hoe het in het interieur paste geweldige service!
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Veel plezier van uw nieuwe meubels.
buitenkant van pand heeft geen uitstraling.
prettige samenwerking , deskundig advies en aflevering van goederen
afhandeling goed en up to date door personeel
Super ontvangen in de winkel. Goed advies en vriendelijk personeel
Anouk heeft ons erg goed geholpen alles op elkaar af te stemmen.
Mooie meubels en uitstekende levering
Zeer tevreden.
De bank is netjes ingepakt geleverd en geplaatst.
Ben zeer tevreden over het geheel, kwaliteit van de meubels is heel goed!
Zeer positieve ervaring. Daarom kwamen we ook vaker naar de winkel en nu kochten we hier een mooie bank.
Zijn tevreden over levering bezorging goede info gekregen
Onze ervaring blijkt duidelijk uit de "rapport-cijfers" die wij hebben gegeven. Echter.. garantie/nazorg kunnen wij nog niet beoordelen op dit moment. Want de onderkanten v.d. boxspring vertonen beiden aan één kant plooien in de afwerking v.h. doek. Hebben hierover een opmerking gemaakt naar beide medewerkers, maar zij vonden dat niet erg. Wij hadden vandaag bij U langs willen komen om dit te bespreken,maar U bent ons voor middels deze enquete.